- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Kanama derken nasil rengi falan . Belki muayene sirasinda olusan zararsiz bi kanamadir canım yarin hauirlsii ile git doktoruna bisey yoktur inşaallah. Dualarim seninleVar canım ya soktayim
Saol cnm inş bana da muayeneden gibi geldi dr gitmek istemiyorum bidaha alttan muayene istemiyorum iğneye devam kısmetimde varsa şuan dr bisey yapamaz Allahım ne derse o.Kanama derken nasil rengi falan . Belki muayene sirasinda olusan zararsiz bi kanamadir canım yarin hauirlsii ile git doktoruna bisey yoktur inşaallah. Dualarim seninle
Evet canım ya bugün keseye bakıldı alttan acaba ondan mi diyorum.İnşallah dediğin gibidir cmmBide progesteron iğnesi olduğu halde mi kansma yaşadın canım benim ikizlere hamile komşumuz vardı kanaması oluyordu sürekli ama doğumunu yaptı sağlıklı sihatli
Tangled cok sevindim canım arkadaşım sende gormussun keseyi :))
Beni sekiz mart onvesi cagirmadi. Herhalde o gun karnimdan bakar artik dimi
Alttan bakmasina gerek kalmaz inşaallah.
Bende cok şişkinlik olmaya basladi karnim kocaman oluyo bazen :)
cokmu???sakin ol tamammi canimin ici hic bi sorun yok sakin stres yapmaVar canım ya soktayim
Muayden onemsiz bi kanaman olabilir tatlim yarin d.r gitmeyi ihmal etme olurmu kramplardan dolayida kanaman olmus olabilir kuzum benimSaol cnm inş bana da muayeneden gibi geldi dr gitmek istemiyorum bidaha alttan muayene istemiyorum iğneye devam kısmetimde varsa şuan dr bisey yapamaz Allahım ne derse o.
Evet canım ya bugün keseye bakıldı alttan acaba ondan mi diyorum.İnşallah dediğin gibidir cmm
inşallah kesilir canım korkma Allahın izniyle kesilcekSaol cnm inş bana da muayeneden gibi geldi dr gitmek istemiyorum bidaha alttan muayene istemiyorum iğneye devam kısmetimde varsa şuan dr bisey yapamaz Allahım ne derse o.
Evet canım ya bugün keseye bakıldı alttan acaba ondan mi diyorum.İnşallah dediğin gibidir cmm
Boyle kanama geçirip hatta neredeyse butun hamilelik boyunca geçirip sağlıklı doğum yapan çok.Seni endişelendirmesin sadece dinlen bolca,bol su iç ,iğnelerini ihmal etme.Canım bugün kanamam oldu Allaha emanetiz şuan kalçadan iğneye devam denildi ..
Saol com sakin olmaya çalışıyorum kız arkadasta da 9 ay kanama olmuş Rabbim nederse o.cokmu???sakin ol tamammi canimin ici hic bi sorun yok sakin stres yapma
İnşallah cnm ya..Boyle kanama geçirip hatta neredeyse butun hamilelik boyunca geçirip sağlıklı doğum yapan çok.Seni endişelendirmesin sadece dinlen bolca,bol su iç ,iğnelerini ihmal etme.
Kalp atışı olduğu sürece sorun yok.
Eğer imkansızın içinde olsan doktor ilaç vermez sonuça giderdi unutma.
İnşallah canım ta inşallah mevlam verip mutlu edip hemen geri.almaz inşallah bugün gördüm resmini aldım mutlu oldum simdi kaybetme korkusundayim.herseyde vardır bir hayır.inşallah kesilir canım korkma Allahın izniyle kesilcek
Evet haklisin canım çok kuvvetli kramp oldu bugün geldim yattım bi baktım kanama var..Muayden onemsiz bi kanaman olabilir tatlim yarin d.r gitmeyi ihmal etme olurmu kramplardan dolayida kanaman olmus olabilir kuzum benim
Canım Allah ne demişse o biz çok zor hamile kalabildik korkularımız endişelerimiz fazla en ufak bişey olsa sorıyoruz birbirimize canım benim umarım kanaman durur Allah yar ve yardımcın olsun dua edelimİnşallah cnm ya..
Doguma kadar kanamasi olan cok tatlim.yarin d.r gidiceksin demiSaol com sakin olmaya çalışıyorum kız arkadasta da 9 ay kanama olmuş Rabbim nederse o.
Saol canım şuan dualarınıza çok ihtiyacımız varCanım Allah ne demişse o biz çok zor hamile kalabildik korkularımız endişelerimiz fazla en ufak bişey olsa sorıyoruz birbirimize canım benim umarım kanaman durur Allah yar ve yardımcın olsun dua edelim
Kramp ta yapabilir cunku gonlunu ferah tutmaya calisEvet haklisin canım çok kuvvetli kramp oldu bugün geldim yattım bi baktım kanama var..
Açıkçası gitmek istemiyorum yapmam gerekeni söyledi gel ultrasondan bakalım dedi ama yeniden alttan olmak istemiom belki ondan incindi bebeğim.Doguma kadar kanamasi olan cok tatlim.yarin d.r gidiceksin demi
Haklisin ama kanamanin neden oldugunu ogrenmen gerek tatlim gitmezsen yarin yine devam ederse kanaman beynini yiyeceksin noldu niye kanamam var die karar senin canim karismak istemem alttan muayne etmeseler anlayamazlarmi acabaAçıkçası gitmek istemiyorum yapmam gerekeni söyledi gel ultrasondan bakalım dedi ama yeniden alttan olmak istemiom belki ondan incindi bebeğim.
Yat gozlerini kapa uyumaya calis stres yapmamak icin soylemesi kolay dicen belki ama elimden baska bisey gelmiyor dualarim seninle canim benim.unutma stres bas dusmanimiz bizim bebisin iyi onuda uzmeAçıkçası gitmek istemiyorum yapmam gerekeni söyledi gel ultrasondan bakalım dedi ama yeniden alttan olmak istemiom belki ondan incindi bebeğim.
İnş saol canimYat gozlerini kapa uyumaya calis stres yapmamak icin soylemesi kolay dicen belki ama elimden baska bisey gelmiyor dualarim seninle canim benim.unutma stres bas dusmanimiz bizim bebisin iyi onuda uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?