- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Tüp Bebek yaptrdnmi ve boyutu kac cm ben yeni baslicamda merk edyrmEvet benim var
Çok güzel heycanlardr eminm cnm Allahm bizide nasip eder insallah en kisa zamandaevet canım çok şükür nasipte varmış hamileyim şuan 9 martta kalp atışını göreceğiz inşallah onun heyecanı var..
Cnm tablo 12. Günden itibaren başlar. Senin en son test günün kaçıncı gündü ve kaçtıKizlar bu tabloya gore benim 8. Gun degerim 87,7 cikti ama tabloda oturtamiyirum yerine
Ne güzel canım azalmış kist. İnşallah tedavi den sonra seninde güzel haberlerini alırız :)Çok şükür Rabbim kucağına almayi da nasip etsin. Benm her iki yumurtalklrmda 5.5 ve 6 cm vardı banada doğal yolla olmaz ya laparoskopi yada tüp bebek dediler bende tüp bebek yaptrmya karar verdm tüp bebek merkezi önce kistleri baskilamk ve büyümesini durdurmak içn gobegimden igne verdi ayda bir kez vuruldm 3 ay sonra kistlerm 4 ve 4.5 cme düşmüş bi kere dha ayni igneden vuruldm 20.günü gel tedaviye baslayalm dedi bekliyorum cnm
Canin benim aslinda 1 martta ilk test gunum ama ben bekleyemedim ve 13. Gun yerine 8. Gun yaptirdim testimiCnm tablo 12. Günden itibaren başlar. Senin en son test günün kaçıncı gündü ve kaçtı
Sen ozaman yarın yap testini çünkü değerler ıkı güne bir iki katına çıkar, 8. Gün yaptıysan yarı 12. Günün olur yani değerinin 4 katını görmen gerek.Canin benim aslinda 1 martta ilk test gunum ama ben bekleyemedim ve 13. Gun yerine 8. Gun yaptirdim testimi
Doktoruna haber verdinmi test yaptığını?Canin benim aslinda 1 martta ilk test gunum ama ben bekleyemedim ve 13. Gun yerine 8. Gun yaptirdim testimi
Yarin degil de 1 martta yapicam sanirim cunku o hun 12. Gun olacak:) insallah artmistir yaaaaSen ozaman yarın yap testini çünkü değerler ıkı güne bir iki katına çıkar, 8. Gün yaptıysan yarı 12. Günün olur yani değerinin 4 katını görmen gerek.
Yok haber vermedim canim 1 martta yapinca arayip soyleyecegim insallah artmistir ya degerimDoktoruna haber verdinmi test yaptığını?
İnşallah artar canım içini rahat tut.Yok haber vermedim canim 1 martta yapinca arayip soyleyecegim insallah artmistir ya degerim
Aynı gün test günümüz benimde bu durum da değerim 140 olması lazım Allahım sağlıklısını nasip etsin inşallahYok haber vermedim canim 1 martta yapinca arayip soyleyecegim insallah artmistir ya degerim
Benim ki 5 sene önce alındı.10 -8-5 cm büyüklüklerinde 3 tane vardı.Tüp Bebek yaptrdnmi ve boyutu kac cm ben yeni baslicamda merk edyrm
Aynen canim benim dün ağrım yoktu bugün ağrım var bilmiyorum niye bu sekildeDün çok Ağrı'm vardı ..bugün de hiç bir şey yok .olsa bir dert olmasa bir dert böyle olan var mı ? Günüm günüme uymuyor
Ben ctesi gittim canim ve gorduk haftaya salida kalp atisini duyacagim allahin izniyle.hadi hayirlisi tatlim allah kucaklarimiza almayi nasip etsinPozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi görmeye gittiniz mi ben yarın gidicem
Normaldir herhalde Can'ım ya transferden beri öyle benim deAynen canim benim dün ağrım yoktu bugün ağrım var bilmiyorum niye bu sekilde
Canim insallahhhh ikimizin de yukselir:) insallah insallahhhhhhh aminnnnAynı gün test günümüz benimde bu durum da değerim 140 olması lazım Allahım sağlıklısını nasip etsin inşallah
Cnm transfer sonrası kaçıncı günde gördün keseyiBen ctesi gittim canim ve gorduk haftaya salida kalp atisini duyacagim allahin izniyle.hadi hayirlisi tatlim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin
19 gun gordum keseyi tatlim minicik :))))Cnm transfer sonrası kaçıncı günde gördün keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?