- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
Maalesef ulasamiyoruz.ulassakta degisecek bir sey yok.kanama devam ader kanamasi gibi devam ediyoT
Tatlim vakit kaybetmeden hemen d.r ara
Canim gitseydin ya hastane yakinsa ?usutune gormussundur belkiMaalesef ulasamiyoruz.ulassakta degisecek bir sey yok.kanama devam ader kanamasi gibi devam ediyo
hayırlısı canım bir sonraki denemende allah kolaylık versin :)Kizlar bende kan verdim sonuc negatifff transferi olanlar inşallah hamis olursunuz allah hakkinizda hayirlisini versin. Hamile olanlarda sağlıklı kucaklarina almayi nasip etsin kendinize iyi bakiin kızlar
Can'ım fazla yatmanın bilimsel olarak tutunmada kanıtlanmış hiç bir olumlu yönü yok embriyolog siz hasta değilsiniz yürüyüş yapın işinize geri dönün dedi.hatta cinsel ilişki bile serbest ben çok şaşırdım..sadece dikkat et ve stres yapma kan dolaşımın için mutlaka yürüyüş yap evde bile olsan yürü bol su iç.ben ananasta yedim hergün ..Allah yardımcın olsunkızlar transferimin 2. günündeyim değişik hiçbir şey hissetmiyorum. hastanede sadece ağır kaldırma fzla eğilme zıplama dediler ama eşim o kadar hassas ki elleimi başımın altına koyup sırt üstü yattığımda bile kollarını kaldırmış germiş oluosun dior. siz nelere dikkat ettiniz ve ne zaman sizce psikolojik olmayan gerçek belirtiler hissettiniz. tahlil günüm 8 mart biraz umuda ihtiyacım var sanırım. öksürünce bile kendimi suçlu hissediorum
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun insallah başka sefere olur rabbim verir insallahKizlar bende kan verdim sonuc negatifff transferi olanlar inşallah hamis olursunuz allah hakkinizda hayirlisini versin. Hamile olanlarda sağlıklı kucaklarina almayi nasip etsin kendinize iyi bakiin kızlar
Canım bana ilk denememde jel vermişlerdi ama kanama olursa igneye geç demislerdi size böyle birşey demedi ler mi aynı şey degil dir belki amaMaalesef ulasamiyoruz.ulassakta degisecek bir sey yok.kanama devam ader kanamasi gibi devam ediyo
Kaçıncı gün transferi canım kötü bir değer değil böyle çıkıp yükselen arkadaşlar varKizlar transferi saymazsak bugun 7 günüm beta hcg 26 cikti
Hayir maalesef hic bir sey soylemediler.telefonla ulasamiyoruz bile ben yinede ilaclara devam edicem bu gunluk bakalim haber gelip konusana kadarCanım bana ilk denememde jel vermişlerdi ama kanama olursa igneye geç demislerdi size böyle birşey demedi ler mi aynı şey degil dir belki ama
Benim test gunum ztn 5 marta daha bugun transferin 7 inci gunu cnm 5 gun embriyosu iki tane transfer olmustu sanirim bi tanesi var gbi suandaKaçıncı gün transferi canım kötü bir değer değil böyle çıkıp yükselen arkadaşlar var
Hastane yakin degil.esimle gitmem lazim oda cocugu dr.a goturdu oglusumda cok hastaCanim gitseydin ya hastane yakinsa ?usutune gormussundur belki
Aynen canım devam et bırakma bizede haber ver muhakkak inşallah kötü birsey degildirHayir maalesef hic bir sey soylemediler.telefonla ulasamiyoruz bile ben yinede ilaclara devam edicem bu gunluk bakalim haber gelip konusana kadar
5 Marta kadar katlanır inşallah canım:)Benim test gunum ztn 5 marta daha bugun transferin 7 inci gunu cnm 5 gun embriyosu iki tane transfer olmustu sanirim bi tanesi var gbi suanda
Hayir canim herkesin bunyesi farkli ikiye katliyors hic sorun yokİyi haftalar arkadaşlar, herkes Beta-HCG sonuçlarını yazabilir mi? Gün fark etmez. Benim 11.gün 106,4 , 14.gün 264,3 çıktı. Başkalarında 1000-5000 değerlerini görünce şaşırdım da:) benimkiler düşük mü kalıyor anlamak istedim.
İnsallah canim ya sevinemiyorum bile 5 marta kdr beklicez hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin5 Marta kadar katlanır inşallah canım:)
Hiç belli olmaz ikiside geç tutunmus da olabilir
Bence gayet iyi ... 10 falan çıkmamış ki maşallahhhİyi haftalar arkadaşlar, herkes Beta-HCG sonuçlarını yazabilir mi? Gün fark etmez. Benim 11.gün 106,4 , 14.gün 264,3 çıktı. Başkalarında 1000-5000 değerlerini görünce şaşırdım da:) benimkiler düşük mü kalıyor anlamak istedim.
ya bize de aynısını söylediler ama eşim çorabımı ayakkabımı bile kendi giydiriyor yatmıyorum ama onun istediği kadar da dikkat edemiyorum sonuçta afedersiniz tuvalet fırçasını dahi eğilip alamam ona uysam. bu eğilme konusunda kafam çok karıştı. bize cinsel ilişki yasak bu arada. rahim kasılmaları olumsuz etki yapabilirmiş diye. işin o boyutu da var ben çok sık bacaklarımı sıkıp geriorum uyandığım zamanlar her seferinde de pişman oluorm acaba o kasılma rahimi de kasıor mudur diye. açıkçası tüp bebek denememiz ani olunca bir türlü kendimi tam hazırlayamadım nasıl davranacağımaCan'ım fazla yatmanın bilimsel olarak tutunmada kanıtlanmış hiç bir olumlu yönü yok embriyolog siz hasta değilsiniz yürüyüş yapın işinize geri dönün dedi.hatta cinsel ilişki bile serbest ben çok şaşırdım..sadece dikkat et ve stres yapma kan dolaşımın için mutlaka yürüyüş yap evde bile olsan yürü bol su iç.ben ananasta yedim hergün ..Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?