2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Arkadaşlar Merhaba. Benim transferim 15 inde yapilmisti. Bu gun tahlil yaptirdim ama sonuc negatif
Ikinci testim de çarşamba. Ikinci testte pozitif sonuc alan varmi
canım çok geçmiş olsun üzülme demek boş ama herşeyde bir hayır vardır mevlamın daha güzel bildileri vardır inşallahh

Kizlar simdi dr.dan geldim dr.la konusamadik yoktu igne verdiler progesteron cumartesiyekadar vurulcakmisim.kanamayla ilgili olabilir bu gebelik yok anlamina gelmez dediler.

Kızlar nasılsınız? Bugün hiç giremedim iş başı yaptım, birazdan okuycam yazılarınızı, üç gündür sabahları mide bulantısı yaşıyorum, bugün hele felaketti, sabah içtiğim hapları mecburen öğlen yine içtim. Bugün güzel haberleri olanlar varmı?

Kizlar simdi dr.dan geldim dr.la konusamadik yoktu igne verdiler progesteron cumartesiyekadar vurulcakmisim.kanamayla ilgili olabilir bu gebelik yok anlamina gelmez dediler.
tekrar geçmiş olsun canım stres yapma doğruyu söylemişler inşallah bebişlerin seninledir inş tutunma kanamasıdır büyük ihtimal tutunmadır inşallah menstrual dönem olduğu için de olabilir 12.günde kanda test kesin sonuç verir kanaman durdu mu?

Gectimi bari migde bulantin canim.bende de var ama cok cok az benim agrilar beni mahfediyo.benim goguslerde agri yoktu hic
Bugun cok agriyolar dokunamiyorum

Çok iyi yapmışsınız canım çok s3vindim sizin adiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…