2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Evet o agrilar kramplar hep olucakmis benim annemde ole soyledi aliscaz zamanla kramplarin gectimi biraz.o ayaklar bendede cok agriyo bende d.r soyleyim bari.uzan dinlen biraz
Kramplarım azaldı ama adet sancılarım var, ayaklarımda sızlıyor, dayanamadım yattım zaten.

Tesekkur ederim canim.umarim oyledir tutunma kanamasi boyle olurmuki bu benim 5. Tup bebegim ve ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorum
Yada ince bir damara denk gelmistir damarda yirtilma olmmustur onun kanamasidir benim arkd oyle olmustu ve cok kanamasi vardi cok sukur bebislerine birsey olmaDi

Evet benim eşim
hah iki gündür o konuda yorum yapacaktım tereddüte düştüm. eşin kendini suçladığı için öyle davranıyor zaten. ben senin eşinle ilgili yazdığın şeyleri okuyunca işimden biziö daha çok şansımız olur inşallah onların benden önce olur diye geçirdim. o yüzden pişmanlığını göstermişken yeniden içine kapanmasına neden olma

L
inşallah tutar canım Bizum de bu dondurulmuş lar la son hakkımız tekrar yumurta toplama yaşamak istemiyorum çok zor oldu bu aşama Rabbim kimseye yasatmasin kaçıncı gün senin tek mi transfer
cumartesi yapıldı transfer. evet ne yazık ki doktor kabul etmedi yasak diyerek. tek embriyo transfer edildi.

Icime su serpildi cok saol canim.ins benimde oyledir
Yuksek ihtimalle oyle olabilir yerlesme kanamasi cok as oluyor ve pembemsi oluyor diye biliyorum benim arkd kanamasi coktu dusuk yaptigini dusundu 2kizlere hamileydi yasida var yani hemen doktoruna gitti ince damar yirtilmis olabiliyormus hamilelikde herkesde olcak diye birsey yok gercide ona denk geldi hatta diyorlar ya doktorlar kanamada olsa umidiniZi kesmeyin diye moral cok onemli uzulme hatta benim tavsiyem kendinizi cok dinliyorsunu unutmaya calisin ve normal hayatiniza donun dusundukce kendiniZde birseyler buluyorsunuz akisina birakalim rahatlayalim bende martta yaptırcam bakalim

Y yildiz2012 benim kız kardeşim adeti bittikten bi hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.yine bazı başlıklarda da okumuştum benim önceki ay aşılamanın 13. günü 2.0 çıkmıştı. ama adet başladı daha sonucu almadan. doktor da kanama olmasa 2 bile artabilir demişti muayeneye gidene kadar çok dua ettim benim de üstüne görme olsun diye ama öyle olmadı. seninki öyle de olmuş olabilir stres yapma kendine. elinden bişi gelmediğinde sskin olmalı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…