2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ayyyyyy inşalllahhhh canım ben de ikiz hastasıyım eşim olmazda mutsuz olurum diye çok korkuyor sağlıklı olsun tek olsun diyor ama içim gözlerim sürekli ikizlerde mevlam hayırlısını versin de inşallah hepimizin ikiz haberleri olurrr :))

Hayir maalesef hic bir sey soylemediler.telefonla ulasamiyoruz bile ben yinede ilaclara devam edicem bu gunluk bakalim haber gelip konusana kadar
canım çok geçmiş olsun yazını yeni okudum korkma Allahın izni ile bebeklerin sen dedir inşallah tutunma kanamasıdır inşallah bide adet dönemiya vücut şaşırmıştır dualarım seninle canım yaaa haberlerini yaz..

A
Aynen canım katılıyorum ben de ohss yaşadım 33 yumurta elde edildi sadece 6 si döllen di 3 er grup Dondurmuslar 2 transfer hakkım vardı bu ikinci . Neden yumurtalari dondurmadilar anlamadım

ooooo tatlım eşin çok abartmış rahat ol millet tarlada çalışıyor hamile olduğunu bilmiyor yada bilse de çalışmaya devam ediyor ben yazılanları okuyunca acaba ben yatsam mı diyorum eşim ve dr saçmalama diyor yatıp kılmıldamadığı halde tutmayanlar var rabbim verdi ise herşey boş kendini sıkma zaten 5 kg yasak iki değil ve önlem alma amaçlı sonuçta bizim ki yapay rahat olman için kendini yorma rahat ol yeterli :))

Ayyy ne güzel maşallah insallah allah kalp atisini duymayı da kucginza almayı da kısmet eder .amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…