Hosgeldin tatlim hayirli olsun o agrilari takma cunku bizlerdede olmustu ve adeti aklina bile getirme tutunmaya calistigini dusun bebisin stres yok allahin izniyle tutcak.allah isteyen herkeze nasip etsin insallahIyi aksamlar hanimlar .Bir haftadir uye olmaya calisiyorum ancak olabildim369 sayfanin hepsinide teker teker okudum buyuk bir heyecanla hamile haberlerine cok ama cok sevindim..olmayanlara da cok uzuldum tabiisimdi gelelim bana transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum pazartesi 2 tane birinci kalite 3.gun ebriyo transferi yapildi..bugun her adet donemine yakin zamanlarda belirtiler var sivilcem ciktikarnimda oldum olacakmisim gibi bir agri .rabbim ol dediyse olacak biliyorum ama iste duaunmeden sikilmadan yapamiyorum maalesef
Sakin ne adeti canim adet olma felan yok bebisinin haberini verdin yaKızlar ben sivilceleniyorumadet öncesi olur birde inanılmaz stresliysem olur Allahım bizim bu korkular ne olcak böyle ya afff Allahım afff
Hosgeldin tatlim hayirli olsun o agrilari takma cunku bizlerdede olmustu ve adeti aklina bile getirme tutunmaya calistigini dusun bebisin stres yok allahin izniyle tutcak.allah isteyen herkeze nasip etsin insallah
Kızlar ben sivilceleniyorumadet öncesi olur birde inanılmaz stresliysem olur Allahım bizim bu korkular ne olcak böyle ya afff Allahım afff
Ya tamam da ne bileyim korkuyorum işte kucağıma alana kadar ben çok sivilceleneceğim sanırsam bide poposuna poposuna vuracağım 8 yıl bekletiin beni diyeceğimSakin ne adeti canim adet olma felan yok bebisinin haberini verdin ya
Dimi ama Allahım burdaki kızcelere de nasip etsin inşallahCanim bence bunu stres yapip canini sikma sen hamilesin canim cok sukur degerinde hicte kotu degil.tadini cikarmaya bak
Dimi ama Allahım burdaki kızcelere de nasip etsin inşallah[/
aminn canim insallah
Kızlar ben cin takvimine baktım cinsiyet erkek miş Allahım muhabbete bak böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi Rabbim ol dedi oldu
Insallah canim benim insallah bendeki agrilari bi bilsen heryerde agrim var ama negatifi aklimiza getirmiyoruz demi getirmeyelim ya negatif hic bisey olmasin ruh halimde degisio bi alingan bi duygusal bi sinirli.ben bide zayiflamsim yaYa tamam da ne bileyim korkuyorum işte kucağıma alana kadar ben çok sivilceleneceğim sanırsam bide poposuna poposuna vuracağım 8 yıl bekletiin beni diyeceğim
Allah hayirlisini versin canim insallah guzel sonuclar alirsin bak bitanecik oglusun var sanslisinBir yandan oyle yapmaya calisiyorum bir yandanda kendimi olumsuza hazirlamaya calisiyorumki sonuc negatif olursa bu sefer buyuk bir yikim olsun istemiyorum.Rabbime sukurler olsunki 4 yasinda bir pasam var ..
Cipsoniiiiii :))))Değerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
Allah hayirlisini versin canim insallah guzel sonuclar alirsin bak bitanecik oglusun var sanslisin
Canim cok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah bizde dua edin cumartesi test günümCanlarım etmezmiyim dua Allahım sizlerede nasip etsin kimsenin kucağı bebeksiz kalmasın üzülmesinler bu mutluluğu burada ki kardeşlerim ablalarım yaşasın inşallah
Sağol canım inşallah kucağımıza da alacagız Allah bizlere de nasip etcek inşallahCipsoniiiiii :))))
Ay tüylerim diken diken oldu okuyunca
Oh beeee cok şükür :))
Cok sevindim tatlim masaallah :)
Kiyamam ya zorrr nediyecegimi bilemedim allahim ne verirse hayirlisini versin insallah smski tutunur bebiscigin sana.Cok cok sukur Rabbimeonada oyle kolay kavusamadim canim o kadar uzunki ben kisaca soyle ozetlemeye calisayim.ilk tup bebek denememi 27 yasinda yaptim 4 embriyo transfer edildi cok sukur ilk denememde tuttu fakat 23. Haftaya geldigimde bebegimin kalbinin sol tarafinin gelismedigini alinmasi gerektigini hic bir sekilde yasama sansinin olmadigini soylesi dr.um ve tum dr.lar aldirmami soylediler kesinlikle kabul etmedim nasil edebilirdimki karnimda benimleydi kipir kipirdi sonunda olecegimi bilsemde hayir dedim ve sonuna kadar gittim.dogum yaptim 6 gun yasadi bebegim maalesefama icim rahatti en azindan ben elimden geleni yaptim eger aldirsaydim onun vicdan azabini hep cekecektim biliyorum sonrasinda.2. Tup bebgimi 2 yil sonra yaptim ve sukurler olsunki oda tuttu ve oglusumu kucagima aldim.gecen yaz denedik tekrar ilk denememiz olmadi maalesef hemen ardindan tekrar yaptik onun tutmasiyla duamesi bir oldu maalesef 17 yle basladik 30 a cikti ve dusuk maalesef..yani boyle canim bu son dedik artik rabbim ol dediyse ogluma bir kardes gonderecek ins.
Kiyamam ya zorrr nediyecegimi bilemedim allahim ne verirse hayirlisini versin insallah smski tutunur bebiscigin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?