- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
E daha ne olsun supermis :)Kizlar 7inc gun 26.99 bugun 9 gun sonucum 90.67 cikti
Evet canim cok mutluyum bebegim benimle birakmamiş beniE daha ne olsun supermis :)
Gozun aydin tatlim
Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsinKizlar 7inc gun 26.99 bugun 9 gun sonucum 90.67 cikti
Maşallah kat kat artsın insallah canimKizlar 7inc gun 26.99 bugun 9 gun sonucum 90.67 cikti
Peki 6haftalikken karindan da duyuluyor mu canimKeseyi gorcen allahin izniyle o zaman tatlim ben arastiriyorum5 haftalikken kalp atisi duyulmuyomus 6 haftalikta duyulabiliyomus ben ona gore hesapliyorum:)))))
Bırakmaz annesi korkma ya zaten zor hamile kalıyoruz bide bırakmasın bizi bebişlerimizEvet canim cok mutluyum bebegim benimle birakmamiş beniallahima şükürler olsun rabbim
İlk hamileligimde 5 yada 6 haftalik demişti Dr. Um kalp atislari vardı canım karindan bakmistiPeki 6haftalikken karindan da duyuluyor mu canim
Evet yaBırakmaz annesi korkma ya zaten zor hamile kalıyoruz bide bırakmasın bizi bebişlerimiz
Iste bu git tatlim icin icini yicegine baksinlar.dua ediyorum geceden berri allahimin izniyle bisey yoksaat 2 de içim rahat etsin diye kontrole gideceğim arkadaşlar umarım içeride birikeni atıyoruzdur.Allahım sen bebişimi koru lütfen..
Arastirdigima gore alttan ulturasonla duyulabiliyo 6 haftalikken tatlimPeki 6haftalikken karindan da duyuluyor mu canim
Gozun aydin tatlim tebrik ederim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahKizlar 7inc gun 26.99 bugun 9 gun sonucum 90.67 cikti
inşallah canım ya...Iste bu git tatlim icin icini yicegine baksinlar.dua ediyorum geceden berri allahimin izniyle bisey yok
Olabilir tatlim d.ra gittiginde sor bakalim keseyi gormeye gittiginde tahminen 5 haftalik olacak galiba4 hafta falan mı oluyor
Kacinci gün bugun canim hayirlsi olsnKızlar az önce kan verdim saat 12de alıcaz sonucu ellerim titriyor yazarken dua edin lütfen
İnşallah canım inşallah pozitif sonuç alırsın Rabbim yüzünü güldürsünKızlar az önce kan verdim saat 12de alıcaz sonucu ellerim titriyor yazarken dua edin lütfen
inşallah canım ya rabbim yüzünü güldürür inşallah sen de sabrı denenen kullardansın inş güzel haberlerini alırız ve veririz inşKızlar az önce kan verdim saat 12de alıcaz sonucu ellerim titriyor yazarken dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?