Katlanır Allahın izniyle6. Gün embriyosu 11. Günüm bugün yarın testim var .umarım katlanır.bende korkuyorum
İnşallah canım katlanir6. Gün embriyosu 11. Günüm bugün yarın testim var .umarım katlanır.bende korkuyorum
Hadi bakalim ins hamilesindir canim.icini ferah tut allahin izniyle ins seninledir bebisin6. Gün embriyosu 11. Günüm bugün yarın testim var .umarım katlanır.bende korkuyorum
Amin amin inşallah seninde güzel haberlerini alırızHadi bakalim ins hamilesindir canim.icini ferah tut allahin izniyle ins seninledir bebisin
Keseye bakicaktir canim sonrada allahin izniyle kalp atisi ayyy cok heycanliKızlar bizim doktor 10 gün sonra gel dedi kese için heralde değil mi
canım sen de ogün az kanam oldu mu ben de herhalde bugün kü muayenede eşim öyle diyor az kanama oldu az önce çok korktum Allahım sen koru..Insallah bu benim icin o kadar buyuk bir surpriz olurki anlatamam.senin bugun kacinci gunun kacinci gun embriyosu canim
tatlım ben tam anlamadım ya son adet tarıhi alınıyor dedi hemşire ama nette tüp hesabı farklı kafam karıştı nette transfer günü alınıyor.. şaşırdım .._tangled_ tatlim kac haftalik oldugunu soyledilermi tam olarak
Ins. Canim.yarin seninde guzel haberlerini bekliyorum canim mutlaka yazAmin amin inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Bende karisigim bence biz 5 haftaligiz cunku 6 haftada kalp atimi duyuluyomus kalp atisi icin gittigimizde tam olarak nekadarlik oldugunu soylerler demi ben son adetimide hatirlamyorumki nezaman oldugumu cunku hep ilaclardan sonra hastalanmistim bentatlım ben tam anlamadım ya son adet tarıhi alınıyor dedi hemşire ama nette tüp hesabı farklı kafam karıştı nette transfer günü alınıyor.. şaşırdım ..
Banami sordun tatlim??canım sen de ogün az kanam oldu mu ben de herhalde bugün kü muayenede eşim öyle diyor az kanama oldu az önce çok korktum Allahım sen koru..
Canim sen hic test yaptirdinmi simdiye kadar yada idrar testi6. Gün embriyosu 11. Günüm bugün yarın testim var .umarım katlanır.bende korkuyorum
İnşallah ,yazarım tabiIns. Canim.yarin seninde guzel haberlerini bekliyorum canim mutlaka yaz
ohh ohhh cok guzel masallah masallah ne dıcem sen evde yatanlardan mısın yoksa çalısanlardan mısın ?ben kararsızım yaa yatsam mı çalıssam mı dıye :) transferden sonra[/QUOThepinize
hepinize cooook tesekkur ederim kizlar
ben gunde 8 saat derse girenlerdenim sabah 8 aksam 4 calisiyorum
@CICEK7434
Olmamistir canim korkmaAyy kızlar ya herşeyden nem kapar oldum.biraz önce bogazima su kaçtı bi kaç kere oksurdum .birşey olurmu yaaaa.herşeyden korkuyorummmm.bisey olmuş mudur bebegime..
Şiddetli oksurunce korktum valla.Olmamistir canim korkma
Korkma tatlim bisey olmaz allahimin izniyle.bende bazen farkinda olmadan yatakta donerken felan bilincsizce donuyorum birden agrilar girio sonra korku dusuo icime allah kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bisekilde insallah 9 ay bole korkularlami gecicek ben oyle bi hale geldimki deliriyomuyum acaba diyorumŞiddetli oksurunce korktum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?