Benim d.r neden baktiki acep bisey olsa bakmazdi demi icime kurt dustu canim yaIlla birsey olacagi icin degil ki canim.tabiki cok daha net gorunur alttan hatta kalp atisi neredeyse 1 hafta erken goruluyor vajinadan. Ama sonucta artik hamilesiniz eskisi gibi mecbur degiliz. Birde bir kac olumsuz durum okudum ben burada bunumla ilgili. Tabiki kisisel tercih. Sonucta bu bebekleri kokay kazanmadik ki o yuzden söyledim ben baktirmadim hic mesela doktorum da bakmaktan yana olmadi beklemek en guzeli dedi
Yok canim o bilinclidir merak etme. Kese bir an once gorunsun diye bakmistir. Erken gitme doktora o zaman karindan bakilir hepBenim d.r neden baktiki acep bisey olsa bakmazdi demi icime kurt dustu canim ya
Ben sali gunu kalp atisini duymaya gidecegim ozamanda alttan bakcak sanirim bebis cok minik ya ondan sonra hep karindan bakcaklarYok canim o bilinclidir merak etme. Kese bir an once gorunsun diye bakmistir. Erken gitme doktora o zaman karindan bakilir hep
Kac haftalik oldu canim?7.haftadan sonra karindan duyuluyor kalp atisi.doktoruna guven canim ne derse dogru diyordurBen sali gunu kalp atisini duymaya gidecegim ozamanda alttan bakcak sanirim bebis cok minik ya ondan sonra hep karindan bakcaklar
5 haftalik bu gittigimde daha net olcak.heyecanla sali gununu bekliyorum kalp atisini duysam allahin izniyle icim rahatlicak vallaKac haftalik oldu canim?7.haftadan sonra karindan duyuluyor kalp atisi.doktoruna guven canim ne derse dogru diyordur
Ben varım canım eşimde sayı 1 milyon morfolojisi ve hızı da yuzde 3 tu cok şükur tuttu bebisimiz ilk denememizde dun 15. Gundu ikinci degerim 6000 bugun aldım sonucumu ctesi de keseyi görmeye gitcez allahın izniyleKizlar esinde morfoloji, sayi ve hizda sorun olup hamile kalan var mi(((
hayırlsıı olsun canım. inşallah şans seninle olur :)Arkadaslar Şubat ayına yetisemedim ama benim de yarın transferim yapılacak herkesin hakkında hayırlısı olur insallah ikinci tup bebek denemem ilki hüsranla sonuclanmisti bu defa fazla umitlenmek istemiyorum inşallah bende hamileler arasına katilabilim
Proluton depot mu iğnenKizlar birsey sormak istiyorum.bilmeyenler icinoncelikle sunu belirteyim transferden sonra 7.gun kanamam basladi oyle lekelenme seklinde bildigin adet kanamasi dun progesterona basladik ignesi ve gobekten yapiliyor bura okudugym kadariyla herkes bunu kalcadan vuruluyor.Neye gore degisiyor acaba bu ikisininde etkisi aynimi acaba???Birde bu igeneden sonra kanamanin durmasi gerekmiyormu ben birsey anlamadi
Senin ikizmi canim ?Ben varım canım eşimde sayı 1 milyon morfolojisi ve hızı da yuzde 3 tu cok şükur tuttu bebisimiz ilk denememizde dun 15. Gundu ikinci degerim 6000 bugun aldım sonucumu ctesi de keseyi görmeye gitcez allahın izniyle
Tek transfer oldu bana ama bilmiyorum canımSenin ikizmi canim ?
