2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

DertlerimiZ bitmiyor . Bi iki yerde ikiz gebeliklerde böle ani artışlar göründüğünü söylüyor ama bana tek embriyo transferi yapıldı.
Belki tekm embriyo ama bölünebiliyor canım Allah ne demişse o bu 9 ay boyunca inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizle geçiririz evet bu süreçte zorlanacağız Kaygılarımızdan dolayı Rabbim sağlık sihhat versin

Amin amin
Okadar sorunlarla savaşmaya alışmışız ki herşeyi sorun görüyoruz artık

Kızlar bir şey merak ediyorum. çift embriyo yerlestirilenler genel de ikiz mi oluyo yoksa çok nadir mi ikisi birden tutuyor sizin nasıl oldu sonuçlar merak ediyorum çok

canım ya sen nasılsın dün kötü idin konuşamadık tekrar eşinle düzelttiniz mi?rahat olmaya bak bu dönem de ben de iş yerin de çok siniz oluyorum kız arkadaşım o doğum yaptı bu dönemler çok önemli dedi rahat olmaya bak kulağını kapat dedi çünkü o da sinirlenmiş erken doğum riski atlatmıştı.rahat olmamız lazım bebişlerimiz için üç maymunu oynayacağız:))

kime yazdığım belli olmamış AVRENİM sana yazmıştım canım ya

Kızlar bügün 11.gün kasık sancım belim ağrımıyor bu mu normal yoksa olması mı bilemedim bildiğim delirmeceler diye başlık açalım arkadaş

kime yazdığım belli olmamış AVRENİM sana yazmıştım canım ya
Ben iyi sayılırım,eşler malum,dün akşam film almış,yemekten sonra çay demledi Mısır patlattı,ailece film saadeti yaldım bu sabah da kahvaltıyı dışarıdakileri yaptık hava güzeldi,sonra gittik bana bir haftalık istirahat raporu aldık,biraz da alışveriş yaptık,sonra beni eve bıraktı,pişmanları oynuyor,benim eşim sözle özür dilemeyi bilmez ama davranışlarıyla hissettirir bunu,ama ben yine de dün akşam iğnemi kendim yaptım ve pek muhattap olmadım,annem bizde olmasaydı dah uzatırdım ama şimdi ben de sürdürmüyorum tatsızlığı

Bana kalsa hemen yaparim da benim dondurulmus transfer gec cikabilir diye bekliyorum.Senin?
benim de dondurulmuş da zaten dondurulmuşlar daha çabuk çıkıyor diye okudum ben hep5. gün se daha çabuk cikiyormus. bana 11 Marta tarih verdiler yaa 12 gün var daha senin ne zaman test tarihin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…