2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hosgeldin tatlim hayirli olsun o agrilari takma cunku bizlerdede olmustu ve adeti aklina bile getirme tutunmaya calistigini dusun bebisin stres yok allahin izniyle tutcak.allah isteyen herkeze nasip etsin insallah

Kızlar ben sivilceleniyorum adet öncesi olur birde inanılmaz stresliysem olur Allahım bizim bu korkular ne olcak böyle ya afff Allahım afff

Hosgeldin tatlim hayirli olsun o agrilari takma cunku bizlerdede olmustu ve adeti aklina bile getirme tutunmaya calistigini dusun bebisin stres yok allahin izniyle tutcak.allah isteyen herkeze nasip etsin insallah

Bir yandan oyle yapmaya calisiyorum bir yandanda kendimi olumsuza hazirlamaya calisiyorumki sonuc negatif olursa bu sefer buyuk bir yikim olsun istemiyorum.Rabbime sukurler olsunki 4 yasinda bir pasam var ..

Kızlar ben cin takvimine baktım cinsiyet erkek miş Allahım muhabbete bak böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi Rabbim ol dedi oldu

Ya tamam da ne bileyim korkuyorum işte kucağıma alana kadar ben çok sivilceleneceğim sanırsam bide poposuna poposuna vuracağım 8 yıl bekletiin beni diyeceğim
Insallah canim benim insallah bendeki agrilari bi bilsen heryerde agrim var ama negatifi aklimiza getirmiyoruz demi getirmeyelim ya negatif hic bisey olmasin ruh halimde degisio bi alingan bi duygusal bi sinirli.ben bide zayiflamsim ya

Bir yandan oyle yapmaya calisiyorum bir yandanda kendimi olumsuza hazirlamaya calisiyorumki sonuc negatif olursa bu sefer buyuk bir yikim olsun istemiyorum.Rabbime sukurler olsunki 4 yasinda bir pasam var ..
Allah hayirlisini versin canim insallah guzel sonuclar alirsin bak bitanecik oglusun var sanslisin

Allah hayirlisini versin canim insallah guzel sonuclar alirsin bak bitanecik oglusun var sanslisin

Cok cok sukur Rabbimeonada oyle kolay kavusamadim canim o kadar uzunki ben kisaca soyle ozetlemeye calisayim.ilk tup bebek denememi 27 yasinda yaptim 4 embriyo transfer edildi cok sukur ilk denememde tuttu fakat 23. Haftaya geldigimde bebegimin kalbinin sol tarafinin gelismedigini alinmasi gerektigini hic bir sekilde yasama sansinin olmadigini soylesi dr.um ve tum dr.lar aldirmami soylediler kesinlikle kabul etmedim nasil edebilirdimki karnimda benimleydi kipir kipirdi sonunda olecegimi bilsemde hayir dedim ve sonuna kadar gittim.dogum yaptim 6 gun yasadi bebegim maalesefama icim rahatti en azindan ben elimden geleni yaptim eger aldirsaydim onun vicdan azabini hep cekecektim biliyorum sonrasinda.2. Tup bebgimi 2 yil sonra yaptim ve sukurler olsunki oda tuttu ve oglusumu kucagima aldim.gecen yaz denedik tekrar ilk denememiz olmadi maalesef hemen ardindan tekrar yaptik onun tutmasiyla duamesi bir oldu maalesef 17 yle basladik 30 a cikti ve dusuk maalesef..yani boyle canim bu son dedik artik rabbim ol dediyse ogluma bir kardes gonderecek ins.

Canlarım etmezmiyim dua Allahım sizlerede nasip etsin kimsenin kucağı bebeksiz kalmasın üzülmesinler bu mutluluğu burada ki kardeşlerim ablalarım yaşasın inşallah
Canim cok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah bizde dua edin cumartesi test günüm

Kiyamam ya zorrr nediyecegimi bilemedim allahim ne verirse hayirlisini versin insallah smski tutunur bebiscigin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…