canım yazılanları okuyordum tatlım sen de de açık kahve akıntı oluyor mu?ben de iki üç gündür var da endişelendim normal dediler ama ..Kizlar nerelerdesiniz iyimisiniz :)))))sesleriniz cikmiyo??
Kızlar bende sizi takip ediyorum bayadır ben de size hikayemi anlatayim 32 yasindayim eşim 29 yaşında eşimin Sperm sayısı ve hareketliliği az varikosel operasyonu oldu o ameliyat olacağı zaman ben hamile kaldım sonra 8. Haftada kürtaj oldum kalp atislarini duyamadk mol gebelikmis sonrasında aşılama oldum ocakta sonra oda dış gebelik çıktı iğne ile dustu şimdi regl olmayı bekliyorum dr mustafa acet e hsg gönderdim histeroskopi önerdi anlarda hulusi hocaya gönderdim dış gebelik sonrası tekrar çektir dedi başka dr gösterdim bir sıkıntı yok dedi şimdi tekrar dış gebelik geçirmekten ve beklemekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım ben tüp bebek yaptırmak istiyorum siz ne önerirSiniz neden histeroskopi istedi anlamadim
Canım benim bugün 17. Günüm beni daha çağırmadılar kese için , çarşambaya bir test daha yaptırıcam, belki ondan sonra çağırırlar, belkide kalp atımıyla Aynı anda bakıcaklar.19 gun gordum keseyi tatlim minicik :))))
Evet bir iki cm kuculmesine bile cok sevindimNe güzel canım azalmış kist. İnşallah tedavi den sonra seninde güzel haberlerini alırız :)
Canım sen jel kullanıyomusun? Ben kullanıyorum sabah akşam , benimde başladı pembemsi oluyor jelden kalan atıklar.canım yazılanları okuyordum tatlım sen de de açık kahve akıntı oluyor mu?ben de iki üç gündür var da endişelendim normal dediler ama ..
canım ben yumsak kapsül kullanıyordum sabah öğle akşam ya tedirgin oldum doktorumu aradık kapsülü bıraktık hergün progestan iğneye geçtik bu akşam ilk iğnem yapıldı kalçadan.C
Canım sen jel kullanıyomusun? Ben kullanıyorum sabah akşam , benimde başladı pembemsi oluyor jelden kalan atıklar.
Geçmiş olsun cnm peki tuplerdeki sıvı icin tüpler alnsada tüp bebek te hamile kaln cok kişi varmsBenim ki 5 sene önce alındı.10 -8-5 cm büyüklüklerinde 3 tane vardı.
Şimdi de 3cm lik var.
Tüplerim sıvı dolu olduğu için ikiside kapatıldı.
2kezde tüp bebek yaptım.
Oluyo jel skyoruz ya onlardanda dokuluyo bazen canim bencede normoldir canim endiselenme migden nasil oldu iyimi.ya ben artik jeli skarken zorlaniyorum sende ole bi sorun varmi ??canım yazılanları okuyordum tatlım sen de de açık kahve akıntı oluyor mu?ben de iki üç gündür var da endişelendim normal dediler ama ..
Testten sonra cagirirlar canim dedgin gibi kalp atimiyla ayni anda bakcaktir.hadi insallah saglikli olsunlarda.ben muaynede baya zorlandim yaCanım benim bugün 17. Günüm beni daha çağırmadılar kese için , çarşambaya bir test daha yaptırıcam, belki ondan sonra çağırırlar, belkide kalp atımıyla Aynı anda bakıcaklar.
midem şuan şükür iyi sadece akıntıdan korkmuştum benimki jel değil yumuşak kapsüldü günde üç defa rahim ağzına koyuluyordu içimden bir ses çok kullanmaktan diyor ama bugün adet ağrısı gibi ağrım da vardı ya o nedenle çokkkkk korktummm şuan hiç ağrı yok ama..ya olsa korkuyoruz adet olacağız diye olmasa terk mi ettiler diyoruz Allahım yardımcımız olsun hayırlısı ile şu 9 ayı atlatıp sağ salim kavuşşsa idik..çok yıpratıcı bir süreç..Oluyo jel skyoruz ya onlardanda dokuluyo bazen canim bencede normoldir canim endiselenme migden nasil oldu iyimi.ya ben artik jeli skarken zorlaniyorum sende ole bi sorun varmi ??
