2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kızlar merhaba, bugün tekrar kan testi yaptırmamı istemişleri bugün 13. günüm 801.1 çıktı. iki gün önce 445,4 çıkmıştı. hemşira aradı , ayın 14 ünde kese kontrolü için bekliyoruz dedi :) çok şükür allahıma. inşallah sorunsuz devam eder herşey. tüm iğne ve ilaçlara devam edicekmişim:)

İnşallah canım inşallah pozitif sonuç alırsın Rabbim yüzünü güldürsün
inşallah canım ya rabbim yüzünü güldürür inşallah sen de sabrı denenen kullardansın inş güzel haberlerini alırız ve veririz inş
İnşallah canlarım inşallah hala ellerim titriyor benim kalp kapakçığımda sorun bar size şuanki çarpıntımı anlatamam

Masallah cok guzel.allahm kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah saglikli bi sekilde canim benim

Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 şubatta 2 adet dondurulmus embriyo transferi oldum. 25 şubatta beta hgc değerim 52 , 27 Şubatta 112 ve bugün yani 2 martta değerim 286 çıktı değerler de herhangi bi sıkıntı yok deil mi ? Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirseniz çok memnun olurum.

Kızlar aldım test sonucumu 196 ya yükselmiş değerim 4 günde , moralim bozuldu tabi, doktorla görüştüm içimi rahatlattı bana, teste gerek yoktu boşuna baktırmışsın dedi, senin düşükten başladı değerlerin yükselmeye onçin yavaş ilerliyorsun dedi, ultrasonda kese görünmesi için değerin en az 1500 olması lazım dedi onçin on günü bulacak dedi, sen rahat ol bir sorun yok dedi.

Çok şükür Değerim 3 katına çıkmış arkadaşlar. Ama adet olucakmış gibi ağrı ve hafif kanlı akıntı devam ediyor

Senle aynı gün keseyi göreceğiz inşallah bana da dün 10 gün sonra dedi

_tangled_ canım nasılsın bugün?
canım çok şükür kanamam durdu ama yine de iki de kontrol olacağım ne yapayım bebeğim için çok korktum galiba dün kü muayenede dr kan toplanmış demişti onu attık :) ama yine de ben artık kalp sesini duyana kadar uyuyamam çalışmayacağım da boş boş oturacağım tek ona bişey olmasın :)

Canım şükür bi daha olmasın kimsede olmasın zor gebelik elde ettik hem de çok zor Rabbim 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…