2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

benim eşim de sigarayı bırakmiyordu sonra elektronik sigaraya başladı aylardır onu içiyor. nikotin var yine de ama en azından sigaradaki o zehri yok. tavsiye ederim. bi araştırın isterseniz

Cok tesekkur ederim canim iyi dileklerin icin.evt dedigin gibi kanamasi olup hamile olanda var kaybedende obkadar cok arastirdimki bunu.nasip artik bekleyip gormekten baska yapacak birsey yok.benim ne hissettigime gelince acikcasi ben olmadigini dusunuyorum hic umudum yok.olursa benim icin buyuk bir surpriz olacak.

Kzlar 0.5 bitti tüp bebek maceram
Zeynepcim cok erken yapmissin idrar testini canim bende daha once o hatayi yaptim ve sonrasinda cok uzuldum bosu bosuna stres yaptim kendimi mahvettim cunku sonrasinda pozitif sonucunu almistim.idrar testinde zaten gec cikiyor tamam daha erken cikanlarda varmis idrarda ama bu herskesin bunyesine vs.gore degisiyor canim.

Burda dr.la birebir gotusemedim bile maalesef ne kan aldilar nede baktilar direk progesteron verdiler ve baskada hic birsey soylemediler.yani yatmalimiyim dahami dikkatli olmaliyim
Evet canim su ustune gorme meselesi dogru olanlar var seninde dedigin gibi ama ben niyeyse hic oyle hissetmiyorum

Kızlar çok şükür değerimiz artmış
Canim cok sevindim tebrik ederim rabbim kucagina almayida nasip etsin ins

Görmemiş ol tabi canimm arkadaşım böyle konularda olsun yeterki gormemisligimiz :))) canım ya Kıyamam inşallah sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun

harikaaaa içime doğmuştu zatennnn.artık sende hamilesinnnnnnnnnn canım benimmmm ..lütfen artık yyorma kendini üzme kendini...tamammm miiii.
İnşallah canım hep birlikte inşallah sağlık bir şekilde gebelik geçiririz hepmizin doğumu Allah nasip ederse inşallah birbirine çok yakın

Kizlar esinde morfoloji, sayi ve hizda sorun olup hamile kalan var mi(((
Var canım sayıyı bilmiyorum ama morfolojide sıkıntı çoktu Allah nasip etti çok tatlı maşallah kızları oldu Rabbim ol derse olur Allahın izniyle sen sıkıntı etme dua dua edeceğiz napalım bizlerinde imtihanı böyle

ya bende hiçbir belirti yok. 3. günüm bugün /: bu başlıkta karnı ağrıyan herkes hamile kaldı

cipsoni çok sevindim ama hiç şaşırmadım. inşallah her şey yolunda gidecek :)

Normal mi oldu tuple mi canim?

Canım ya herturlu çok yıpranmışsın bence de biraz dinlen kendinizi toparlayın sonra tekrar karar verirsiniz hayırlısı olsun.canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…