- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
hadi ya canım üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı sağlıklısı olsun mevlamın hakkın da daha iyi haberleri vardır inşallah tekrar denersin canım ya.Kzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Kaçıncı günündu canım : (Kzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Kaçıncı gün 11 çıktı cnmCanım hiç değerin kaç olduğuna takılma biliosun benim 11.49 la başladı hamileliğim ve allaha şükür devam ediyor
Canim daha test günün gelmedi ki senin ben mi yanlış hatırlıyorumKzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Niye bitti canim ?Kzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Transfer günü dahil 12. Günde cnm, şu an 18. GünümdeyimKaçıncı gün 11 çıktı cnm
Kramplarım azaldı ama adet sancılarım var, ayaklarımda sızlıyor, dayanamadım yattım zaten.Evet o agrilar kramplar hep olucakmis benim annemde ole soyledi aliscaz zamanla kramplarin gectimi biraz.o ayaklar bendede cok agriyo bende d.r soyleyim bari.uzan dinlen biraz
Anladım cnm hep yükselir insallahTransfer günü dahil 12. Günde cnm, şu an 18. Günümdeyim
Çok üzüldüm canım ya tuhhhKzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Tatlım çok üzüldüm senin adına,testini gününde mi yaptırdın?Kzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Canım üzüldüm İnşallah bir sonraki denemende yada denemene gerek kalmadan hamile kalırsınKzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Tebrikler!!!kızlaaaarrrrrr 10. günüm, değerim 170 hamileyimmmmm :) çok şükür bin şükürrrr :))
Yada ince bir damara denk gelmistir damarda yirtilma olmmustur onun kanamasidir benim arkd oyle olmustu ve cok kanamasi vardi cok sukur bebislerine birsey olmaDiTesekkur ederim canim.umarim oyledir tutunma kanamasi boyle olurmuki bu benim 5. Tup bebegim ve ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorum
Icime su serpildi cok saol canim.ins benimde oyledirYada ince bir damara denk gelmistir damarda yirtilma olmmustur onun kanamasidir benim arkd oyle olmustu ve cok kanamasi vardi cok sukur bebislerine birsey olmaDi
hah iki gündür o konuda yorum yapacaktım tereddüte düştüm. eşin kendini suçladığı için öyle davranıyor zaten. ben senin eşinle ilgili yazdığın şeyleri okuyunca işimden biziö daha çok şansımız olur inşallah onların benden önce olur diye geçirdim. o yüzden pişmanlığını göstermişken yeniden içine kapanmasına neden olmaEvet benim eşim
cumartesi yapıldı transfer. evet ne yazık ki doktor kabul etmedi yasak diyerek. tek embriyo transfer edildi.L
inşallah tutar canım Bizum de bu dondurulmuş lar la son hakkımız tekrar yumurta toplama yaşamak istemiyorum çok zor oldu bu aşama Rabbim kimseye yasatmasin kaçıncı gün senin tek mi transfer
Yuksek ihtimalle oyle olabilir yerlesme kanamasi cok as oluyor ve pembemsi oluyor diye biliyorum benim arkd kanamasi coktu dusuk yaptigini dusundu 2kizlere hamileydi yasida var yani hemen doktoruna gitti ince damar yirtilmis olabiliyormus hamilelikde herkesde olcak diye birsey yok gercide ona denk geldi hatta diyorlar ya doktorlar kanamada olsa umidiniZi kesmeyin diye moral cok onemli uzulme hatta benim tavsiyem kendinizi cok dinliyorsunu unutmaya calisin ve normal hayatiniza donun dusundukce kendiniZde birseyler buluyorsunuz akisina birakalim rahatlayalim bende martta yaptırcam bakalimIcime su serpildi cok saol canim.ins benimde oyledir
Y yildiz2012 benim kız kardeşim adeti bittikten bi hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.yine bazı başlıklarda da okumuştum benim önceki ay aşılamanın 13. günü 2.0 çıkmıştı. ama adet başladı daha sonucu almadan. doktor da kanama olmasa 2 bile artabilir demişti muayeneye gidene kadar çok dua ettim benim de üstüne görme olsun diye ama öyle olmadı. seninki öyle de olmuş olabilir stres yapma kendine. elinden bişi gelmediğinde sskin olmalı birazYuksek ihtimalle oyle olabilir yerlesme kanamasi cok as oluyor ve pembemsi oluyor diye biliyorum benim arkd kanamasi coktu dusuk yaptigini dusundu 2kizlere hamileydi yasida var yani hemen doktoruna gitti ince damar yirtilmis olabiliyormus hamilelikde herkesde olcak diye birsey yok gercide ona denk geldi hatta diyorlar ya doktorlar kanamada olsa umidiniZi kesmeyin diye moral cok onemli uzulme hatta benim tavsiyem kendinizi cok dinliyorsunu unutmaya calisin ve normal hayatiniza donun dusundukce kendiniZde birseyler buluyorsunuz akisina birakalim rahatlayalim bende martta yaptırcam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?