Kolay oldumu alttan bakmalari canimgeçmiş olsun canım korkma Allahın izni ile bir şey olmazda gaz yapan ve asitli şeyler yeme yediklerine dikkatet sadece ağırlık kaldırma o çok önemli bide yorma kendini zorlama.
evet canım altta oluyor kramlar eve nasıl girdim bilmiyorum ağrıdan adım atmada zorlandım.ben de ayakta çok zorlayıom duramıyorum.amin inşallah hayırlısı ile bebişlerde bizde sağlıklı bir şekilde tamamlarız inşallah bu üç ay çok zor bir süreç çokkk ama çokkkk dikkatetmemiz gerek.beslenmemize de bu üç ayda oturuyor herşey arkadaşlar yediklerinize içtiklerinize dikkatedin folikleri unutmayalım balık ve cevizi de :))Ayy tatlim cok sevindim gordugune minicik demi kalp atisini duymadin ama daha demi nekadarlikmis bebis allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.bana ayakta kalmak yasak gibi bisey cok dikkat et canim benim.benim kasiklar karnim hergun agriyor canim alttada kramplar basladi.alttami kramplarin oldu.amin allah herkeze versin
Transferin kaçıncı günündesin değerin kaçCanim ayni sey pazartesiden beri benimde basimda maalesef.bende progesteron ignesinden vuruluyorum canim ve hala full devam ediyor benim kanama
canım alttan bakma benim kabusum zaten herzaman ki gibi eşimde hayırlısı ile bu olsun bide kardeş yapalım demiyor mu dr da aynısını dedi ben de eşime alttan sen kontrol olacaksan olur dedim.:)Kolay oldumu alttan bakmalari canim
transfer sonrası verilen bilgi kağıdında transferin 3. gününde lucrin veya gonapeptyl yapılmasının tutunmaya faydası olduğunu kanıtlayan çalışmalar var yazıorNeden doktorlar bazilarina catlatma igmesi verdi daha mi kolay tutunuyomus ozaman
Canim bugun transferin 8. Gunu degerimi bilmiyorum test yaptirmadim henuz.cuma gunu yaptiricam canim.acikcasi sonucu tahmin ettigim icin testi bile yaptirmak istrmiyorumTransferin kaçıncı günündesin değerin kaç
Allah büyük umarım düşündüğün sonuç çıkmaz canım..Canim bugun transferin 8. Gunu degerimi bilmiyorum test yaptirmadim henuz.cuma gunu yaptiricam canim.acikcasi sonucu tahmin ettigim icin testi bile yaptirmak istrmiyorum
amin canım inşallah senin de mutlu haberlerini alırız aklına kötü düşünceler getirme pozitif olmaya çalış senle olduklarını düşün onlarla konuşmaya devam et..bırakmayacağım benimlesiniz de..Kızlar bu gece benim için bitmek bilmiyor,belimdeki ağrı ve kasıklarımdaki kramplar bakalım neyin habercisi?inşallah ben de buradan sizlere sevincimi haykırırım,Allah yar ve yardımcımız olsun
Olumsuz düşünme demek istiyorum ama dünyanın en zor şeyi şuanda bizim için biliyorum.Canim bugun transferin 8. Gunu degerimi bilmiyorum test yaptirmadim henuz.cuma gunu yaptiricam canim.acikcasi sonucu tahmin ettigim icin testi bile yaptirmak istrmiyorum
Evet baya zor bi surec allah yardimcimiz olsun ben yiyorum soylediklerini:)nekadarlik oldugunu soyledilermievet canım altta oluyor kramlar eve nasıl girdim bilmiyorum ağrıdan adım atmada zorlandım.ben de ayakta çok zorlayıom duramıyorum.amin inşallah hayırlısı ile bebişlerde bizde sağlıklı bir şekilde tamamlarız inşallah bu üç ay çok zor bir süreç çokkk ama çokkkk dikkatetmemiz gerek.beslenmemize de bu üç ayda oturuyor herşey arkadaşlar yediklerinize içtiklerinize dikkatedin folikleri unutmayalım balık ve cevizi de :))
Aminn canim ins.ama Allahtan umid keailmez demisler rabbim ol dediyse olur insAllah büyük umarım düşündüğün sonuç çıkmaz canım..
Bildigin kirmizi adet kanamasi gibi aynen su gibi brnimdeY yildiz2012 ne tarz Bi kanaman var.benimki Bi değişik.önce crinon jelle geldi.şimdi de su gibi
Evet canım başladık sürekli çocuğuma iyi bak diyip duruyor :) benim arada sancı şeklinde giiriyır hani yanni bişey yapamıycakmıyız iş olarak iki tabagı makinayı koymak zor olmasa gerek bende korkuyorum yani inşallah 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçirizcipsoniciğim nasılsın?heyecanlı annemiz bu gün duygular nasıl?başladın mı eşine naza?intikam zamanı!!..
Iyi demissin sorma benimde kabusum o yuzden transferim narkoz ile yapildi ya :))bide keseye bakilcagi gun afedersin ama zor ittirdi d.r ultrasonu mahvolmustumcanım alttan bakma benim kabusum zaten herzaman ki gibi eşimde hayırlısı ile bu olsun bide kardeş yapalım demiyor mu dr da aynısını dedi ben de eşime alttan sen kontrol olacaksan olur dedim.:)
Insallah bu benim icin o kadar buyuk bir surpriz olurki anlatamam.senin bugun kacinci gunun kacinci gun embriyosu canimOlumsuz düşünme demek istiyorum ama dünyanın en zor şeyi şuanda bizim için biliyorum.
Umarım bebişin sağlıklı ve seninledir
Ben de var böyle mi oluyormuş hamilelik Bilmiyorum ama zor yani Allah yardımcımız olsunAyy tatlim cok sevindim gordugune minicik demi kalp atisini duymadin ama daha demi nekadarlikmis bebis allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.bana ayakta kalmak yasak gibi bisey cok dikkat et canim benim.benim kasiklar karnim hergun agriyor canim alttada kramplar basladi.alttami kramplarin oldu.amin allah herkeze versin
6. Gün embriyosu 11. Günüm bugün yarın testim var .umarım katlanır.bende korkuyorumInsallah bu benim icin o kadar buyuk bir surpriz olurki anlatamam.senin bugun kacinci gunun kacinci gun embriyosu canim
Boyle oluyormus tatlim normalmis bebiscik buyumeye calisiyo rahim sisti hormonlar degisio ic dunyamiz bedenimiz degisio ondan bu sancilar.aynen tatlim allah yardimcimiz olsunBen de var böyle mi oluyormuş hamilelik Bilmiyorum ama zor yani Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?