2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tup bebek yaptiracaksaniz PGT yonetemi ile olusmus olan embriyolara kromozom testi yapiliyor ; bu tip dusuklerde oneriliyor.Benim de sizin gibi esim varikosel ameliyati oldu ve bir bos gebeligim var.Tekrar boyle birsey yasamamak adina doktorumuz pgt yontemini onerdi, mantikli geldi.Bir arastirin derim.İnsallah ikimizin de yuzu guler .Once herseyin hayirlisi ...

C
canım yazılanları okuyordum tatlım sen de de açık kahve akıntı oluyor mu?ben de iki üç gündür var da endişelendim normal dediler ama ..
Canım sen jel kullanıyomusun? Ben kullanıyorum sabah akşam , benimde başladı pembemsi oluyor jelden kalan atıklar.

C

Canım sen jel kullanıyomusun? Ben kullanıyorum sabah akşam , benimde başladı pembemsi oluyor jelden kalan atıklar.
canım ben yumsak kapsül kullanıyordum sabah öğle akşam ya tedirgin oldum doktorumu aradık kapsülü bıraktık hergün progestan iğneye geçtik bu akşam ilk iğnem yapıldı kalçadan.

Benim ki 5 sene önce alındı.10 -8-5 cm büyüklüklerinde 3 tane vardı.
Şimdi de 3cm lik var.
Tüplerim sıvı dolu olduğu için ikiside kapatıldı.
2kezde tüp bebek yaptım.
Geçmiş olsun cnm peki tuplerdeki sıvı icin tüpler alnsada tüp bebek te hamile kaln cok kişi varms

canım yazılanları okuyordum tatlım sen de de açık kahve akıntı oluyor mu?ben de iki üç gündür var da endişelendim normal dediler ama ..
Oluyo jel skyoruz ya onlardanda dokuluyo bazen canim bencede normoldir canim endiselenme migden nasil oldu iyimi.ya ben artik jeli skarken zorlaniyorum sende ole bi sorun varmi ??

Canım benim bugün 17. Günüm beni daha çağırmadılar kese için , çarşambaya bir test daha yaptırıcam, belki ondan sonra çağırırlar, belkide kalp atımıyla Aynı anda bakıcaklar.
Testten sonra cagirirlar canim dedgin gibi kalp atimiyla ayni anda bakcaktir.hadi insallah saglikli olsunlarda.ben muaynede baya zorlandim ya

Oluyo jel skyoruz ya onlardanda dokuluyo bazen canim bencede normoldir canim endiselenme migden nasil oldu iyimi.ya ben artik jeli skarken zorlaniyorum sende ole bi sorun varmi ??
midem şuan şükür iyi sadece akıntıdan korkmuştum benimki jel değil yumuşak kapsüldü günde üç defa rahim ağzına koyuluyordu içimden bir ses çok kullanmaktan diyor ama bugün adet ağrısı gibi ağrım da vardı ya o nedenle çokkkkk korktummm şuan hiç ağrı yok ama..ya olsa korkuyoruz adet olacağız diye olmasa terk mi ettiler diyoruz Allahım yardımcımız olsun hayırlısı ile şu 9 ayı atlatıp sağ salim kavuşşsa idik..çok yıpratıcı bir süreç..

canım ben yumsak kapsül kullanıyordum sabah öğle akşam ya tedirgin oldum doktorumu aradık kapsülü bıraktık hergün progestan iğneye geçtik bu akşam ilk iğnem yapıldı kalçadan.
Allah simdiden yardimcin olsun o igneyi kac haftadir kullaniyorum ve hala devam kaniyo artik

Iyi olduguna sevindim canim.allahin izniyle alcaz kucaklarimizada.aynen cok yipratici nasil gecicek 9 ay:)

Ewet cnım bende zorlamıyorum sanırım içten tahriş oluyo uzun süre kullanımında o yğzden zorlanıyoru, pembemsi jel arığının ondan olduğunu düşünüyorum

bilmiyorum canım nekadar süre kullanacağım bugün başladık kapsülü bıraktık.bakalım hayırlısı olsun inşallahhh
Canım ben opudan trnsfer gününe kadar kullandım kapsülü, transfer günü doktor tabi kanl girince gördü ki ben olması gereken yere koymuuormuşum kapsülleri hemen kesti, iğneye geçirdi beni 12 gün sabah iğne gece jele çevirdi , 13. Günden beridirde sabah akşam jel kullanıyorum. Sorcam ama yeterli oluyomu jel diye , geçen hafta hep evdeydim sürekli yattım korkjmdan değerler için, yatın işe gitcem jel kalırmı acaba olması gerektiği gibi yoksa oturur vaziyette olcam diye akacakmı kafama takıldı.

evet çok zor du ya kapsül kullanmak sabah öğle akşam iğne acıtacak ama kapsül koymaktan iyidir.

Iyi aksamlar hanimlar .Bir haftadir uye olmaya calisiyorum ancak olabildim369 sayfanin hepsinide teker teker okudum buyuk bir heyecanla hamile haberlerine cok ama cok sevindim..olmayanlara da cok uzuldum tabiisimdi gelelim bana transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum pazartesi 2 tane birinci kalite 3.gun ebriyo transferi yapildi..bugun her adet donemine yakin zamanlarda belirtiler var sivilcem ciktikarnimda oldum olacakmisim gibi bir agri .rabbim ol dediyse olacak biliyorum ama iste duaunmeden sikilmadan yapamiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…