2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar bizim doktor 10 gün sonra gel dedi kese için heralde değil mi

Insallah bu benim icin o kadar buyuk bir surpriz olurki anlatamam.senin bugun kacinci gunun kacinci gun embriyosu canim
canım sen de ogün az kanam oldu mu ben de herhalde bugün kü muayenede eşim öyle diyor az kanama oldu az önce çok korktum Allahım sen koru..

tatlım ben tam anlamadım ya son adet tarıhi alınıyor dedi hemşire ama nette tüp hesabı farklı kafam karıştı nette transfer günü alınıyor.. şaşırdım ..
Bende karisigim bence biz 5 haftaligiz cunku 6 haftada kalp atimi duyuluyomus kalp atisi icin gittigimizde tam olarak nekadarlik oldugunu soylerler demi ben son adetimide hatirlamyorumki nezaman oldugumu cunku hep ilaclardan sonra hastalanmistim ben

Ayy kızlar ya herşeyden nem kapar oldum.biraz önce bogazima su kaçtı bi kaç kere oksurdum .birşey olurmu yaaaa.herşeyden korkuyorummmm.bisey olmuş mudur bebegime..

Şiddetli oksurunce korktum valla.
Korkma tatlim bisey olmaz allahimin izniyle.bende bazen farkinda olmadan yatakta donerken felan bilincsizce donuyorum birden agrilar girio sonra korku dusuo icime allah kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bisekilde insallah 9 ay bole korkularlami gecicek ben oyle bi hale geldimki deliriyomuyum acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…