Var canım aynı senin durumda. Şimdi ikiz bekliyorlar. Ama eşi 3 ay evvel den kabak çekirdeği , ceviz, kuru incir yemeye başladı. Birde çinko içeren bir ilaç yazdı doktor. Bunlar sayıya ve hareketllige fayda sağladı ama morfoloji düzelmedi. Ama sonucta başarılı oldu ve İkiz bekliyor şu an. Tüp bebek yaptırdılar. Eşi sigarayı bırakmadı ama iyice azalttı bu dönemde.Kizlar esinde morfoloji, sayi ve hizda sorun olup hamile kalan var mi(((
Tüp bebekle oldu canımNormal mi oldu tuple mi canim?
ohh ohhh cok guzel masallah masallah ne dıcem sen evde yatanlardan mısın yoksa çalısanlardan mısın ?ben kararsızım yaa yatsam mı çalıssam mı dıye :) transferden sonra12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
Benim hic öyle olmadi ama artik son ignelere dogru kalcalarim acimaya başlamişti bitsin diye dua etKızlar ben hergün iğne vuruluyorum kalçamdan progesteron vurulan arkadaşlara diyeceğim kalçamın her iki tarafında vurulan yere dokunduğum da elime top şeklinde geliyır sizin de böylemi acaba hatta dün inanın sol tarafıma yatamadım yani hala daha acıyor Allahım çektiğimiz bı
Canim benim transferden beri var camasirim hep islaniyor normal bu durum gebelikle ve crinone jelle alakali . Pecete koy ve her lavaboda degistir.Kizlar hafif su gibi akintiniz varmi bildigin su gibi yani
Benimde Sol tarafta oldu canım bende yatamıyorum üstüne sordum hemşire büyük bir pamuğa bol saf alkol döküp 1 hafta kadar ovanın gerekiyor dedi ben 2 gündür yapıyorum çok acıyor ama kaybolmaya başladı gibi sende öyle yap istersen faydası oluyorKızlar ben hergün iğne vuruluyorum kalçamdan progesteron vurulan arkadaşlara diyeceğim kalçamın her iki tarafında vurulan yere dokunduğum da elime top şeklinde geliyır sizin de böylemi acaba hatta dün inanın sol tarafıma yatamadım yani hala daha acıyor Allahım çektiğimiz bı
Evet o jeli kullaniyorum canim ya bide yanma varCanim benim transferden beri var camasirim hep islaniyor normal bu durum gebelikle ve crinone jelle alakali . Pecete koy ve her lavaboda degistir.
Sorma bende hergun vuruluyorum 4 yada 5 haftadir benimde ayni tatlim bezeler olustu artik kaniyolar agrisi cok asiriKızlar ben hergün iğne vuruluyorum kalçamdan progesteron vurulan arkadaşlara diyeceğim kalçamın her iki tarafında vurulan yere dokunduğum da elime top şeklinde geliyır sizin de böylemi acaba hatta dün inanın sol tarafıma yatamadım yani hala daha acıyor Allahım çektiğimiz bı
Allttan ulturasonla bakiyo canim bana oyle bakti karindan baktiklarinda gozukmuo cunku cok minikArkadaslar merhabalar keseye doktor bakacağı zaman alttan mi ultrason ile bakiyor yoksa karindan mi
Jelden tahris olmustur belki yada engeksiyon mantar falan olabilir mutlaka pecete koy ve her lavaboda degistir. Gunluk ped kullanma sakin ve mumkunse 2 defe çamaşırını da degisturEvet o jeli kullaniyorum canim ya bide yanma var
Tamam canim sagol yapicamJelden tahris olmustur belki yada engeksiyon mantar falan olabilir mutlaka pecete koy ve her lavaboda degistir. Gunluk ped kullanma sakin ve mumkunse 2 defe çamaşırını da degistur
Doktora gittigin zamana gore degisir canim ben 5+2 de gittik karindan bakildi transferden beri hic vajinal muayene olmadim.bence olmayinda. Hep vaktinde gidin karindna gorunsunArkadaslar merhabalar keseye doktor bakacağı zaman alttan mi ultrason ile bakiyor yoksa karindan mi
Bana vajinadan bakildi bisey olsa d.r bakmazdi canim bence ulturasonda kese gozukmedgi icin alttan bakiyo kese olustumu die bende keseyi gordugunde guzel dedi gormeyebilirdikte dediDoktora gittigin zamana gore degisir canim ben 5+2 de gittik karindan bakildi transferden beri hic vajinal muayene olmadim.bence olmayinda. Hep vaktinde gidin karindna gorunsun
Ay olmaz mı canımcım olmaz mı,sanki çok özür dilerim altıma kaçırıyor gibiyim :)Kizlar hafif su gibi akintiniz varmi bildigin su gibi yani
Benimde Sol tarafta oldu canım bende yatamıyorum üstüne sordum hemşire büyük bir pamuğa bol saf alkol döküp 1 hafta kadar ovanın gerekiyor dedi ben 2 gündür yapıyorum çok acıyor ama kaybolmaya başladı gibi sende öyle yap istersen faydası oluyor
Illa birsey olacagi icin degil ki canim.tabiki cok daha net gorunur alttan hatta kalp atisi neredeyse 1 hafta erken goruluyor vajinadan. Ama sonucta artik hamilesiniz eskisi gibi mecbur degiliz. Birde bir kac olumsuz durum okudum ben burada bunumla ilgili. Tabiki kisisel tercih. Sonucta bu bebekleri kokay kazanmadik ki o yuzden söyledim ben baktirmadim hic mesela doktorum da bakmaktan yana olmadi beklemek en guzeli dediBana vajinadan bakildi bisey olsa d.r bakmazdi canim bence ulturasonda kese gozukmedgi icin alttan bakiyo kese olustumu die bende keseyi gordugunde guzel dedi gormeyebilirdikte dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?