her şartta iki gün sonra tekrarlayacaksın testi. keşke yarını bekleseydin ilk tahlil için yine de . ikinci tahlil 10. gün olurdu öyleBenim test gunum ztn 5 marta daha bugun transferin 7 inci gunu cnm 5 gun embriyosu iki tane transfer olmustu sanirim bi tanesi var gbi suanda
Ayyyy canım ya okurken çok keyif aldım ohhh ne güzel tadını çıkar canım :)ya bize de aynısını söylediler ama eşim çorabımı ayakkabımı bile kendi giydiriyor yatmıyorum ama onun istediği kadar da dikkat edemiyorum sonuçta afedersiniz tuvalet fırçasını dahi eğilip alamam ona uysam. bu eğilme konusunda kafam çok karıştı. bize cinsel ilişki yasak bu arada. rahim kasılmaları olumsuz etki yapabilirmiş diye. işin o boyutu da var ben çok sık bacaklarımı sıkıp geriorum uyandığım zamanlar her seferinde de pişman oluorm acaba o kasılma rahimi de kasıor mudur diye. açıkçası tüp bebek denememiz ani olunca bir türlü kendimi tam hazırlayamadım nasıl davranacağımaarabadan 2kg lık kedi mamasını getirdim diye o ağır şeyi mi taşıdın diyor. buzdolabı radyasyon yayıyormuş kapağını ben açmayacakmışım falan neler...
Amin canim ama en azından iyi bir değer 0 larda bir d3gerin olsa daha mı iyiydi bence yükselir daha moralini sakin bozmaİnsallah canim ya sevinemiyorum bile 5 marta kdr beklicez hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin
Ya cok sabirsiz biriyim ölup ölüp diriliyorum kafayi yemek üzereydim artik carsamba bidaha yaptiririm insallah artarher şartta iki gün sonra tekrarlayacaksın testi. keşke yarını bekleseydin ilk tahlil için yine de . ikinci tahlil 10. gün olurdu öyle
yaa yaşayınca komik olmuyor ama bu saçma şeyler içşn vicdan azabı çekmek istemiorum sözünü dinlemedim diye. kendi kendime pantolonumu giyiyorum, koltuktan normal şekilde tutunmadsn kalkıyorum diye hamile kalamazsam ya ühüAyyyy canım ya okurken çok keyif aldım ohhh ne güzel tadını çıkar canım :)
Cok zor donemler yasadim gecen kasim ayinda dis gebelik ameliyati oldum tüpüm alindi diger tüp izlenmiyormus bile 1 bucuk ay kendime gelemedim dusunsene daha hic dogum yapmadan karnin boydan boya kesikAmin canim ama en azından iyi bir değer 0 larda bir d3gerin olsa daha mı iyiydi bence yükselir daha moralini sakin bozma
Gecmis olsun tatlim d.r acil durumlarda hemen iletisime gecmesi lazim neden aradgin halde seni bekletiyolar anlamadimkiHastane yakin degil.esimle gitmem lazim oda cocugu dr.a goturdu oglusumda cok hasta
Tabi canım o işin şakası elbet ama banada ilgi gösterdikleri zaman bende öyleydim kendim yapmak istiyordum yaa tutunmazsa diye inşallah tutar canım sizinde evinize neşe gelirr bebis kokuları gelir insallahyaa yaşayınca komik olmuyor ama bu saçma şeyler içşn vicdan azabı çekmek istemiorum sözünü dinlemedim diye. kendi kendime pantolonumu giyiyorum, koltuktan normal şekilde tutunmadsn kalkıyorum diye hamile kalamazsam ya ühü
Maalesef bu konuda sifirlar.hala aramadilar.ben yurtdisindayim canim burda turkiyedeki gibi degil en azindan baska yerleri bilmiyorum ama bu klinik degil maalesefGecmis olsun tatlim d.r acil durumlarda hemen iletisime gecmesi lazim neden aradgin halde seni bekletiyolar anlamadimki
Zor günler gecirmissin canım insallah bu defa öyle olmaz dediğin gibi bu bir sınav inşallah güzel haberler alirsinCok zor donemler yasadim gecen kasim ayinda dis gebelik ameliyati oldum tüpüm alindi diger tüp izlenmiyormus bile 1 bucuk ay kendime gelemedim dusunsene daha hic dogum yapmadan karnin boydan boya kesiktabi bunada sukur daha kotuleri var hayirlisi boyleymis rabbimin sinaviydi bu bize
İlahi napsın adamcıklar ya onlarda bizim gibi bekliyorlar yıllardır biz sanıyoruzki sadece anne olmak çok mühim onlarda baba olmak istiyorlar yazarken bile duygulanıyorum arkadaşlarının hep çocukları var yaşama amaçları herkesin çocuğu için.. onlarıda anlıyorum ama okadarıda stres yaratmıyor mu?ya bize de aynısını söylediler ama eşim çorabımı ayakkabımı bile kendi giydiriyor yatmıyorum ama onun istediği kadar da dikkat edemiyorum sonuçta afedersiniz tuvalet fırçasını dahi eğilip alamam ona uysam. bu eğilme konusunda kafam çok karıştı. bize cinsel ilişki yasak bu arada. rahim kasılmaları olumsuz etki yapabilirmiş diye. işin o boyutu da var ben çok sık bacaklarımı sıkıp geriorum uyandığım zamanlar her seferinde de pişman oluorm acaba o kasılma rahimi de kasıor mudur diye. açıkçası tüp bebek denememiz ani olunca bir türlü kendimi tam hazırlayamadım nasıl davranacağımaarabadan 2kg lık kedi mamasını getirdim diye o ağır şeyi mi taşıdın diyor. buzdolabı radyasyon yayıyormuş kapağını ben açmayacakmışım falan neler...
