- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
benim eşim de sigarayı bırakmiyordu sonra elektronik sigaraya başladı aylardır onu içiyor. nikotin var yine de ama en azından sigaradaki o zehri yok. tavsiye ederim. bi araştırın istersenizDesteğinz için saolun kızlar tek tek cvp yazmdn kusura bakmyn halim yok inann bu testi 9.cü gun yaptrdm 12.ci gunde de degisiecegni sanmyrm ben hem tüp bebek yapacak maddi manevi gücüm.kalmadı aslnda bizde ki sorn esm sperm hareketsizliği ve morfoloji bu durmda olup tedavi ile düzlen çok kişi var ama malsf esm sigara birakmadigi için tedaviye cvp vermyo ve ben tam 10 aydr 2 aşılma 2 defa tüp bebek denedm ve gercektn yorldm hem onunla uğraşmaktan hemde kosturmadn
Cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.evt dedigin gibi kanamasi olup hamile olanda var kaybedende obkadar cok arastirdimki bunu.nasip artik bekleyip gormekten baska yapacak birsey yok.benim ne hissettigime gelince acikcasi ben olmadigini dusunuyorum hic umudum yok.olursa benim icin buyuk bir surpriz olacak.Y yildiz2012 benim kız kardeşim adeti bittikten bi hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.yine bazı başlıklarda da okumuştum benim önceki ay aşılamanın 13. günü 2.0 çıkmıştı. ama adet başladı daha sonucu almadan. doktor da kanama olmasa 2 bile artabilir demişti muayeneye gidene kadar çok dua ettim benim de üstüne görme olsun diye ama öyle olmadı. seninki öyle de olmuş olabilir stres yapma kendine. elinden bişi gelmediğinde sskin olmalı biraz
Zeynepcim cok erken yapmissin idrar testini canim bende daha once o hatayi yaptim ve sonrasinda cok uzuldum bosu bosuna stres yaptim kendimi mahvettim cunku sonrasinda pozitif sonucunu almistim.idrar testinde zaten gec cikiyor tamam daha erken cikanlarda varmis idrarda ama bu herskesin bunyesine vs.gore degisiyor canim.Kzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Burda dr.la birebir gotusemedim bile maalesef ne kan aldilar nede baktilar direk progesteron verdiler ve baskada hic birsey soylemediler.yani yatmalimiyim dahami dikkatli olmaliyimYuksek ihtimalle oyle olabilir yerlesme kanamasi cok as oluyor ve pembemsi oluyor diye biliyorum benim arkd kanamasi coktu dusuk yaptigini dusundu 2kizlere hamileydi yasida var yani hemen doktoruna gitti ince damar yirtilmis olabiliyormus hamilelikde herkesde olcak diye birsey yok gercide ona denk geldi hatta diyorlar ya doktorlar kanamada olsa umidiniZi kesmeyin diye moral cok onemli uzulme hatta benim tavsiyem kendinizi cok dinliyorsunu unutmaya calisin ve normal hayatiniza donun dusundukce kendiniZde birseyler buluyorsunuz akisina birakalim rahatlayalim bende martta yaptırcam bakalim
Evet canim su ustune gorme meselesi dogru olanlar var seninde dedigin gibi ama ben niyeyse hic oyle hissetmiyorumY yildiz2012 benim kız kardeşim adeti bittikten bi hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.yine bazı başlıklarda da okumuştum benim önceki ay aşılamanın 13. günü 2.0 çıkmıştı. ama adet başladı daha sonucu almadan. doktor da kanama olmasa 2 bile artabilir demişti muayeneye gidene kadar çok dua ettim benim de üstüne görme olsun diye ama öyle olmadı. seninki öyle de olmuş olabilir stres yapma kendine. elinden bişi gelmediğinde sskin olmalı biraz
Canim cok sevindim tebrik ederim rabbim kucagina almayida nasip etsin insKızlar çok şükür değerimiz artmış
Desteğinz için saolun kızlar tek tek cvp yazmdn kusura bakmyn halim yok inann bu testi 9.cü gun yaptrdm 12.ci gunde de degisiecegni sanmyrm ben hem tüp bebek yapacak maddi manevi gücüm.kalmadı aslnda bizde ki sorn esm sperm hareketsizliği ve morfoloji bu durmda olup tedavi ile düzlen çok kişi var ama malsf esm sigara birakmadigi için tedaviye cvp vermyo ve ben tam 10 aydr 2 aşılma 2 defa tüp bebek denedm ve gercektn yorldm hem onunla uğraşmaktan hemde kosturmadn[/QUOTE
