2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

evet canım altta oluyor kramlar eve nasıl girdim bilmiyorum ağrıdan adım atmada zorlandım.ben de ayakta çok zorlayıom duramıyorum.amin inşallah hayırlısı ile bebişlerde bizde sağlıklı bir şekilde tamamlarız inşallah bu üç ay çok zor bir süreç çokkk ama çokkkk dikkatetmemiz gerek.beslenmemize de bu üç ayda oturuyor herşey arkadaşlar yediklerinize içtiklerinize dikkatedin folikleri unutmayalım balık ve cevizi de :))

Neden doktorlar bazilarina catlatma igmesi verdi daha mi kolay tutunuyomus ozaman
transfer sonrası verilen bilgi kağıdında transferin 3. gününde lucrin veya gonapeptyl yapılmasının tutunmaya faydası olduğunu kanıtlayan çalışmalar var yazıor

Kızlar bu gece benim için bitmek bilmiyor,belimdeki ağrı ve kasıklarımdaki kramplar bakalım neyin habercisi?inşallah ben de buradan sizlere sevincimi haykırırım,Allah yar ve yardımcımız olsun

Kızlar bu gece benim için bitmek bilmiyor,belimdeki ağrı ve kasıklarımdaki kramplar bakalım neyin habercisi?inşallah ben de buradan sizlere sevincimi haykırırım,Allah yar ve yardımcımız olsun
amin canım inşallah senin de mutlu haberlerini alırız aklına kötü düşünceler getirme pozitif olmaya çalış senle olduklarını düşün onlarla konuşmaya devam et..bırakmayacağım benimlesiniz de..

Canim bugun transferin 8. Gunu degerimi bilmiyorum test yaptirmadim henuz.cuma gunu yaptiricam canim.acikcasi sonucu tahmin ettigim icin testi bile yaptirmak istrmiyorum
Olumsuz düşünme demek istiyorum ama dünyanın en zor şeyi şuanda bizim için biliyorum.
Umarım bebişin sağlıklı ve seninledir

Evet baya zor bi surec allah yardimcimiz olsun ben yiyorum soylediklerini:)nekadarlik oldugunu soyledilermi

cipsoniciğim nasılsın?heyecanlı annemiz bu gün duygular nasıl?başladın mı eşine naza?intikam zamanı!!..
Evet canım başladık sürekli çocuğuma iyi bak diyip duruyor :) benim arada sancı şeklinde giiriyır hani yanni bişey yapamıycakmıyız iş olarak iki tabagı makinayı koymak zor olmasa gerek bende korkuyorum yani inşallah 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçiriz

canım alttan bakma benim kabusum zaten herzaman ki gibi eşimde hayırlısı ile bu olsun bide kardeş yapalım demiyor mu dr da aynısını dedi ben de eşime alttan sen kontrol olacaksan olur dedim.:)
Iyi demissin sorma benimde kabusum o yuzden transferim narkoz ile yapildi ya :))bide keseye bakilcagi gun afedersin ama zor ittirdi d.r ultrasonu mahvolmustum

Olumsuz düşünme demek istiyorum ama dünyanın en zor şeyi şuanda bizim için biliyorum.
Umarım bebişin sağlıklı ve seninledir
Insallah bu benim icin o kadar buyuk bir surpriz olurki anlatamam.senin bugun kacinci gunun kacinci gun embriyosu canim

Ben de var böyle mi oluyormuş hamilelik Bilmiyorum ama zor yani Allah yardımcımız olsun

Ben de var böyle mi oluyormuş hamilelik Bilmiyorum ama zor yani Allah yardımcımız olsun
Boyle oluyormus tatlim normalmis bebiscik buyumeye calisiyo rahim sisti hormonlar degisio ic dunyamiz bedenimiz degisio ondan bu sancilar.aynen tatlim allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…