bende canım gecen sene ocak ayında kı aralıkda evlenmıstım 15gun sonra dıs gebelık gecırdım 2015yılı benım ıcın cok kotu gecmıstı sol yumurtalıgım yok zaten benım overkıstı yuzunden alınmıstı tek sag tarafımda hamıle kalmısım oda dıs gebelık oldu. hsg fılmı laporoskobı derken benım sağ tupun rahımle baglantısını kestık hıdrosalpens vardı sol tup zaten ızlenmıyormus o demekse sol tupe ne oldu bılmıyorum. evlenelı 15gun oldu hast dustumn ve hala hastanelerdeyımCok zor donemler yasadim gecen kasim ayinda dis gebelik ameliyati oldum tüpüm alindi diger tüp izlenmiyormus bile 1 bucuk ay kendime gelemedim dusunsene daha hic dogum yapmadan karnin boydan boya kesiktabi bunada sukur daha kotuleri var hayirlisi boyleymis rabbimin sinaviydi bu bize
inşallah canım :) sağolTabi canım o işin şakası elbet ama banada ilgi gösterdikleri zaman bende öyleydim kendim yapmak istiyordum yaa tutunmazsa diye inşallah tutar canım sizinde evinize neşe gelirr bebis kokuları gelir insallah
Tüp bebekte sağ tüp varmış sol tüp tıkalıymış çok bi önemi yok be canlarım yumurta olsun yeter rahimin tüplerle olan bağlantısını kestiklerinde daha iyi sonuç alınır belkide düğün sonrası bunları yaşaman kötü olmuş ama 10 yıl evli kalıp olmasını beklemendense sorunu bilip yol alman daha iyi olacaktır her şeyde bi hayır vardır. 2016 da tüp bebekler gelsin bence...bende canım gecen sene ocak ayında kı aralıkda evlenmıstım 15gun sonra dıs gebelık gecırdım 2015yılı benım ıcın cok kotu gecmıstı sol yumurtalıgım yok zaten benım overkıstı yuzunden alınmıstı tek sag tarafımda hamıle kalmısım oda dıs gebelık oldu. hsg fılmı laporoskobı derken benım sağ tupun rahımle baglantısını kestık hıdrosalpens vardı sol tup zaten ızlenmıyormus o demekse sol tupe ne oldu bılmıyorum. evlenelı 15gun oldu hast dustumn ve hala hastanelerdeyım2016 ııcn umutluyum ama senın gıbı delık desık oldum. ıns mart ayında hıcbır sıkıntı cıkmayack ve yasadıgım acılarımı unutacagım. :)baharı gorecegım.
Yasadiklarinin aynisini yasadim canim benimde evleneli 1 bucuk sene olmustu iste gecen yaz bebek calismalarina basladik temuzda hamile kaldim kimyasal dusuk oldu agustosta hamile kaldim oda kimyasal düsük oldu neyse en son eylülde hamile kaldim hersey cok guzeldi hep ikiye katladi beta hcg hic bi problem yoktu 8 haftya girdik ama benm boyle bi sirt agrilrim vardi ama hic suphelenmiyordum kalp atisini duymak icin doktora gittik doktor bi bakti bu kese hic gelismemis dedi yarin alalim bunu hemen dedi ama neyse kurtaj oldum kurtaj snr parcayi patalojiye gondermisler patalojide dis gebelik cikti ertesi sabah apar topar ameliyata aldilar malesef sag tüpüm almislar sol tüp hic izlenmiyordu dedi doktor onu gorseydim onuda alcaktim dedi bagirsaklara gomulmus dedi neyse bide benim miyom vardi rahim disinda onuda aldilar icimi bi guzel temizledir ama ameliyatan snr bnnm haberim yoktu tupumun alinacagindan sonra doktor dediki malesef artik normal yolla anne olmazsinbende canım gecen sene ocak ayında kı aralıkda evlenmıstım 15gun sonra dıs gebelık gecırdım 2015yılı benım ıcın cok kotu gecmıstı sol yumurtalıgım yok zaten benım overkıstı yuzunden alınmıstı tek sag tarafımda hamıle kalmısım oda dıs gebelık oldu. hsg fılmı laporoskobı derken benım sağ tupun rahımle baglantısını kestık hıdrosalpens vardı sol tup zaten ızlenmıyormus o demekse sol tupe ne oldu bılmıyorum. evlenelı 15gun oldu hast dustumn ve hala hastanelerdeyım2016 ııcn umutluyum ama senın gıbı delık desık oldum. ıns mart ayında hıcbır sıkıntı cıkmayack ve yasadıgım acılarımı unutacagım. :)baharı gorecegım.
