2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

yarın gonapeptyl yapcam sonra tahlil günüme bi hafta kalıor neyse ki aşılamadaki gibi uzun değil tahlil süreci. hastanede tahlil günün 8 mart inşallah kadınlar günü hediyesi olur dediler. inşallah!

ama hiç değişik bir şey hissetmiyorum. sadece opudan sonraki rahatsızlığım bugun tamamen geçti. ne zaman bişi hissedilior acaba tahlil öncesi? tabi herkeste farklıdır da...

Kızlar günaydın. Size birşey soracagim.sabahları bi genleşme geliyor bana.genelde kendimi tututyorum.ama bir zararı varmi.korkuyorum.canlarim ayrıca dün 12.gunumdu Dr istemedi ama ben yine baktım betahcg 450 idi çok şükür inşallah herşey yolundadır. Bana kizmayin kızlar lütfen.13 yıldır ilk kez hamile kalıyorum
.gormemisler gibi oldum ama.herşeyden korkuyorum işte.sabah az genlestim ondan bile korkuyorum.10.gün degerim.180 falandi.lütfen allahım bu hamile duygusunu herkes yaşasın..

Görmemiş seni şaka bi yana amin canım herkese yaştın inşallah genişleme olayını anlayamadım ama yardımcı olamıyacağım

Sabahın köründe kan verdim hoş binada sağlıkcılar olunca çok rahat oluyor Allah razı olsun hastanede saat 10.00 gibi çıkarmış bugün test günümüz 12 .gün değerimiz inşallah artmıştır

Görmemiş seni şaka bi yana amin canım herkese yaştın inşallah genişleme olayını anlayamadım ama yardımcı olamıyacağım
Genişleme değil gerinme diyeyim.sabah sabah çok korktum da.canım ya.engelleyemedim..inşallah bisey olmaz.canimmm merakla bekliyorum güzel haberlerini ....ama ben yine inanıyorum güzel çıkacak sonucun.

Genişleme değil gerinme diyeyim.sabah sabah çok korktum da.canım ya.engelleyemedim..inşallah bisey olmaz.canimmm merakla bekliyorum güzel haberlerini ....ama ben yine inanıyorum güzel çıkacak sonucun.
ya dediğin şey bana da oluor dün yazmıştım normalde de çok olur zaten ama bugün transferimin 3. günü... olumsux bir şey yapar mı die korkuodum ben de

Sabahın köründe kan verdim hoş binada sağlıkcılar olunca çok rahat oluyor Allah razı olsun hastanede saat 10.00 gibi çıkarmış bugün test günümüz 12 .gün değerimiz inşallah artmıştır
Öncelikle bütün arkadaşlara günaydın inşallah güzel katlanan değerlerinizin haberini alırız.Tatlım sen de simdi çok heyecanlanmışımdır güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın arkadaşlar :)
Gerinme olayi bendede oluyo jorka korka geriniyorum :)
Karin bölgemi cok etkilememeye çalışıyorum. Çünkü biyere uzanmak falanda cok iyi değildir ya o yüzden cokta zorlamamaliyiz herhalde

Süper haber! ne kadar artmış canım çok sevindim yaaaa kaçıncı günler?
ya dediğin şey bana da oluor dün yazmıştım normalde de çok olur zaten ama bugün transferimin 3. günü... olumsux bir şey yapar mı die korkuodum ben de
Selammm benim de bugün dördüncü gün karnımda ağrı var umarım her şey yolundadır sana ne güzel 8 mart vermişler tahlil günü nü bana 11 mart verdiler yaa nasıl bekliycem o güne kadar bilemiyorum sende nasıl durumlar?

Yani aslında bundan sonra mı bakmak lazım bilmiyorum ama ben bekleyememiştim de 7.günde öğrenmiştim :) siz siz olun bu stresi daha öncesinde yaşamayın sakin arkadaşlar tavsiyem doktroun dediği tarihte öğrenin sonucunuzu çunki yok ilaçın etkisimi yok ıkı katı artacak mı diye erkenden düşünüyorsunuz

Desteğinz için saolun kızlar tek tek cvp yazmdn kusura bakmyn halim yok inann bu testi 9.cü gun yaptrdm 12.ci gunde de degisiecegni sanmyrm ben hem tüp bebek yapacak maddi manevi gücüm.kalmadı aslnda bizde ki sorn esm sperm hareketsizliği ve morfoloji bu durmda olup tedavi ile düzlen çok kişi var ama malsf esm sigara birakmadigi için tedaviye cvp vermyo ve ben tam 10 aydr 2 aşılma 2 defa tüp bebek denedm ve gercektn yorldm hem onunla uğraşmaktan hemde kosturmadn

harikaaaa içime doğmuştu zatennnn.artık sende hamilesinnnnnnnnnn canım benimmmm ..lütfen artık yyorma kendini üzme kendini...tamammm miiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…