2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar hamilelik takvimini yapamadim ben imza alanina nasil ekleniyor bayagi guzel bilgi veriyor gün gün

Kızlar bişey diyeceğim vajinal kaşıntı başladı bende neden ki daha önce hiç yaşamadım acep neden olabilir sizin de bu tarz şey oluyor mu

Kızlar bişey diyeceğim vajinal kaşıntı başladı bende neden ki daha önce hiç yaşamadım acep neden olabilir sizin de bu tarz şey oluyor mu
Benimde 2 gundur var jel kullaniyorum ben o yuzden olabilir bide gunluk pet kullaniyorum belki ondan olmustur die dusundum.sen jel kullaniyomusun

Benimde 2 gundur var jel kullaniyorum ben o yuzden olabilir bide gunluk pet kullaniyorum belki ondan olmustur die dusundum.sen jel kullaniyomusun
Evet crinone kullanıyorum arkadaş ben bu dönemde bayagı sıkıntı yaşadım sisit grip ishal hala da burnum tıkalı neyse şimdi iki gündür bende de kaşıntı var.

Harikasınız Anneliğe hoş geldiniz kızlar .9 ay değil canım artık bir ömür boyu aynı korkular olacak hayatınızda aynı tatlı endişeler. Acaba üşüdü mü, sıkıldı mı , gazı mı var, sonra okulda ne yaptı yedi mi, düştü mü , dersler bitti mi hep merak , hayatınızın en güzel endişeleri. Hatta şimdi size sanki hiç kızamayacaksınız gibi geliyor di mi? Öyle bi kızdıracaklar ki sizi kendinizi avaz avaz bağırırken bulacaksınız . Her şey normale dönecek yani korkmayın yaşadıklarınız o bebişlerin yüzünü görene kadar emin olun sonrası zaten su gibi akıp gidecek

Evet crinone kullanıyorum arkadaş ben bu dönemde bayagı sıkıntı yaşadım sisit grip ishal hala da burnum tıkalı neyse şimdi iki gündür bende de kaşıntı var.
merhaba, o kaşıntı jel kullanmaya başladığımda oldu bende 500 gr lık kavonaza su doldurdum içine bir yemek kaşığı elma sirkesi koydum.Wc de durdu günde bir kez lavabo sonrası son su olarak onunla yıkadım.PH değerini dengelediği için bakteriyi yok ediyor.2 günde geçti kaşıntı şükür.

İşte bilmiyorum bende daha önce böyle bişey yaşamadım yarın doktora sorayım diyorum ne diycek

geçmiş konuşmaları ve aşamaları bilmediğim için benzer durumda kilerin profilinden geçmiş mesajlarına bakıyordum ama artık gözükmüyor.Sizler görebiliyor musunuz?

Haklisin allah kucagmiza almayi nasip etsin sonra saglikla buyusun hayatta hic uzulmesinler kirilmasinlar hic dusmesinler allahim guzel bahtlar yazsin insallah bebislerimize tatli endiseler dedigin gibi uzaniyorum boyle merak ediyorum bebegimi cok dusunuyorum sonra duygulanip agliyorum anlatamiyorum tam net dusuncelerimi hislerimi.allahim kimsenin elini bos cevirmesin insallah

canım sen de ogün az kanam oldu mu ben de herhalde bugün kü muayenede eşim öyle diyor az kanama oldu az önce çok korktum Allahım sen koru..
Hayir canim bendeki bildigin adet kanamasi ve hatta normal edet donemimde bile benim bu kadar olmaz yani o sekilde.korkma canim Allahin izniyle hir bir sey olmaz bebisine

arkadaşlar yarın kimlerin testleri var?neler yapıyorsunuz?bugün ben giremedim.kun feyekun canım sen nasılsın?ağrı var mı ?
Tangled cok sevindim canım arkadaşım sende gormussun keseyi :))
Beni sekiz mart onvesi cagirmadi. Herhalde o gun karnimdan bakar artik dimi
Alttan bakmasina gerek kalmaz inşaallah.
Bende cok şişkinlik olmaya basladi karnim kocaman oluyo bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…