Canim sana diger baslikta yazdim ama burdada yazmak istedim.bekle akisina burak ve gununde yap.dayanamiyorum diyorsan en azindan 11.gun dede yaptirabilirsin idrar testini bende 11.gunde cikmisti silik cizgi.kanamam olmasaydi yine 11.gunde yapmak istiyordum
Tebrikler canim ikizler yolda desene hadi hayirlisi12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
Tebrik ederim canim..cok guzel bir sonuc12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
Görmemiş ol tabi canimm arkadaşım böyle konularda olsun yeterki gormemisligimiz :))) canım ya Kıyamam inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsunKızlar günaydın. Size birşey soracagim.sabahları bi genleşme geliyor bana.genelde kendimi tututyorum.ama bir zararı varmi.korkuyorum.canlarim ayrıca dün 12.gunumdu Dr istemedi ama ben yine baktım betahcg 450 idi çok şükür inşallah herşey yolundadır. Bana kizmayin kızlar lütfen.13 yıldır ilk kez hamile kalıyorum
.gormemisler gibi oldum ama.herşeyden korkuyorum işte.sabah az genlestim ondan bile korkuyorum.10.gün degerim.180 falandi.lütfen allahım bu hamile duygusunu herkes yaşasın..
İkizler birde yani ne guzelll tebrik ederimm mm masallahhhh12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
Tebrik ederim canım masallahh daha daha artsın insallahKızlar çok şükür değerimiz artmış
Tm cnm saolbenim eşim de sigarayı bırakmiyordu sonra elektronik sigaraya başladı aylardır onu içiyor. nikotin var yine de ama en azından sigaradaki o zehri yok. tavsiye ederim. bi araştırın isterseniz
Amin nnn canimmm insallahhhhh hepimizzz saglicakla kucagimiza alalım insallahhhhGörmemiş ol tabi canimm arkadaşım böyle konularda olsun yeterki gormemisligimiz :))) canım ya Kıyamam inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun
Maşallah canım süper bir sonuç 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
İnşallah canım hep birlikte inşallah sağlık bir şekilde gebelik geçiririz hepmizin doğumu Allah nasip ederse inşallah birbirine çok yakınharikaaaa içime doğmuştu zatennnn.artık sende hamilesinnnnnnnnnn canım benimmmm ..lütfen artık yyorma kendini üzme kendini...tamammm miiii.
Var canım sayıyı bilmiyorum ama morfolojide sıkıntı çoktu Allah nasip etti çok tatlı maşallah kızları oldu Rabbim ol derse olur Allahın izniyle sen sıkıntı etme dua dua edeceğiz napalım bizlerinde imtihanı böyleKizlar esinde morfoloji, sayi ve hizda sorun olup hamile kalan var mi(((
ya bende hiçbir belirti yok. 3. günüm bugün /: bu başlıkta karnı ağrıyan herkes hamile kaldıSelammmbenim de bugün dördüncü gün karnımda ağrı var umarım her şey yolundadır sana ne güzel 8 mart vermişler tahlil günü nü bana 11 mart verdiler yaa nasıl bekliycem o güne kadar bilemiyorum sende nasıl durumlar?
aaay ikiz mi dedi doktor ne güzel :)12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
Normal mi oldu tuple mi canim?Var canım sayıyı bilmiyorum ama morfolojide sıkıntı çoktu Allah nasip etti çok tatlı maşallah kızları oldu Rabbim ol derse olur Allahın izniyle sen sıkıntı etme dua dua edeceğiz napalım bizlerinde imtihanı böyle
Canım ya herturlu çok yıpranmışsın bence de biraz dinlen kendinizi toparlayın sonra tekrar karar verirsiniz hayırlısı olsun.canimDesteğinz için saolun kızlar tek tek cvp yazmdn kusura bakmyn halim yok inann bu testi 9.cü gun yaptrdm 12.ci gunde de degisiecegni sanmyrm ben hem tüp bebek yapacak maddi manevi gücüm.kalmadı aslnda bizde ki sorn esm sperm hareketsizliği ve morfoloji bu durmda olup tedavi ile düzlen çok kişi var ama malsf esm sigara birakmadigi için tedaviye cvp vermyo ve ben tam 10 aydr 2 aşılma 2 defa tüp bebek denedm ve gercektn yorldm hem onunla uğraşmaktan hemde kosturmadn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?