Hadi bakalim belki bölünmüstür hehehe supirz olır sana :)Tek transfer oldu bana ama bilmiyorum canım
Can'ım tahmin ettiğim kadarıyla yaşın genç yumurtaların kalitelidir hangi merkezde yaptırdın bilmiyorum ama bu işte sperm olduktan sonra çok önemli bir morfolojik sıkıntı yoksa yumurtan iyiyse ve yaşın gençse sakın ola umutsuz olma..en önemli faktör yumurta tatlım..çünkü sperm sıkıntısında labaratuvar çok çok çok önemli spermleri iyi seçmeleri lazım ve iyi bir labaratuvarda 5.güne kadar yaşatmaları ..gerisi Allah Kerim embriyo kalitesini yüzde 80 kadın belirliyor sakın ümitsiz olma ve merkezini çok iyi seç tekrar denersiniz maddi manevi toparlanınca..benim eşimin morfolojisi yüzde 1 ki yüzde 0 la bile çok gebe kalan biliyorum hareketimiz ise yüzde 2 çıkmıştı tatlım ayrıca benim rezervimde öyle aman aman değildi yüreğini ferah tut kimler gebe kalıyor sakın ümitsiz olmaDesteğinz için saolun kızlar tek tek cvp yazmdn kusura bakmyn halim yok inann bu testi 9.cü gun yaptrdm 12.ci gunde de degisiecegni sanmyrm ben hem tüp bebek yapacak maddi manevi gücüm.kalmadı aslnda bizde ki sorn esm sperm hareketsizliği ve morfoloji bu durmda olup tedavi ile düzlen çok kişi var ama malsf esm sigara birakmadigi için tedaviye cvp vermyo ve ben tam 10 aydr 2 aşılma 2 defa tüp bebek denedm ve gercektn yorldm hem onunla uğraşmaktan hemde kosturmadn
hayırlı olsun canım. kan baktırmadın mı daha :)
Z zeynep bal P pembeortanca doğru söylüyosun canım ama olayın sıcaklığıyla böyle bakamıyoruz ne yazık ki... bir de arkadaşın kocası kısa bir süre sigara bırakacak onu bile yapmamış... bence sorun spermde olduğu için sigarayı bırakıp yine de olmazsa kendini daha çok suçlu hissedeceği için eşi suçu sigaraya yüklüyor... kadın bu kadar acıyı stresi çekerken çok yanlış. eşin seninle aynı çabayı gösterene kadar kendini dinlendir bence zaten... üzme kendini lütfen eninde sonunda olacak yıldığın zamanalr bunu aklına getir arkadaşın dedii gibi kimlerin olmuyor ki çocuğu...Can'ım tahmin ettiğim kadarıyla yaşın genç yumurtaların kalitelidir hangi merkezde yaptırdın bilmiyorum ama bu işte sperm olduktan sonra çok önemli bir morfolojik sıkıntı yoksa yumurtan iyiyse ve yaşın gençse sakın ola umutsuz olma..en önemli faktör yumurta tatlım..çünkü sperm sıkıntısında labaratuvar çok çok çok önemli spermleri iyi seçmeleri lazım ve iyi bir labaratuvarda 5.güne kadar yaşatmaları ..gerisi Allah Kerim embriyo kalitesini yüzde 80 kadın belirliyor sakın ümitsiz olma ve merkezini çok iyi seç tekrar denersiniz maddi manevi toparlanınca..benim eşimin morfolojisi yüzde 1 ki yüzde 0 la bile çok gebe kalan biliyorum hareketimiz ise yüzde 2 çıkmıştı tatlım ayrıca benim rezervimde öyle aman aman değildi yüreğini ferah tut kimler gebe kalıyor sakın ümitsiz olma
Dun kana baktirdim bugunde idrara :)hayırlı olsun canım. kan baktırmadın mı daha :)
aaa erken diil mi çok. bana 10. gün dediler herkesin 12-14 gün hastaneyi arayıp cidden 10. gün mü diye sormayı bile düşünüyordum ahahahaaDun kana baktirdim bugunde idrara :)
Erken cnmsen bana bakma ben transferin 4 gununden beri test yapiyorum deliler gibi sen sakin yapma benimde test tarihim 5 martaaa erken diil mi çok. bana 10. gün dediler herkesin 12-14 gün hastaneyi arayıp cidden 10. gün mü diye sormayı bile düşünüyordum ahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?