- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
kaç hücreli sordnmu cnm bide dondurulmusmu taze embryomuIyi aksamlar hanimlar .Bir haftadir uye olmaya calisiyorum ancak olabildim369 sayfanin hepsinide teker teker okudum buyuk bir heyecanla hamile haberlerine cok ama cok sevindim..olmayanlara da cok uzuldum tabiisimdi gelelim bana transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum pazartesi 2 tane birinci kalite 3.gun ebriyo transferi yapildi..bugun her adet donemine yakin zamanlarda belirtiler var sivilcem ciktikarnimda oldum olacakmisim gibi bir agri .rabbim ol dediyse olacak biliyorum ama iste duaunmeden sikilmadan yapamiyorum maalesef
Ben ankara başkent hastanesi hulusi zeyneloglu nda yaptırdım canım tavsiye ederim hoca çok yoğun merkez çok kalabalık ama ekibi çok iyi Hamdolsun ilk denemem pozitif sonuçlandı tekrar yaptıracak olsam yine hulusi hocaya giderim Rabbim hakkında hayırlısını versinKızlar yardım ne olur ankarada nereyi tavsiye edersiniz tüp bebek yaptiracagim tekrar yardım ne olur
Canim bana hemsire dedi igneler 3-4 ay kullanilavsk dedi progrstan ve clexan yani kan sulandirici. Ama daha degerimi arayip soylemedim yarin 12. Gunum olacakArkadaşlar merhabalar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra cirinone jel ve kan sulandiri ci iğne ne zamana kadar kullanmanız gerektiğini söyledi doktorunuz . Benim doktorum sanırım hemen bıraktiriyo arkadaşımın doktoru ise tedbir amaçlı bir sürekullanmasin i söylemiş arkadasimin değerleri gayet iyiydi ayrica
kaç hücreli sordnmu cnm bide dondurulmusmu taze embryomu
Canim kacinci gunundu transferinin hemen domtorunu araKizlar cok kotuyum simdi bur kalktimki kanamam olmus hemdebaya adet oldugumda bile benim bu sekilde olmaz asla cok kotuyum gece cok agrim olmustu zaten agridanda uyuyamadim adet tarihimede daha var ana 5 i gibi olmam lazim
Canim kacinci gunundu transferinin hemen domtorunu ara
Canim yaa insallah kotu bisey yoktut. Bi ulasin bakalim muayeneye cagirir muhtemelen cok kanaman olduysa. Haber ver bize de canimTransfer gununu saymazsak 7. Gunum esim ulasmaya calisiyor
Canim yaa insallah kotu bisey yoktut. Bi ulasin bakalim muayeneye cagirir muhtemelen cok kanaman olduysa. Haber ver bize de canim
yaaa demedik mi sana boşuna kendini yedinnn. artık tasan son bulsun biraz oluruna bırak artık çook sevindim tahmin edemezsin. :dDeğerim 69.95 hamileyimmmmm 10.gün
çok üzüldüm canım bana çok yardımcı olmuştun her sorumda hayırlısı bir sonrakine olur inşallahBenim de koca bir negatif ( 0,16 )
önemli olan kendini hazır hissetmen. çok daha rahat gerçekleşir transfeein böyle. benim opusan kalan ağrılarıma idrara sıkışıklık eklenince kendimi fazla kastım. umarım engel olmaz bu durum bana... şimddi gönül rahatlığıyla devam edersin sıkma canını hiç değer yüzünden olmadığınaKizlar transferim ertelendi daha dogrusu ben istedm doktor tutma ihtmali dusuk degerinle ana riske atalim deyince ben de sinir oldum psikolojim icin ertelettm bi dahaki adetimde estrofemle donmus icin baslicam hem icim de rahatldi hem agrilafimda bitmis olur
canım ben de leri itmede zorlanıordum hemşire şunu tavsiye etti. kapağı ilk kırdığında bir miktar taşıyor. o taşanları kırdığın parçayla çubuğun dışına yay öyle daha rahat olur. gerçekten de öyle olduOluyo jel skyoruz ya onlardanda dokuluyo bazen canim bencede normoldir canim endiselenme migden nasil oldu iyimi.ya ben artik jeli skarken zorlaniyorum sende ole bi sorun varmi ??
Hayrlisi inşallahHayir canim sadece 1.kalite oldugunu soylediler kac hucreli bilmiyorum.taze transferi yapildi
Bende oyle yapiyim ozaman canim ya cunku kese gormeye gittgmdede zor oldu d.r zorlanmisti:)))canım ben de leri itmede zorlanıordum hemşire şunu tavsiye etti. kapağı ilk kırdığında bir miktar taşıyor. o taşanları kırdığın parçayla çubuğun dışına yay öyle daha rahat olur. gerçekten de öyle oldu
Ben keseyi gordum progestan igne jel ilaclari hala kullaniyorum ignem nezaman bitcek die sormustum hemsireye belki bi ihtimak kalp atisini duydumgumzda igneyi azaltabilir demisti canim.d.run birakmanimi soyledi canimArkadaşlar merhabalar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra cirinone jel ve kan sulandiri ci iğne ne zamana kadar kullanmanız gerektiğini söyledi doktorunuz . Benim doktorum sanırım hemen bıraktiriyo arkadaşımın doktoru ise tedbir amaçlı bir sürekullanmasin i söylemiş arkadasimin değerleri gayet iyiydi ayrica
Tatlim vakit kaybetmeden hemen d.r araKizlar cok kotuyum simdi bur kalktimki kanamam olmus hemdebaya adet oldugumda bile benim bu sekilde olmaz asla cok kotuyum gece cok agrim olmustu zaten agridanda uyuyamadim adet tarihimede daha var ana 5 i gibi olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?