Allahin izniyle duycan tabi kalp atisini annesi sakin stres yapma lutfen ayaklarinin altina yastik koy iki tane ve uzan o basit bi kanama gece uyuyabildinmi.agrin felan varmi tatlimBütün arkadaşlara günaydın. Öncelikle destekleriniz ic in saolun du. Muayenede dr kana car dedi o yüzden iğneye geçti ama ben kırmızı renk beklemiyordum açıkçası kanama durana kadar devam dedi o biliyordu ben dun çok panik yapınca yeniden bakılsın dedi yapılacak tek şey dinlenip stres yapmadan kanamanın tamamen durması iğneye devam ose gitmeyecgim kalp atımını duyana kadar kımıldamadı düşünmüyorum..İnşallah mevlam kalp atımını duymayı nasıl eder.
Duyacaksın inşaallah canim iyi dusunucez iyi olacak . Sen inancli akilli pozitif birisin stres yapmadan atlatacaksin bu aşamayı.Bütün arkadaşlara günaydın. Öncelikle destekleriniz ic in saolun du. Muayenede dr kana car dedi o yüzden iğneye geçti ama ben kırmızı renk beklemiyordum açıkçası kanama durana kadar devam dedi o biliyordu ben dun çok panik yapınca yeniden bakılsın dedi yapılacak tek şey dinlenip stres yapmadan kanamanın tamamen durması iğneye devam ose gitmeyecgim kalp atımını duyana kadar kımıldamadı düşünmüyorum..İnşallah mevlam kalp atımını duymayı nasıl eder.
Sende hic korkma canim çünkü bende ayni seyi yasadim ve doktoruma sordum neden agrilarim kesildi diye. Normal dedi surekli agrin olmayacak ara ara farkli seyler yasayacaksin hep agri olacak diye bisey yok dedi. Zaten sonra yine basladiGünaydın kızlar, bugün test günüm heyecanlıyım çok , 4. Testim olcak. Ikı gündür pek bir ağrım yok moralim bozuldu acaba ters giden bişeymi var da ağrım yok diye. Başka testlerimde olcağı için sonucu öğlene anca alcam heralde . Hamile arkadadaşlar benim gibi olanınız varmı?
içeride biriken kanı atıyoruz ama ben çok korktum agrı ara ara oldu gece şuan daha az bakalım hayırlısı ne ise o olsun ama şuda var biliyorsunuz eğer embriyo da bir rahatsızlık varsa vücut onu atmaya çalışırmış Mevlam hayırlı sağlıklısını nasip etsin iğneye devam kalp atım günü randevumuz da belli olur inşallah sesini duyarız yoksa şuan beklemekten başka yapacak bir şey yok .Allahım büyük beni de böyle sınıyordur..Allahin izniyle duycan tabi kalp atisini annesi sakin stres yapma lutfen ayaklarinin altina yastik koy iki tane ve uzan o basit bi kanama gece uyuyabildinmi.agrin felan varmi tatlim
inşallah canım herşeyde vardır bir hayır bakalım hayırlısı olsun..Allahin izniyle duycan tabi kalp atisini annesi sakin stres yapma lutfen ayaklarinin altina yastik koy iki tane ve uzan o basit bi kanama gece uyuyabildinmi.agrin felan varmi tatlim
Kotusunu dusunme ignen kesecek o kanamayi sen iceride biriken kani atiyorsun allahin izniyle allahim bebegini korusun daha dur kalp atisini duycan ama wc ye kalk sadece cok dikkat et yat dinlen canimiçeride biriken kanı atıyoruz ama ben çok korktum agrı ara ara oldu gece şuan daha az bakalım hayırlısı ne ise o olsun ama şuda var biliyorsunuz eğer embriyo da bir rahatsızlık varsa vücut onu atmaya çalışırmış Mevlam hayırlı sağlıklısını nasip etsin iğneye devam kalp atım günü randevumuz da belli olur inşallah sesini duyarız yoksa şuan beklemekten başka yapacak bir şey yok .Allahım büyük beni de böyle sınıyordur..
Canım benim sen içini rahat tut, herşey güzel olacak, bebişin seninle, sen yat dinlen gerekmedikçe yataktan kalkma, eğilme yukarı uzanma, çamaşır serme, bebeğinle sürekli konuş eminim seni duyacaktır, o daha küçücük minnacık bişey annesinden sevgi istiyorinşallah canım herşeyde vardır bir hayır bakalım hayırlısı olsun..
Tatlim korkma bi sorun yoktur allahin izniyle bende de hergun o agrilar var canimKızlar dün daha rahattım agri acısında buğün agrıyla kalktım korkuyorum Bi yandan da Allah ne demişse o Rabbim verip almasın
Kalp atisini ne zaman duycanBide bişey diyeceğim ben kaç haftalık hamile oluyorum
Bide bişey diyeceğim ben kaç haftalık hamile oluyorum
Ay bende dün gece bi gaz sancisi bi gaz samcisi zor attim kendimi wcye valla nasil bi agri girdi karnima cok korktumKızlar dün daha rahattım agri acısında buğün agrıyla kalktım korkuyorum Bi yandan da Allah ne demişse o Rabbim verip almasın
Kalbi bilmiyorum da doktor bana 10 gün sonra gel dediKalp atisini ne zaman duycan
. Amin canım Allahın izniyle bişey olmıycaksaat 2 de içim rahat etsin diye kontrole gideceğim arkadaşlar umarım içeride birikeni atıyoruzdur.Allahım sen bebişimi koru lütfen..
inşallah canım ya inşallah Mevlam ne derse o artık... Amin canım Allahın izniyle bişey olmıycak
Amin canım benim. Korkma guzel haberlerle doneceksin.saat 2 de içim rahat etsin diye kontrole gideceğim arkadaşlar umarım içeride birikeni atıyoruzdur.Allahım sen bebişimi koru lütfen..
Keseyi gorcen allahin izniyle o zaman tatlim ben arastiriyorum5 haftalikken kalp atisi duyulmuyomus 6 haftalikta duyulabiliyomus ben ona gore hesapliyorum:)))))Kalbi bilmiyorum da doktor bana 10 gün sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?