Gaz sancısını crinone jel de yapıormuş kullanıorsan eğer. Opu sonrası bende de bi hafta gaz sancısı sürdü. Hemşireler ondan olduğunu söyledilerBu güne kadar olumlu olumsuz diyebileceğim bi belirti hiç olmadı fakat bu gaz sancısı çok fena.
Yok yok canim benim sakın kötüyü düşünme aklina bile getirme biz sana dua ediyoruz sende bol bol dua et hicbisey yok geçip gidecek o kanama ayaklarini havaya dik uzan dinlen su ic bol bol.İnşallah canım ta inşallah mevlam verip mutlu edip hemen geri.almaz inşallah bugün gördüm resmini aldım mutlu oldum simdi kaybetme korkusundayim.herseyde vardır bir hayır.
Canım annene de bir sor hamileliklerinde kanama yaşamış mı... Biz 3 kardeşiz annem ilk ikisinde 9 ay kanama yaşamış. Kızkardeşim ve ablamın da birer oğulları var onlar da aynısını yaşadılar. Hatta kızlardeşim doğumdan bi hafta önce bi gece hastanede bile yattı. Bir neden de söylenmedi hiç. Yapısal bazı şeyler... Yani hiç canını sıkma ama kontrolünü de aksatıp kendini suçlu hissedeceğin bir duruma düşme. Herkes farklı şeyler yaşar eminim bir sıkıntı olmayacağına ama transvajinal usgden korktuğun için sırf ihmal etme. Bir de her şey kasmaktan kaynaklanıyor. Kendini serbest bırakırsan canın acımaz ultrasonda. Demesi biraz kolay yapması zor ama öyle. :)Saol canım şuan dualarınıza çok ihtiyacımız var
Benim bi arkadaşımın da kanaması oldu hatta düşük yapıyorum dedi.içerde biriken kan çıkmış meğerse.şimdi bebeği 3 aylık bileCanım annene de bir sor hamileliklerinde kanama yaşamış mı... Biz 3 kardeşiz annem ilk ikisinde 9 ay kanama yaşamış. Kızkardeşim ve ablamın da birer oğulları var onlar da aynısını yaşadılar. Hatta kızlardeşim doğumdan bi hafta önce bi gece hastanede bile yattı. Bir neden de söylenmedi hiç. Yapısal bazı şeyler... Yani hiç canını sıkma ama kontrolünü de aksatıp kendini suçlu hissedeceğin bir duruma düşme. Herkes farklı şeyler yaşar eminim bir sıkıntı olmayacağına ama transvajinal usgden korktuğun için sırf ihmal etme. Bir de her şey kasmaktan kaynaklanıyor. Kendini serbest bırakırsan canın acımaz ultrasonda. Demesi biraz kolay yapması zor ama öyle. :)
Canim dualarimiz seninle .sen hep pozitifdin oyle olmaya devam et ben bebisinin sana simsiki tutunduguna eminim.Dr.a git canim kontrolunu ol ne oldugunu ogrenirsin en azindan canim.Saol canım şuan dualarınıza çok ihtiyacımız var
Canim hemen kotu dusunme agrin olmasi gerekmiyor illa bendede hic olmamisti .icini fereah tut degerin kat kat katlanir ins.Günaydın kızlar, bugün test günüm heyecanlıyım çok , 4. Testim olcak. Ikı gündür pek bir ağrım yok moralim bozuldu acaba ters giden bişeymi var da ağrım yok diye. Başka testlerimde olcağı için sonucu öğlene anca alcam heralde . Hamile arkadadaşlar benim gibi olanınız varmı?
Hadi hayirli haberlerle gelirsin ins.canimBende bugun ikinciye beta yaptiriicam inş güzeldir
_tangled_ tatlim uyaninca bize hemen yaz nasil oldugunu
Bütün arkadaşlara günaydın. Öncelikle destekleriniz ic in saolun du. Muayenede dr kana car dedi o yüzden iğneye geçti ama ben kırmızı renk beklemiyordum açıkçası kanama durana kadar devam dedi o biliyordu ben dun çok panik yapınca yeniden bakılsın dedi yapılacak tek şey dinlenip stres yapmadan kanamanın tamamen durması iğneye devam ose gitmeyecgim kalp atımını duyana kadar kımıldamadı düşünmüyorum..İnşallah mevlam kalp atımını duymayı nasıl eder._tangled_ tatlim uyaninca bize hemen yaz nasil oldugunu
Saol cnm inşallah mevlam büyük o nederse O olurtangled canım insallah güzel haberler alirsin dualarimiz seninle
İnşallah canım mevlam duymayı nasip etcek canım sen rahat olBütün arkadaşlara günaydın. Öncelikle destekleriniz ic in saolun du. Muayenede dr kana car dedi o yüzden iğneye geçti ama ben kırmızı renk beklemiyordum açıkçası kanama durana kadar devam dedi o biliyordu ben dun çok panik yapınca yeniden bakılsın dedi yapılacak tek şey dinlenip stres yapmadan kanamanın tamamen durması iğneye devam ose gitmeyecgim kalp atımını duyana kadar kımıldamadı düşünmüyorum..İnşallah mevlam kalp atımını duymayı nasıl eder.
canim insallah senin için en hayırlısı olur bekliyoruz heyecanlaGünaydın kızlar, bugün test günüm heyecanlıyım çok , 4. Testim olcak. Ikı gündür pek bir ağrım yok moralim bozuldu acaba ters giden bişeymi var da ağrım yok diye. Başka testlerimde olcağı için sonucu öğlene anca alcam heralde . Hamile arkadadaşlar benim gibi olanınız varmı?
Insallah tatlim gecmezse icin rahat etsin die d.r gorun olurmu bebegin iyi allahin izniyleSaol com
Canım henüz tam.geçmedi daha az inşallah içeride biriken geçer de bebegimde rahat eder orada mevlam.ne derse o canım ya
Canım dinlenmen gerekli bu süreçte,özellikle ilk üç ay,bu bebekler çok kıymetli ve çok nazlı oluyor,stres yapma,dinlen,kitap oku,örgü ör,zihnini meşgul et birşeylerle,geçmiş olsunSaol com
Canım henüz tam.geçmedi daha az inşallah içeride biriken geçer de bebegimde rahat eder orada mevlam.ne derse o canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?