canım çok geçmiş olsun üzülme demek boş ama herşeyde bir hayır vardır mevlamın daha güzel bildileri vardır inşallahhArkadaşlar Merhaba. Benim transferim 15 inde yapilmisti. Bu gun tahlil yaptirdim ama sonuc negatif
Ikinci testim de çarşamba. Ikinci testte pozitif sonuc alan varmi
tekrar geçmiş olsun canım stres yapma doğruyu söylemişler inşallah bebişlerin seninledir inş tutunma kanamasıdır büyük ihtimal tutunmadır inşallah menstrual dönem olduğu için de olabilir 12.günde kanda test kesin sonuç verir kanaman durdu mu?Kizlar simdi dr.dan geldim dr.la konusamadik yoktu igne verdiler progesteron cumartesiyekadar vurulcakmisim.kanamayla ilgili olabilir bu gebelik yok anlamina gelmez dediler.
maşallah canım hayırlı olsun katlanarak değerlerin artsın inşallah bugünün güzel haberi senden devamı artarak tüm arkadaşlardan gelsin inşallah..kızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
çok teşekkür ederim canımm aminnnmaşallah canım hayırlı olsun katlanarak değerlerin artsın inşallah bugünün güzel haberi senden devamı artarak tüm arkadaşlardan gelsin inşallah..
Cok sevindim canim yaaaa coookkkkkkkkızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
Hayirli olsun canim massallah.butun arkadaslardan guzel haber alcaz insallahkızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
Hayırlısı olsun inşallahhkızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
Gectimi bari migde bulantin canim.bende de var ama cok cok az benim agrilar beni mahfediyo.benim goguslerde agri yoktu hicKızlar nasılsınız? Bugün hiç giremedim iş başı yaptım, birazdan okuycam yazılarınızı, üç gündür sabahları mide bulantısı yaşıyorum, bugün hele felaketti, sabah içtiğim hapları mecburen öğlen yine içtim. Bugün güzel haberleri olanlar varmı?
Ohhh maşallah canım süper süper katlanarak devam eder inşallahkızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
Gozunuz aydinnnn harikaaaa.masallahhhkızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
artık daha çok umudun artabilir canımCok sevindim canim yaaaa coookkkkkkk
Kaç haftalık oldu sizin bebişler ??Gectimi bari migde bulantin canim.bende de var ama cok cok az benim agrilar beni mahfediyo.benim goguslerde agri yoktu hic
Bugun cok agriyolar dokunamiyorum
Çok iyi yapmışsınız canım çok s3vindim sizin adinizaBen iyi sayılırım,eşler malum,dün akşam film almış,yemekten sonra çay demledi Mısır patlattı,ailece film saadeti yaldım bu sabah da kahvaltıyı dışarıdakileri yaptık hava güzeldi,sonra gittik bana bir haftalık istirahat raporu aldık,biraz da alışveriş yaptık,sonra beni eve bıraktı,pişmanları oynuyor,benim eşim sözle özür dilemeyi bilmez ama davranışlarıyla hissettirir bunu,ama ben yine de dün akşam iğnemi kendim yaptım ve pek muhattap olmadım,annem bizde olmasaydı dah uzatırdım ama şimdi ben de sürdürmüyorum tatsızlığı
çok sağolun :)Gozunuz aydinnnn harikaaaa.masallahhh
CanimmmmmmmYarın 1 mart test günümüz umarım katlanarak devam eder heyecN dorukta stres o biçim Allahım yardımcımız olsun inşallah
inşallah canım çok sağolHayırlısı olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?