içimi rahatlatlattın teşekkür ederim <3 evet biz de yatmanın bi anlamı oldmadığını ama işte hem iki tane istemiştik doktor kabul etmedi tek embriyo transfer edildi 32 yumurta toplamdığı halde döllenme oranı düşük oldu ve sadece bi transferlik dondurma yapabildik hepsinin stresi üzüntüsü üstümüzde. bir de hastane artık hiç yatırmıormuş transfer edip hop kaldırdılar yürüyerek odama yolladılar. opu sonrası zordu biraz ohss oldum yeniden yeniden aynı süreci yaşamak zorunda kalmak istemiorum /:İlahi napsın adamcıklar ya onlarda bizim gibi bekliyorlar yıllardır biz sanıyoruzki sadece anne olmak çok mühim onlarda baba olmak istiyorlar yazarken bile duygulanıyorum arkadaşlarının hep çocukları var yaşama amaçları herkesin çocuğu için.. onlarıda anlıyorum ama okadarıda stres yaratmıyor mu?
Ben ilk 2 transferimden sonra 10 gün rapor alıp yatmıştım tutmamıştı.
3. transferimde rapor almadım transferden sonraki gün işe başladım kimseyede bişey söylemedim bankacıyım 2 saat yol gidiyorum ama tutundu pozitifi gördüm.. demekki ilgisi yokmuş gerçi sonraki aylarda kalbi durdu ama diğer seferlerde hiç tutmamıştı.. devamlı o bölgeye yaptığımız düşünme oranın kasılmasına ağrımasına sebep olabiliyormuş..
mesala bende yumurtalık kisti olduğunu öğrenmeden önce yumurtalığım hiç ağrımazdı ne zmaan yumurtalığında kist var dediler ve ben onu düşünmeye başladım ağrı hissetmeye başladım kistim ağrıyo büyüyo patladımı diye diye kendimi bitirdimm.. rahat olmak en iyisi bizim doğal yoldan hamile kalandan hiç farkımız yok unutmayın ... zaten bi doktor demişti ki yer çekimi yokmuş rahimde yatsanda zıplasanda yürüsende orada yerçekimi bulunmadığından aşağı inmez demişti...
Vallahi ne bileyim uyanıklık ettim sanki erken yapıp çıkmazsa üzülmem dedim ama yine de çok çok çooook etkilendimCanim transfer gunu sayilmiyor.7.gunde idrar testi icin cok erken bence.ben 11.gunde dusunuyorum idrar testini
Hayırlı olsun diyelim o zaman şimdidenKizlar transferi saymazsak bugun 7 günüm beta hcg 26 cikti
Ne bileyim kimyasal gebelik filan olmasın diye düşündüm. Doktor iyi kimyasal gebelik değildir dedi gerçi ama işte merak ettim :)Hayir canim herkesin bunyesi farkli ikiye katliyors hic sorun yok
32 yumurta toplayıp bide taze embiryo transferimi yaptılar vay be hangi merkezde tedavi görüyorsunuz dondurup koysalarmış daha iyiymiş gibi geldi benden 29 yumurta toplamışlardı ben mahvolmuştum ya o kadar yumurtanın oluşmasıda klinik hatası bence okadar hormon yüklememeleri gerekirdi...içimi rahatlatlattın teşekkür ederim <3 evet biz de yatmanın bi anlamı oldmadığını ama işte hem iki tane istemiştik doktor kabul etmedi tek embriyo transfer edildi 32 yumurta toplamdığı halde döllenme oranı düşük oldu ve sadece bi transferlik dondurma yapabildik hepsinin stresi üzüntüsü üstümüzde. bir de hastane artık hiç yatırmıormuş transfer edip hop kaldırdılar yürüyerek odama yolladılar. opu sonrası zordu biraz ohss oldum yeniden yeniden aynı süreci yaşamak zorunda kalmak istemiorum /:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?