2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlim ne ignesi vuruluyorsun ve nerden

Y
yok cnm gayet iyiym psikolojik olarak ta olmadi dusuncesinin agir basmasi beni yipratirdi bnmde agrilarm var karnm tas gbi ve sis bobreklerime dogru agri var oysa ki 6 gn oldu opu olali normal mi bilmiyorum sen de skma canini kasmayla alakasi yok vakti gelmistir insallah ve simsiki tutunir sana bebegin

Kızlar 9cu günm idrar negatif ckti kan verdm 7 buçuk gbi arayp haber vercekler nolur dua ednnnn keyfm biraz kaçtı ama üzülmedm emnm bebgm benle yoksa nedn ağrılarm olsn kiii
Sen de benim gibi sabırsız davranmışsın,hadi hayırlısı,herşey güzel olsun senin için

Kızlar 9cu günm idrar negatif ckti kan verdm 7 buçuk gbi arayp haber vercekler nolur dua ednnnn keyfm biraz kaçtı ama üzülmedm emnm bebgm benle yoksa nedn ağrılarm olsn kiii
Cnm idarda 14 gun cikanlar var daha yeni kana geciyor 6 veya 7 gun kana geciyor yavas yavas insallah guzel sonuclar alirsin cnn bbnm

iyi sevindim cnm boşver uzatma inan onlarda bizden daha stresli ben de eşimde bunu görüyorum güya bana hissettirmeyecek sürekli hayırlısı olmazsa bir daha deneriz güya benim stresimi yok etmeye çalışıyor sen de rahat ol inş güzel haberlerini alırız 9 ay herdediğimiz olacak inşşşş

İnşallah kızlar dua edin çok çok ihtycam var şimdi buna inanın
inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım hepimizin duası sizlerle ve şunu belirtmek istiyorum transfer sonrası bekleyen arkadaşlar lütfen doktorunuzun dediği günü bekleyin ve heyecan hepimiz de var sonra boş yere yıkılıp bunalıma giriyorsunuz stres enbüyük düşmanımız unutmayalım lütfen doktorlarımızın dediğini yapalım bukonun uzmanı onlar lütfen..

Sana test için kaçıncı gün demişti doktorun?transferden 12 gün mü 13 gün sonra mı?

Arkadaşlar Merhaba. Benim transferim 15 inde yapilmisti. Bu gun tahlil yaptirdim ama sonuc negatif
Ikinci testim de çarşamba. Ikinci testte pozitif sonuc alan varmi

Eger kanda pozitf çıkarsa sevinçten dünyalar bne olcak ve bu konda çöl çok haklsn pişman oldm

bende de aynen böbreklere vuruyor gibiydi transfer günü baya azalmıştı. birkaç gündür uzandığımda yan döndüğümde yataktan kalktığımda boğazımı biri sıkmış gibi nefesim kesiliordu bugün o da geçmiş tam 1 hafta oldu geçen pzt olmuştum tamamen iyiyim bugün inşallah csnım

İnşallah kızlar dua edin çok çok ihtycam var şimdi buna inanın
yaa canım bari keşke sabahtan gitseydin ben de merakla bekliorum sonucunu senin de yüzün güler diğee arkadşlarımız gibi umarım rahat olmaya çalış yüreğin ağzındadır şimdi :) benim bir hafta var daha hatta 8 gün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…