- 19 Şubat 2016
- 17
- 1
- 1
- 35
Depot 3 günde 1 kalçadan. Clexane ise göbekten hergünKizlar birsey sormak istiyorum.bilmeyenler icinoncelikle sunu belirteyim transferden sonra 7.gun kanamam basladi oyle lekelenme seklinde bildigin adet kanamasi dun progesterona basladik ignesi ve gobekten yapiliyor bura okudugym kadariyla herkes bunu kalcadan vuruluyor.Neye gore degisiyor acaba bu ikisininde etkisi aynimi acaba???Birde bu igeneden sonra kanamanin durmasi gerekmiyormu ben birsey anlamadi
Hoşgeldin cnm sende bahara merhaba demis olursun inş şimdiden hayırlı olsun inş sorunsuz geçer..Arkadaslar Şubat ayına yetisemedim ama benim de yarın transferim yapılacak herkesin hakkında hayırlısı olur insallah ikinci tup bebek denemem ilki hüsranla sonuclanmisti bu defa fazla umitlenmek istemiyorum inşallah bende hamileler arasına katilabilim
yaa ahaha zaten az önce de bii beyin fırtınası yaptım bugün 3. gün cuma cuma 6. gün yapar embriyo da 5 günlük etti mi 11 bence çıkar test tarihim 8 mart ama 4 ğnde bi kan vereyim dedim de sonra aklıma bugün gonapeptyl yapacağım geldi şimdi çıkar ama ilaçtan çıkar test günü negatif olursa çok daha üzücü olur hemen aklımdan çıkardım :dErken cnmsen bana bakma ben transferin 4 gununden beri test yapiyorum deliler gibi sen sakin yapma benimde test tarihim 5 mart
Yooo bence öyle dusunme çünkü başka başlıklarda da hiç belirti yasamadan hamile kalanlar vrya bende hiçbir belirti yok. 3. günüm bugün /: bu başlıkta karnı ağrıyan herkes hamile kaldı
@cipsoni çok sevindim ama hiç şaşırmadım. inşallah her şey yolunda gidecek :)
Aaa neden günlük ped kullanmasınaJelden tahris olmustur belki yada engeksiyon mantar falan olabilir mutlaka pecete koy ve her lavaboda degistir. Gunluk ped kullanma sakin ve mumkunse 2 defe çamaşırını da degistur
Tebrikler
Canim gozun aydin super degerin masaallah :))12.gün 663 kızlar
2tane 5.gün embriyosuydu
Rabbime bin şükür
Var var hemde nasil :)) hele ilk baslarda daha cok oluyordu . Ben pozitifi ogreneli bir hafta oldu..Kizlar hafif su gibi akintiniz varmi bildigin su gibi yani
Sanki afedersin cişim kacmiş gibi hissediuorum geldigi zaman wc bi bakiyorum bişey yok hejeCanim gozun aydin super degerin masaallah :))
Var var hemde nasil :)) hele ilk baslarda daha cok oluyordu . Ben pozitifi ogreneli bir hafta oldu..
Bu arada tebrikler canim devam etsin insaaallah
Tskler canim bnimTebrikler
Neden doktorlar bazilarina catlatma igmesi verdi daha mi kolay tutunuyomus ozamanyaa ahaha zaten az önce de bii beyin fırtınası yaptım bugün 3. gün cuma cuma 6. gün yapar embriyo da 5 günlük etti mi 11 bence çıkar test tarihim 8 mart ama 4 ğnde bi kan vereyim dedim de sonra aklıma bugün gonapeptyl yapacağım geldi şimdi çıkar ama ilaçtan çıkar test günü negatif olursa çok daha üzücü olur hemen aklımdan çıkardım :d
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olurHoşgeldin cnm sende bahara merhaba demis olursun inş şimdiden hayırlı olsun inş sorunsuz geçer..
Canim mantar ve enfeksiyon riski var o yuzden kullanilmamaliAaa neden günlük ped kullanmasına
Bana hemşiremiz böyle söyledi. Yanı günlük ped kullan dedi ben de arada cikartayim barı. Sağol canım.Canim mantar ve enfeksiyon riski var o yuzden kullanilmamali
Kahverengi akıntım vardı.kırmızıya döndü bugün.hastaneyi Aradım crinone jel yerine Progestan ampule geçtim.yarında 3. Testi mi yapıcam.
Hiç mi bitmeyecek derdim yaaa((
Açık renk kanama kırmızı temiz görünüm kötü bişey değildir sıkma canını yerleşirken bebiş olur rahmindeki kılcal damarlar çatlayabiliyor canımKahverengi akıntım vardı.kırmızıya döndü bugün.hastaneyi Aradım crinone jel yerine Progestan ampule geçtim.yarında 3. Testi mi yapıcam.
Hiç mi bitmeyecek derdim yaaa((
Nexamandi transfer ?birde kacinci gün embriyosu bnimde 5 martBenim de kan tedti tarihim 2 mart yazıyordu verdikleri kağıtta baştan beri sorucam bitürlü soramadım sanki erken gibi gelmişti tarih bugün dr aradı beni ve haklı çıktım 4 mart olmalıymış hemşire yanlış yazmış cumayı bekliycem
20 şubat transfer 2. Gün embriyosu canımNexamandi transfer ?birde kacinci gün embriyosu bnimde 5 mart
Senin ne zamandı transfer20 şubat transfer 2. Gün embriyosu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?