2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bide progesteron iğnesi olduğu halde mi kansma yaşadın canım benim ikizlere hamile komşumuz vardı kanaması oluyordu sürekli ama doğumunu yaptı sağlıklı sihatli

Kanama derken nasil rengi falan . Belki muayene sirasinda olusan zararsiz bi kanamadir canım yarin hauirlsii ile git doktoruna bisey yoktur inşaallah. Dualarim seninle
Saol cnm inş bana da muayeneden gibi geldi dr gitmek istemiyorum bidaha alttan muayene istemiyorum iğneye devam kısmetimde varsa şuan dr bisey yapamaz Allahım ne derse o.
Bide progesteron iğnesi olduğu halde mi kansma yaşadın canım benim ikizlere hamile komşumuz vardı kanaması oluyordu sürekli ama doğumunu yaptı sağlıklı sihatli
Evet canım ya bugün keseye bakıldı alttan acaba ondan mi diyorum.İnşallah dediğin gibidir cmm

Var canım ya soktayim
cokmu???sakin ol tamammi canimin ici hic bi sorun yok sakin stres yapma

Muayden onemsiz bi kanaman olabilir tatlim yarin d.r gitmeyi ihmal etme olurmu kramplardan dolayida kanaman olmus olabilir kuzum benim

inşallah kesilir canım korkma Allahın izniyle kesilcek

Canım bugün kanamam oldu Allaha emanetiz şuan kalçadan iğneye devam denildi ..
Boyle kanama geçirip hatta neredeyse butun hamilelik boyunca geçirip sağlıklı doğum yapan çok.Seni endişelendirmesin sadece dinlen bolca,bol su iç ,iğnelerini ihmal etme.
Kalp atışı olduğu sürece sorun yok.
Eğer imkansızın içinde olsan doktor ilaç vermez sonuça giderdi unutma.

Arkadaşlar aklımdayken yazayım istediğim iğne vurulduğumuz yerde kuçuk bezecik oluşuyor dokunduğunuzda hisedersini oraya turp koyun doktorum dedi

İnşallah cnm ya..

İnşallah cnm ya..
Canım Allah ne demişse o biz çok zor hamile kalabildik korkularımız endişelerimiz fazla en ufak bişey olsa sorıyoruz birbirimize canım benim umarım kanaman durur Allah yar ve yardımcın olsun dua edelim

Canım Allah ne demişse o biz çok zor hamile kalabildik korkularımız endişelerimiz fazla en ufak bişey olsa sorıyoruz birbirimize canım benim umarım kanaman durur Allah yar ve yardımcın olsun dua edelim
Saol canım şuan dualarınıza çok ihtiyacımız var

Açıkçası gitmek istemiyorum yapmam gerekeni söyledi gel ultrasondan bakalım dedi ama yeniden alttan olmak istemiom belki ondan incindi bebeğim.
Haklisin ama kanamanin neden oldugunu ogrenmen gerek tatlim gitmezsen yarin yine devam ederse kanaman beynini yiyeceksin noldu niye kanamam var die karar senin canim karismak istemem alttan muayne etmeseler anlayamazlarmi acaba

Açıkçası gitmek istemiyorum yapmam gerekeni söyledi gel ultrasondan bakalım dedi ama yeniden alttan olmak istemiom belki ondan incindi bebeğim.
Yat gozlerini kapa uyumaya calis stres yapmamak icin soylemesi kolay dicen belki ama elimden baska bisey gelmiyor dualarim seninle canim benim.unutma stres bas dusmanimiz bizim bebisin iyi onuda uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…