ayyyyyy inşalllahhhh canım ben de ikiz hastasıyım eşim olmazda mutsuz olurum diye çok korkuyor sağlıklı olsun tek olsun diyor ama içim gözlerim sürekli ikizlerde mevlam hayırlısını versin de inşallah hepimizin ikiz haberleri olurrr :))ama ınan bana bu yıl cok umutluyum ınnıyorum hıc bır sıkıntı cıkmayacak ve ben transfer ıslemını yaptırcam ve saglıklı hamıle kalabılecegım. :) hıc aklımdan umutsuz bırsey gelmıyor hersey yolunda gıdecek. ıns cıft embrıyo koyarlarda ıkızım olur cok ıstıyorum valla :)
canım çok geçmiş olsun yazını yeni okudum korkma Allahın izni ile bebeklerin sen dedir inşallah tutunma kanamasıdır inşallah bide adet dönemiya vücut şaşırmıştır dualarım seninle canım yaaa haberlerini yaz..Hayir maalesef hic bir sey soylemediler.telefonla ulasamiyoruz bile ben yinede ilaclara devam edicem bu gunluk bakalim haber gelip konusana kadar
Benim 15.Şubat'ta 5.gün transferi oldu. Testimi geçtiğimiz Cuma yaptırdım. pozitif:) Bugün de ikinci testi yaptırdım o da iyiymiş. Bakalım 10gün sonra ultrasonda kese görmeye gideceğiz. Darası başına canım.Çok teşekkür ederimsenin durumun nedir?
Aynen canım katılıyorum ben de ohss yaşadım 33 yumurta elde edildi sadece 6 si döllen di 3 er grup Dondurmuslar 2 transfer hakkım vardı bu ikinci . Neden yumurtalari dondurmadilar anlamadım32 yumurta toplayıp bide taze embiryo transferimi yaptılar vay be hangi merkezde tedavi görüyorsunuz dondurup koysalarmış daha iyiymiş gibi geldi benden 29 yumurta toplamışlardı ben mahvolmuştum ya o kadar yumurtanın oluşmasıda klinik hatası bence okadar hormon yüklememeleri gerekirdi...
Superrrrrrrrr vallahi çok sevindim tebrik ederim canimmArkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
Teşekkürederim inşallah devamı gelirSuperrrrrrrrr vallahi çok sevindim tebrik ederim canimm
ooooo tatlım eşin çok abartmış rahat ol millet tarlada çalışıyor hamile olduğunu bilmiyor yada bilse de çalışmaya devam ediyor ben yazılanları okuyunca acaba ben yatsam mı diyorum eşim ve dr saçmalama diyor yatıp kılmıldamadığı halde tutmayanlar var rabbim verdi ise herşey boş kendini sıkma zaten 5 kg yasak iki değil ve önlem alma amaçlı sonuçta bizim ki yapay rahat olman için kendini yorma rahat ol yeterli :))ya bize de aynısını söylediler ama eşim çorabımı ayakkabımı bile kendi giydiriyor yatmıyorum ama onun istediği kadar da dikkat edemiyorum sonuçta afedersiniz tuvalet fırçasını dahi eğilip alamam ona uysam. bu eğilme konusunda kafam çok karıştı. bize cinsel ilişki yasak bu arada. rahim kasılmaları olumsuz etki yapabilirmiş diye. işin o boyutu da var ben çok sık bacaklarımı sıkıp geriorum uyandığım zamanlar her seferinde de pişman oluorm acaba o kasılma rahimi de kasıor mudur diye. açıkçası tüp bebek denememiz ani olunca bir türlü kendimi tam hazırlayamadım nasıl davranacağımaarabadan 2kg lık kedi mamasını getirdim diye o ağır şeyi mi taşıdın diyor. buzdolabı radyasyon yayıyormuş kapağını ben açmayacakmışım falan neler...
Tebrikler canımmmmmmArkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
Anladim tatlim ararlar hemen insallah ya bu kadar bekletilirmiMaalesef bu konuda sifirlar.hala aramadilar.ben yurtdisindayim canim burda turkiyedeki gibi degil en azindan baska yerleri bilmiyorum ama bu klinik degil maalesef
İnşallah canım ilk degerin kaçtı hatırlayamadım daTeşekkürederim inşallah devamı gelir
30 du.4 katına çıkmışİnşallah canım ilk degerin kaçtı hatırlayamadım da
Hadi hayirlisi canim benim cok sevindim snin adinaArkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
Ayyy ne güzel maşallah insallah allah kalp atisini duymayı da kucginza almayı da kısmet eder .aminBenim 15.Şubat'ta 5.gün transferi oldu. Testimi geçtiğimiz Cuma yaptırdım. pozitif:) Bugün de ikinci testi yaptırdım o da iyiymiş. Bakalım 10gün sonra ultrasonda kese görmeye gideceğiz. Darası başına canım.
Süper ozaman inşallah dahada katlanır canım kucağına da almak nasip olur ne guzelll yaaa30 du.4 katına çıkmış
Hadi hayirlisi canim benim cok sevindim snin adina
Teşekkürederim allah tamamına erdirsin.
Hepimize her isteyene Allah nasip etsin
yaşasıııın çok sevindim tebrikler :)Arkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
Çok saol inşalalh devamı gelirSüper ozaman inşallah dahada katlanır canım kucağına da almak nasip olur ne guzelll yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?