Inşallah cnmcanım çok geçmiş olsun üzülme demek boş ama herşeyde bir hayır vardır mevlamın daha güzel bildileri vardır inşallahh
Görmemiş seniKızlar günaydın. Size birşey soracagim.sabahları bi genleşme geliyor bana.genelde kendimi tututyorum.ama bir zararı varmi.korkuyorum.canlarim ayrıca dün 12.gunumdu Dr istemedi ama ben yine baktım betahcg 450 idi çok şükür inşallah herşey yolundadır. Bana kizmayin kızlar lütfen.13 yıldır ilk kez hamile kalıyorum
.gormemisler gibi oldum ama.herşeyden korkuyorum işte.sabah az genlestim ondan bile korkuyorum.10.gün degerim.180 falandi.lütfen allahım bu hamile duygusunu herkes yaşasın..
Genişleme değil gerinme diyeyim.sabah sabah çok korktum da.canım ya.engelleyemedim..inşallah bisey olmaz.canimmm merakla bekliyorum güzel haberlerini ....ama ben yine inanıyorum güzel çıkacak sonucun.Görmemiş senişaka bi yana amin canım herkese yaştın inşallah genişleme olayını anlayamadım ama yardımcı olamıyacağım
inşallah canım hsyırlısıyla <3Sabahın köründe kan verdim hoş binada sağlıkcılar olunca çok rahat oluyor Allah razı olsun hastanede saat 10.00 gibi çıkarmış bugün test günümüz 12 .gün değerimiz inşallah artmıştır
ya dediğin şey bana da oluor dün yazmıştım normalde de çok olur zaten ama bugün transferimin 3. günü... olumsux bir şey yapar mı die korkuodum ben deGenişleme değil gerinme diyeyim.sabah sabah çok korktum da.canım ya.engelleyemedim..inşallah bisey olmaz.canimmm merakla bekliyorum güzel haberlerini ....ama ben yine inanıyorum güzel çıkacak sonucun.
Öncelikle bütün arkadaşlara günaydın inşallah güzel katlanan değerlerinizin haberini alırız.Tatlım sen de simdi çok heyecanlanmışımdır güzel haberlerini bekliyoruz.Sabahın köründe kan verdim hoş binada sağlıkcılar olunca çok rahat oluyor Allah razı olsun hastanede saat 10.00 gibi çıkarmış bugün test günümüz 12 .gün değerimiz inşallah artmıştır
Cok şükür canimKızlar çok şükür değerimiz artmış
Süper haber! ne kadar artmış canım çok sevindim yaaaa kaçıncı günler?Kızlar çok şükür değerimiz artmış
Süper haber! ne kadar artmış canım çok sevindim yaaaa kaçıncı günler?
Selammmya dediğin şey bana da oluor dün yazmıştım normalde de çok olur zaten ama bugün transferimin 3. günü... olumsux bir şey yapar mı die korkuodum ben de
Hadi gözümüz aydın kaç olmuş cnmKızlar çok şükür değerimiz artmış
harikaaaa içime doğmuştu zatennnn.artık sende hamilesinnnnnnnnnn canım benimmmm ..lütfen artık yyorma kendini üzme kendini...tamammm miiii.Yani aslında bundan sonra mı bakmak lazım bilmiyorum ama ben bekleyememiştim de 7.günde öğrenmiştim :) siz siz olun bu stresi daha öncesinde yaşamayın sakin arkadaşlar tavsiyem doktroun dediği tarihte öğrenin sonucunuzu çunki yok ilaçın etkisimi yok ıkı katı artacak mı diye erkenden düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?