2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yarın 1 mart test günümüz umarım katlanarak devam eder heyecN dorukta stres o biçim Allahım yardımcımız olsun inşallah
Kat kat katlandi allahin izniyle canim yine guzel haber vercen.stres yapmamaya calis canim sana yapma diyorumda bende stres yapmadan duramiyorum.ne demisler hocanin dedgini yap yaptigini yapma:)))))))

Cnm ben de fitil olarak kullaniyorum.kac tane kullaniyorsun?

Kat kat katlandi allahin izniyle canim yine guzel haber vercen.stres yapmamaya calis canim sana yapma diyorumda bende stres yapmadan duramiyorum.ne demisler hocanin dedgini yap yaptigini yapma:)))))))
Gerçekten ya çok zor ama elimde değil düşünmeden edemiyorum ki keşke düşünmesem Ama olmuyor inşallah katlanmıştır

Gerçekten ya çok zor ama elimde değil düşünmeden edemiyorum ki keşke düşünmesem Ama olmuyor inşallah katlanmıştır
Katlanmistir canim benim yarin guzel haber verceksin yine insallah sonrada bebisin kesesini gorcen allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Tesekkur ederim canim.umarim oyledir tutunma kanamasi boyle olurmuki bu benim 5. Tup bebegim ve ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorum

Aynen ya canim senin adina da cok sevindim ALlah herkese versin baska bisey demiyorum artik kimseyi boyle sinamasin !
aminnn amin kimseyi sınamasın herkes tatsın evlat duygusunu bizde tadalım inşallah bi terslik olmazda rabbim kucağımada almayı nasip eder.

L
inşallah tutar canım Bizum de bu dondurulmuş lar la son hakkımız tekrar yumurta toplama yaşamak istemiyorum çok zor oldu bu aşama Rabbim kimseye yasatmasin kaçıncı gün senin tek mi transfer

A ayca 28 canım sabahları okuyo sadece gün içinde geçiyo, bende de şiddetli kasık ağrım var bugün ölen biraz ayaktaydım işyerinde rahmime bir ağrılar saplandı sorma sandım ki biri beni bıçaklıyor, anneme söyledim onlar herzaman olcak diyor, rahşm genişliyormuş bebek büyüdük sonrada olcakmış, ayaklarım sızlıyor benimde, doktora gittiğimde kalsiyum yazcak bana heralde

Evet o agrilar kramplar hep olucakmis benim annemde ole soyledi aliscaz zamanla kramplarin gectimi biraz.o ayaklar bendede cok agriyo bende d.r soyleyim bari.uzan dinlen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…