Tebrikler tatlim allah kucagina almayida nasip etsin allah herkeze nasip etsin cok sevindimArkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
Çok saol yaayaşasıııın çok sevindim tebrikler :)
Amin hepimize inşallahTebrikler tatlim allah kucagina almayida nasip etsin allah herkeze nasip etsin cok sevindim
maşallah hayırlı olsun canım Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşalllahhh..Arkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
dondurdular ama sadece transfer edilem blasttı. kalan 4 tane morula blastmış ve kalite açısından ayrı ayrı dondurmaya müsait değillermiş. o yüzden dördünü tek kapta dondurdular. bi yumurta toplamadan iki transfer hakkım olmuş oldu. çözüldüğünde en iyi bir tanesini tranfer edecekler. tabi umarım ilk transferim tutar da dondurulanları uzun süre bekletiriz :)A
Aynen canım katılıyorum ben de ohss yaşadım 33 yumurta elde edildi sadece 6 si döllen di 3 er grup Dondurmuslar 2 transfer hakkım vardı bu ikinci . Neden yumurtalari dondurmadilar anlamadım
peki tahlile kadar yerden bişi almadınız mı eğilip? o konuda çok takıldım özellikle.ooooo tatlım eşin çok abartmış rahat ol millet tarlada çalışıyor hamile olduğunu bilmiyor yada bilse de çalışmaya devam ediyor ben yazılanları okuyunca acaba ben yatsam mı diyorum eşim ve dr saçmalama diyor yatıp kılmıldamadığı halde tutmayanlar var rabbim verdi ise herşey boş kendini sıkma zaten 5 kg yasak iki değil ve önlem alma amaçlı sonuçta bizim ki yapay rahat olman için kendini yorma rahat ol yeterli :))
Amin Allah isteyen kimseyi çocuksuz bırakmasın inşallahmaşallah hayırlı olsun canım Allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşalllahhh..
Tatlım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahAmin Allah isteyen kimseyi çocuksuz bırakmasın inşallah
Hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin
Üzülme lutfen canim rabbim hayirlisini nasip etsinKizlar bende kan verdim sonuc negatifff transferi olanlar inşallah hamis olursunuz allah hakkinizda hayirlisini versin. Hamile olanlarda sağlıklı kucaklarina almayi nasip etsin kendinize iyi bakiin kızlar
Maşallah canım maşallah çok sevindimArkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
Çok teşekkürederim inşallah canım kat kat artar değerlerimiz.ama bende yine soru işareti oluştu 4 kat çok Yüksek artış umarım Bi sorun yokturMaşallah canım maşallah çok sevindim
Değerinin 30 olmask kaçıncı gündü canım sonrasında kaç gün sonra şuanki değere ulaştınÇok teşekkürederim inşallah canım kat kat artar değerlerimiz.ama bende yine soru işareti oluştu 4 kat çok Yüksek artış umarım Bi sorun yoktur
8. Gün 30 du 10. Gün 126Değerinin 30 olmask kaçıncı gündü canım sonrasında kaç gün sonra şuanki değere ulaştın
Bilemedim canım şimdi bişey değildir Allahın izniyle8. Gün 30 du 10. Gün 126
DertlerimiZ bitmiyor . Bi iki yerde ikiz gebeliklerde böle ani artışlar göründüğünü söylüyor ama bana tek embriyo transferi yapıldı.Bilemedim canım şimdi bişey değildir Allahın izniyle
Tebrik ederim canım Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar şoktayım bugün test yaptım. Sonuç 126
aldım canım almaz olurmuyum bide ben çok tez canlı bir insanım eşimde çok dağınık onun arkasını topluyorum sürekli halaaaa canga reklamı gibiyizzz:))peki tahlile kadar yerden bişi almadınız mı eğilip? o konuda çok takıldım özellikle.
günde 3 sefer 100lüğünü hap olarak yut bence. bana da 200 lük verseler onunla uğraşmak istemezdim. muhtemelen yeterince itmiyorsundur.Kızlar bir sorum var size,gerçi benim dertlerim iyice bunalttı hepinizi ama idare edin lütfen iki gün kaldı testime :) progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum ama bazen tamamı geri geliyor,bir de sık idrara çıkıyorum,normal mi sizce?
ahahahah benim eşim de aynen öyle. sabah duşa girdi kıyafetlerini yere atma dedim yerden alıp yatağa koydu sepeti Çıp içşne atmıor ki evimizde 4 tane kirli sepeti var. yatak odası+banyo+ 2 misafir yatak odası var onlarda da var içim çok rahatladı sağol. <3aldım canım almaz olurmuyum bide ben çok tez canlı bir insanım eşimde çok dağınık onun arkasını topluyorum sürekli halaaaa canga reklamı gibiyizzz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?