- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
Benimde 2 gundur var jel kullaniyorum ben o yuzden olabilir bide gunluk pet kullaniyorum belki ondan olmustur die dusundum.sen jel kullaniyomusunKızlar bişey diyeceğim vajinal kaşıntı başladı bende neden ki daha önce hiç yaşamadım acep neden olabilir sizin de bu tarz şey oluyor mu
Evet crinone kullanıyorum arkadaş ben bu dönemde bayagı sıkıntı yaşadım sisit grip ishal hala da burnum tıkalı neyse şimdi iki gündür bende de kaşıntı var.Benimde 2 gundur var jel kullaniyorum ben o yuzden olabilir bide gunluk pet kullaniyorum belki ondan olmustur die dusundum.sen jel kullaniyomusun
Evet canım dr bildirdik yarin tekrar kontrole gideceğimBanami sordun tatlim??
Harikasınız Anneliğe hoş geldiniz kızlar .9 ay değil canım artık bir ömür boyu aynı korkular olacak hayatınızda aynı tatlı endişeler. Acaba üşüdü mü, sıkıldı mı , gazı mı var, sonra okulda ne yaptı yedi mi, düştü mü , dersler bitti mi hep merak , hayatınızın en güzel endişeleri. Hatta şimdi size sanki hiç kızamayacaksınız gibi geliyor di mi? Öyle bi kızdıracaklar ki sizi kendinizi avaz avaz bağırırken bulacaksınız . Her şey normale dönecek yani korkmayın yaşadıklarınız o bebişlerin yüzünü görene kadar emin olun sonrası zaten su gibi akıp gidecekKorkma tatlim bisey olmaz allahimin izniyle.bende bazen farkinda olmadan yatakta donerken felan bilincsizce donuyorum birden agrilar girio sonra korku dusuo icime allah kucagimiza almayi nasip etsin saglikli bisekilde insallah 9 ay bole korkularlami gecicek ben oyle bi hale geldimki deliriyomuyum acaba diyorum
Olmadi canim olsa kalktigimda gorurdum tatlimcanım sen de ogün az kanam oldu mu ben de herhalde bugün kü muayenede eşim öyle diyor az kanama oldu az önce çok korktum Allahım sen koru..
merhaba, o kaşıntı jel kullanmaya başladığımda oldu bende 500 gr lık kavonaza su doldurdum içine bir yemek kaşığı elma sirkesi koydum.Wc de durdu günde bir kez lavabo sonrası son su olarak onunla yıkadım.PH değerini dengelediği için bakteriyi yok ediyor.2 günde geçti kaşıntı şükür.Evet crinone kullanıyorum arkadaş ben bu dönemde bayagı sıkıntı yaşadım sisit grip ishal hala da burnum tıkalı neyse şimdi iki gündür bende de kaşıntı var.
Git tatlim allahin izniyle bisey yoktur skma canini olurmu.ciktiktan sonra haber ver bana olurmuEvet canım dr bildirdik yarin tekrar kontrole gideceğim
İşte bilmiyorum bende daha önce böyle bişey yaşamadım yarın doktora sorayım diyorum ne diycekmerhaba, o kaşıntı jel kullanmaya başladığımda oldu bende 500 gr lık kavonaza su doldurdum içine bir yemek kaşığı elma sirkesi koydum.Wc de durdu günde bir kez lavabo sonrası son su olarak onunla yıkadım.PH değerini dengelediği için bakteriyi yok ediyor.2 günde geçti kaşıntı şükür.
Haklisin allah kucagmiza almayi nasip etsin sonra saglikla buyusun hayatta hic uzulmesinler kirilmasinlar hic dusmesinler allahim guzel bahtlar yazsin insallah bebislerimize tatli endiseler dedigin gibi uzaniyorum boyle merak ediyorum bebegimi cok dusunuyorum sonra duygulanip agliyorum anlatamiyorum tam net dusuncelerimi hislerimi.allahim kimsenin elini bos cevirmesin insallahHarikasınız Anneliğe hoş geldiniz kızlar .9 ay değil canım artık bir ömür boyu aynı korkular olacak hayatınızda aynı tatlı endişeler. Acaba üşüdü mü, sıkıldı mı , gazı mı var, sonra okulda ne yaptı yedi mi, düştü mü , dersler bitti mi hep merak , hayatınızın en güzel endişeleri. Hatta şimdi size sanki hiç kızamayacaksınız gibi geliyor di mi? Öyle bi kızdıracaklar ki sizi kendinizi avaz avaz bağırırken bulacaksınız . Her şey normale dönecek yani korkmayın yaşadıklarınız o bebişlerin yüzünü görene kadar emin olun sonrası zaten su gibi akıp gidecek
Hayir canim bendeki bildigin adet kanamasi ve hatta normal edet donemimde bile benim bu kadar olmaz yani o sekilde.korkma canim Allahin izniyle hir bir sey olmaz bebisinecanım sen de ogün az kanam oldu mu ben de herhalde bugün kü muayenede eşim öyle diyor az kanama oldu az önce çok korktum Allahım sen koru..
Tangled cok sevindim canım arkadaşım sende gormussun keseyi :))arkadaşlar yarın kimlerin testleri var?neler yapıyorsunuz?bugün ben giremedim.kun feyekun canım sen nasılsın?ağrı var mı ?
Canım bugün kanamam oldu Allaha emanetiz şuan kalçadan iğneye devam denildi .._tangled_ canım ne oldu ben anlamadım
Var canım ya soktayim_tangled_ iyimisin canim suan kanaman yok demi merak ettim seni tatlim
Kesilir inşallah canım benim Allah yardımcımız olsun neden oldu ki ne güzel gidiyordu böyleVar canım ya soktayim
Canim kanama derken oyle leke seklindemi yoksa diger turlu devam eden bir kanamami?Var canım ya soktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?