2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

A

Aynen canım katılıyorum ben de ohss yaşadım 33 yumurta elde edildi sadece 6 si döllen di 3 er grup Dondurmuslar 2 transfer hakkım vardı bu ikinci . Neden yumurtalari dondurmadilar anlamadım
dondurdular ama sadece transfer edilem blasttı. kalan 4 tane morula blastmış ve kalite açısından ayrı ayrı dondurmaya müsait değillermiş. o yüzden dördünü tek kapta dondurdular. bi yumurta toplamadan iki transfer hakkım olmuş oldu. çözüldüğünde en iyi bir tanesini tranfer edecekler. tabi umarım ilk transferim tutar da dondurulanları uzun süre bekletiriz :)

peki tahlile kadar yerden bişi almadınız mı eğilip? o konuda çok takıldım özellikle.

Kızlar bir sorum var size,gerçi benim dertlerim iyice bunalttı hepinizi ama idare edin lütfen iki gün kaldı testime :) progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum ama bazen tamamı geri geliyor,bir de sık idrara çıkıyorum,normal mi sizce?

Çok teşekkürederim inşallah canım kat kat artar değerlerimiz.ama bende yine soru işareti oluştu 4 kat çok Yüksek artış umarım Bi sorun yoktur
Değerinin 30 olmask kaçıncı gündü canım sonrasında kaç gün sonra şuanki değere ulaştın

günde 3 sefer 100lüğünü hap olarak yut bence. bana da 200 lük verseler onunla uğraşmak istemezdim. muhtemelen yeterince itmiyorsundur.

aldım canım almaz olurmuyum bide ben çok tez canlı bir insanım eşimde çok dağınık onun arkasını topluyorum sürekli halaaaa canga reklamı gibiyizzz:))
ahahahah benim eşim de aynen öyle. sabah duşa girdi kıyafetlerini yere atma dedim yerden alıp yatağa koydu sepeti Çıp içşne atmıor ki evimizde 4 tane kirli sepeti var. yatak odası+banyo+ 2 misafir yatak odası var onlarda da var içim çok rahatladı sağol. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…