Tatlim ne ignesi vuruluyorsun ve nerdenBen iyi sayılırım,eşler malum,dün akşam film almış,yemekten sonra çay demledi Mısır patlattı,ailece film saadeti yaldım bu sabah da kahvaltıyı dışarıdakileri yaptık hava güzeldi,sonra gittik bana bir haftalık istirahat raporu aldık,biraz da alışveriş yaptık,sonra beni eve bıraktı,pişmanları oynuyor,benim eşim sözle özür dilemeyi bilmez ama davranışlarıyla hissettirir bunu,ama ben yine de dün akşam iğnemi kendim yaptım ve pek muhattap olmadım,annem bizde olmasaydı dah uzatırdım ama şimdi ben de sürdürmüyorum tatsızlığı
yok cnm gayet iyiym psikolojik olarak ta olmadi dusuncesinin agir basmasi beni yipratirdi bnmde agrilarm var karnm tas gbi ve sis bobreklerime dogru agri var oysa ki 6 gn oldu opu olali normal mi bilmiyorum sen de skma canini kasmayla alakasi yok vakti gelmistir insallah ve simsiki tutunir sana bebeginönemli olan kendini hazır hissetmen. çok daha rahat gerçekleşir transfeein böyle. benim opusan kalan ağrılarıma idrara sıkışıklık eklenince kendimi fazla kastım. umarım engel olmaz bu durum bana... şimddi gönül rahatlığıyla devam edersin sıkma canını hiç değer yüzünden olmadığına
Ben de çok su içiyorum bir de adet öncesi böyle su içerim bemCanım var ama ben çok su içiyorum agzım dilim kuruyor rahat 2lt içiyorum ondan sanırsam
Clexane yapıyorum göbektenTatlim ne ignesi vuruluyorsun ve nerden
Sen de benim gibi sabırsız davranmışsın,hadi hayırlısı,herşey güzel olsun senin içinKızlar 9cu günm idrar negatif ckti kan verdm 7 buçuk gbi arayp haber vercekler nolur dua ednnnn keyfm biraz kaçtı ama üzülmedm emnm bebgm benle yoksa nedn ağrılarm olsn kiii
İdrar testlerine güvenme tatlım inşallah hayırlı haberler alırsınKızlar 9cu günm idrar negatif ckti kan verdm 7 buçuk gbi arayp haber vercekler nolur dua ednnnn keyfm biraz kaçtı ama üzülmedm emnm bebgm benle yoksa nedn ağrılarm olsn kiii
Cnm idarda 14 gun cikanlar var daha yeni kana geciyor 6 veya 7 gun kana geciyor yavas yavas insallah guzel sonuclar alirsin cnn bbnmKızlar 9cu günm idrar negatif ckti kan verdm 7 buçuk gbi arayp haber vercekler nolur dua ednnnn keyfm biraz kaçtı ama üzülmedm emnm bebgm benle yoksa nedn ağrılarm olsn kiii
iyi sevindim cnm boşver uzatma inan onlarda bizden daha stresli ben de eşimde bunu görüyorum güya bana hissettirmeyecek sürekli hayırlısı olmazsa bir daha deneriz güya benim stresimi yok etmeye çalışıyor sen de rahat ol inş güzel haberlerini alırız 9 ay herdediğimiz olacak inşşşşBen iyi sayılırım,eşler malum,dün akşam film almış,yemekten sonra çay demledi Mısır patlattı,ailece film saadeti yaldım bu sabah da kahvaltıyı dışarıdakileri yaptık hava güzeldi,sonra gittik bana bir haftalık istirahat raporu aldık,biraz da alışveriş yaptık,sonra beni eve bıraktı,pişmanları oynuyor,benim eşim sözle özür dilemeyi bilmez ama davranışlarıyla hissettirir bunu,ama ben yine de dün akşam iğnemi kendim yaptım ve pek muhattap olmadım,annem bizde olmasaydı dah uzatırdım ama şimdi ben de sürdürmüyorum tatsızlığı
inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım hepimizin duası sizlerle ve şunu belirtmek istiyorum transfer sonrası bekleyen arkadaşlar lütfen doktorunuzun dediği günü bekleyin ve heyecan hepimiz de var sonra boş yere yıkılıp bunalıma giriyorsunuz stres enbüyük düşmanımız unutmayalım lütfen doktorlarımızın dediğini yapalım bukonun uzmanı onlar lütfen..İnşallah kızlar dua edin çok çok ihtycam var şimdi buna inanın
Sana test için kaçıncı gün demişti doktorun?transferden 12 gün mü 13 gün sonra mı?inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım hepimizin duası sizlerle ve şunu belirtmek istiyorum transfer sonrası bekleyen arkadaşlar lütfen doktorunuzun dediği günü bekleyin ve heyecan hepimiz de var sonra boş yere yıkılıp bunalıma giriyorsunuz stres enbüyük düşmanımız unutmayalım lütfen doktorlarımızın dediğini yapalım bukonun uzmanı onlar lütfen..
Canım benim 11.günde bakılmıştı ama 5.gün embriyosu idiSana test için kaçıncı gün demişti doktorun?transferden 12 gün mü 13 gün sonra mı?
İkinci test nasil oluyorArkadaşlar Merhaba. Benim transferim 15 inde yapilmisti. Bu gun tahlil yaptirdim ama sonuc negatif
Ikinci testim de çarşamba. Ikinci testte pozitif sonuc alan varmi
Eger kanda pozitf çıkarsa sevinçten dünyalar bne olcak ve bu konda çöl çok haklsn pişman oldminşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım hepimizin duası sizlerle ve şunu belirtmek istiyorum transfer sonrası bekleyen arkadaşlar lütfen doktorunuzun dediği günü bekleyin ve heyecan hepimiz de var sonra boş yere yıkılıp bunalıma giriyorsunuz stres enbüyük düşmanımız unutmayalım lütfen doktorlarımızın dediğini yapalım bukonun uzmanı onlar lütfen..
bende de aynen böbreklere vuruyor gibiydi transfer günü baya azalmıştı. birkaç gündür uzandığımda yan döndüğümde yataktan kalktığımda boğazımı biri sıkmış gibi nefesim kesiliordu bugün o da geçmiş tam 1 hafta oldu geçen pzt olmuştum tamamen iyiyim bugün inşallah csnımY
yok cnm gayet iyiym psikolojik olarak ta olmadi dusuncesinin agir basmasi beni yipratirdi bnmde agrilarm var karnm tas gbi ve sis bobreklerime dogru agri var oysa ki 6 gn oldu opu olali normal mi bilmiyorum sen de skma canini kasmayla alakasi yok vakti gelmistir insallah ve simsiki tutunir sana bebegin
yaa canım bari keşke sabahtan gitseydin ben de merakla bekliorum sonucunu senin de yüzün güler diğee arkadşlarımız gibi umarım rahat olmaya çalış yüreğin ağzındadır şimdi :) benim bir hafta var daha hatta 8 gün!İnşallah kızlar dua edin çok çok ihtycam var şimdi buna inanın
Evet benim eşimAvrenim eşi böbrek nakli olan sen miydin canım kimdi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?