- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
amiiinnnn canım çok sağollOhhh maşallah canım süper süper katlanarak devam eder inşallah
Aynen ya canimartık daha çok umudun artabilir canımçok teşekkür ederim inşallah seninde pozitif sonucunu alırız :)
5 haftalik canim allahim herkeze nasip etsin insallahKaç haftalık oldu sizin bebişler ??
Amin inşallh5 haftalik canim allahim herkeze nasip etsin insallah
Kat kat katlandi allahin izniyle canim yine guzel haber vercen.stres yapmamaya calis canim sana yapma diyorumda bende stres yapmadan duramiyorum.ne demisler hocanin dedgini yap yaptigini yapma:)))))))Yarın 1 mart test günümüz umarım katlanarak devam eder heyecN dorukta stres o biçim Allahım yardımcımız olsun inşallah
Cnm ben de fitil olarak kullaniyorum.kac tane kullaniyorsun?Kızlar bir sorum var size,gerçi benim dertlerim iyice bunalttı hepinizi ama idare edin lütfen iki gün kaldı testime :) progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum ama bazen tamamı geri geliyor,bir de sık idrara çıkıyorum,normal mi sizce?
Günde üç taneCnm ben de fitil olarak kullaniyorum.kac tane kullaniyorsun?
Ben biraz aksiyimdir sürdürürdüm ama annem bizde olduğu için tatsızlık çıksın istemedimÇok iyi yapmışsınız canım çok s3vindim sizin adiniza
Gerçekten ya çok zor ama elimde değil düşünmeden edemiyorum ki keşke düşünmesem Ama olmuyor inşallah katlanmıştırKat kat katlandi allahin izniyle canim yine guzel haber vercen.stres yapmamaya calis canim sana yapma diyorumda bende stres yapmadan duramiyorum.ne demisler hocanin dedgini yap yaptigini yapma:)))))))
Katlanmistir canim benim yarin guzel haber verceksin yine insallah sonrada bebisin kesesini gorcen allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahGerçekten ya çok zor ama elimde değil düşünmeden edemiyorum ki keşke düşünmesem Ama olmuyor inşallah katlanmıştır
Tesekkur ederim canim.umarim oyledir tutunma kanamasi boyle olurmuki bu benim 5. Tup bebegim ve ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorumtekrar geçmiş olsun canım stres yapma doğruyu söylemişler inşallah bebişlerin seninledir inş tutunma kanamasıdır büyük ihtimal tutunmadır inşallah menstrual dönem olduğu için de olabilir 12.günde kanda test kesin sonuç verir kanaman durdu mu?
aminnn amin kimseyi sınamasın herkes tatsın evlat duygusunu bizde tadalım inşallah bi terslik olmazda rabbim kucağımada almayı nasip eder.Aynen ya canimsenin adina da cok sevindim ALlah herkese versin baska bisey demiyorum artik kimseyi boyle sinamasin !
çokkk tesekkür ederim canımmm aminn amin herkese nasip etsin Allah.Kahvedelisi canimm çok sevindim tebrik ederim darısı buradaki tüm arkadaşlara ve tum bebek isteyenlere insallah:))
inşallah tutar canım Bizum de bu dondurulmuş lar la son hakkımız tekrar yumurta toplama yaşamak istemiyorum çok zor oldu bu aşama Rabbim kimseye yasatmasin kaçıncı gün senin tek mi transferdondurdular ama sadece transfer edilem blasttı. kalan 4 tane morula blastmış ve kalite açısından ayrı ayrı dondurmaya müsait değillermiş. o yüzden dördünü tek kapta dondurdular. bi yumurta toplamadan iki transfer hakkım olmuş oldu. çözüldüğünde en iyi bir tanesini tranfer edecekler. tabi umarım ilk transferim tutar da dondurulanları uzun süre bekletiriz :)
Canım hiç değerin kaç olduğuna takılma biliosun benim 11.49 la başladı hamileliğim ve allaha şükür devam ediyorKızlar 13. Gün yani test günü değer ortalama kaç olmalı lütfen yardım edin
Evet o agrilar kramplar hep olucakmis benim annemde ole soyledi aliscaz zamanla kramplarin gectimi biraz.o ayaklar bendede cok agriyo bende d.r soyleyim bari.uzan dinlen birazA ayca 28 canım sabahları okuyo sadece gün içinde geçiyo, bende de şiddetli kasık ağrım var bugün ölen biraz ayaktaydım işyerinde rahmime bir ağrılar saplandı sorma sandım ki biri beni bıçaklıyor, anneme söyledim onlar herzaman olcak diyor, rahşm genişliyormuş bebek büyüdük sonrada olcakmış, ayaklarım sızlıyor benimde, doktora gittiğimde kalsiyum yazcak bana heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?