Allah simdiden yardimcin olsun o igneyi kac haftadir kullaniyorum ve hala devam kaniyo artikcanım ben yumsak kapsül kullanıyordum sabah öğle akşam ya tedirgin oldum doktorumu aradık kapsülü bıraktık hergün progestan iğneye geçtik bu akşam ilk iğnem yapıldı kalçadan.
Iyi olduguna sevindim canim.allahin izniyle alcaz kucaklarimizada.aynen cok yipratici nasil gecicek 9 ay:)midem şuan şükür iyi sadece akıntıdan korkmuştum benimki jel değil yumuşak kapsüldü günde üç defa rahim ağzına koyuluyordu içimden bir ses çok kullanmaktan diyor ama bugün adet ağrısı gibi ağrım da vardı ya o nedenle çokkkkk korktummm şuan hiç ağrı yok ama..ya olsa korkuyoruz adet olacağız diye olmasa terk mi ettiler diyoruz Allahım yardımcımız olsun hayırlısı ile şu 9 ayı atlatıp sağ salim kavuşşsa idik..çok yıpratıcı bir süreç..
bilmiyorum canım nekadar süre kullanacağım bugün başladık kapsülü bıraktık.bakalım hayırlısı olsun inşallahhhAllah simdiden yardimcin olsun o igneyi kac haftadir kullaniyorum ve hala devam kaniyo artik
Ewet cnım bende zorlamıyorum sanırım içten tahriş oluyo uzun süre kullanımında o yğzden zorlanıyoru, pembemsi jel arığının ondan olduğunu düşünüyorumOluyo jel skyoruz ya onlardanda dokuluyo bazen canim bencede normoldir canim endiselenme migden nasil oldu iyimi.ya ben artik jeli skarken zorlaniyorum sende ole bi sorun varmi ??
Canım ben opudan trnsfer gününe kadar kullandım kapsülü, transfer günü doktor tabi kanl girince gördü ki ben olması gereken yere koymuuormuşum kapsülleri hemen kesti, iğneye geçirdi beni 12 gün sabah iğne gece jele çevirdi , 13. Günden beridirde sabah akşam jel kullanıyorum. Sorcam ama yeterli oluyomu jel diye , geçen hafta hep evdeydim sürekli yattım korkjmdan değerler için, yatın işe gitcem jel kalırmı acaba olması gerektiği gibi yoksa oturur vaziyette olcam diye akacakmı kafama takıldı.bilmiyorum canım nekadar süre kullanacağım bugün başladık kapsülü bıraktık.bakalım hayırlısı olsun inşallahhh
evet çok zor du ya kapsül kullanmak sabah öğle akşam iğne acıtacak ama kapsül koymaktan iyidir.Canım ben opudan trnsfer gününe kadar kullandım kapsülü, transfer günü doktor tabi kanl girince gördü ki ben olması gereken yere koymuuormuşum kapsülleri hemen kesti, iğneye geçirdi beni 12 gün sabah iğne gece jele çevirdi , 13. Günden beridirde sabah akşam jel kullanıyorum. Sorcam ama yeterli oluyomu jel diye , geçen hafta hep evdeydim sürekli yattım korkjmdan değerler için, yatın işe gitcem jel kalırmı acaba olması gerektiği gibi yoksa oturur vaziyette olcam diye akacakmı kafama takıldı.
Tahristende olabilir rahim buyuyo ya ondanda bence.Ewet cnım bende zorlamıyorum sanırım içten tahriş oluyo uzun süre kullanımında o yğzden zorlanıyoru, pembemsi jel arığının ondan olduğunu düşünüyorum
Tabi tüplerin kapatılması engel deil tam tersi sıvı birikmesi embriyonun tutunmasına engel oluyormuş.Geçmiş olsun cnm peki tuplerdeki sıvı icin tüpler alnsada tüp bebek te hamile kaln cok kişi varms
İdrar testini cuma yaptım,ben 8 diyordum ama transfer günüm sayılmıyormuş,o Zaman 7.gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?