2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kahverengi akıntım vardı.kırmızıya döndü bugün.hastaneyi Aradım crinone jel yerine Progestan ampule geçtim.yarında 3. Testi mi yapıcam.
Hiç mi bitmeyecek derdim yaaa((
Canım Allahın izniyle bişey olmıycak ampul daha etkili hemen kesicektir

Canım Allahın izniyle bişey olmıycak ampul daha etkili hemen kesicektir
Aslında bi kere oldu bi daha olmadı.hatta hastaneyi aramak aklıma bile gelmedi.burda bi kaç bişey okudum sonra bi hastaneyi arıyım dedim.hemşirede hemen ampule geç jeli kes dedi
İnşallah devamı gelmez

Bende kullaniyodum hergun kullanmayim bari arada kasiniyodu omu kasittirio acaba
ayça 28 çiğim bugün ben de keseyi gördüm resmini aldık minnacık.tatlım sende de çok ağrı oluyor mu ?dr um beslenmene çok dikkatet ağırlık kaldırma yorulma dedi ..ya bugün ama öğleden sonra çok kötü kramp şeklinde ağrı girdi zor adım attım eve gelip yattım.darısı tüm arkadaşlara olsun..

arkadaşlar yarın kimlerin testleri var?neler yapıyorsunuz?bugün ben giremedim.kun feyekun canım sen nasılsın?ağrı var mı ?

canım hadi gözün aydın.kaçıncı gününde gordunuz keseyi.bizde cumartesi gidicez gormeye

Kızlar bugün altıncı günüm. Akşam üstü bağırsaklarda acayip gaz oldu. Karnım çok ağrıyor. Korkuyorum

canım hadi gözün aydın.kaçıncı gününde gordunuz keseyi.bizde cumartesi gidicez gormeye
saol tatlım darısı sana 18 de ilk testimdi iki gün sonra ikincisi 10 gün sonra işte ikincisinden haftaya çarşambada inşallah kalp atışı için gideceğiz.tek kese olmuş yani ikiz değil mevlam hayırlısı sağlıklısını versin..seninkine de az kalmış cumartesiye çok dikkatet sakın ağırlık kaldırma zorlama yapma geçen ben spor yaptım sonra çok korktum..

Kızlar bugün altıncı günüm. Akşam üstü bağırsaklarda acayip gaz oldu. Karnım çok ağrıyor. Korkuyorum
geçmiş olsun canım korkma Allahın izni ile bir şey olmazda gaz yapan ve asitli şeyler yeme yediklerine dikkatet sadece ağırlık kaldırma o çok önemli bide yorma kendini zorlama.

Ayy tatlim cok sevindim gordugune minicik demi kalp atisini duymadin ama daha demi nekadarlikmis bebis allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.bana ayakta kalmak yasak gibi bisey cok dikkat et canim benim.benim kasiklar karnim hergun agriyor canim alttada kramplar basladi.alttami kramplarin oldu.amin allah herkeze versin

Belki tek yumurta ikizin olur canim

Bu güne kadar olumlu olumsuz diyebileceğim bi belirti hiç olmadı fakat bu gaz sancısı çok fena.

Aslında bi kere oldu bi daha olmadı.hatta hastaneyi aramak aklıma bile gelmedi.burda bi kaç bişey okudum sonra bi hastaneyi arıyım dedim.hemşirede hemen ampule geç jeli kes dedi
İnşallah devamı gelmez
Canim ayni sey pazartesiden beri benimde basimda maalesef.bende progesteron ignesinden vuruluyorum canim ve hala full devam ediyor benim kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…