12.güm canımKacinci gün bugun canim hayirlsi olsn
İnşallah canım inşallah pozitif sonuç alırsın Rabbim yüzünü güldürsün
İnşallah canlarım inşallah hala ellerim titriyor benim kalp kapakçığımda sorun bar size şuanki çarpıntımı anlatamaminşallah canım ya rabbim yüzünü güldürür inşallah sen de sabrı denenen kullardansın inş güzel haberlerini alırız ve veririz inş
Hadi hayirlisi canim allah yuzunu guldursun insallahKızlar az önce kan verdim saat 12de alıcaz sonucu ellerim titriyor yazarken dua edin lütfen
Masallah cok guzel.allahm kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah saglikli bi sekilde canim benimkızlar merhaba, bugün tekrar kan testi yaptırmamı istemişleri bugün 13. günüm 801.1 çıktı. iki gün önce 445,4 çıkmıştı. hemşira aradı , ayın 14 ünde kese kontrolü için bekliyoruz dedi :) çok şükür allahıma. inşallah sorunsuz devam eder herşey. tüm iğne ve ilaçlara devam edicekmişim:)
Canım hayırlısı olsun inşallah12.güm canım
Üzüldüm canım ne diyim bilmiyorum ki
Senle aynı gün keseyi göreceğiz inşallah bana da dün 10 gün sonra dediKızlar aldım test sonucumu 196 ya yükselmiş değerim 4 günde , moralim bozuldu tabi, doktorla görüştüm içimi rahatlattı bana, teste gerek yoktu boşuna baktırmışsın dedi, senin düşükten başladı değerlerin yükselmeye onçin yavaş ilerliyorsun dedi, ultrasonda kese görünmesi için değerin en az 1500 olması lazım dedi onçin on günü bulacak dedi, sen rahat ol bir sorun yok dedi.
Valla wc korka korka gidiyorum o sancılar hepimiz de var Rabbim yardımcımız olsunÇok şükür Değerim 3 katına çıkmış arkadaşlar. Ama adet olucakmış gibi ağrı ve hafif kanlı akıntı devam ediyor
Amin aminValla wc korka korka gidiyorum o sancılar hepimiz de var Rabbim yardımcımız olsun
canım çok şükür kanamam durdu ama yine de iki de kontrol olacağım ne yapayım bebeğim için çok korktum galiba dün kü muayenede dr kan toplanmış demişti onu attık :) ama yine de ben artık kalp sesini duyana kadar uyuyamam çalışmayacağım da boş boş oturacağım tek ona bişey olmasın :)_tangled_ canım nasılsın bugün?
canım yyaaaaaaa ne diyeyim sana sözleyecek söz de yok çokkk üzüldüm şimdi nekadar mutsuz olduğunu tahmin edebiliyorum...
hayırlı olsun korkma canım o akıntı artık bizle sürekli olacak stres yapma..Çok şükür Değerim 3 katına çıkmış arkadaşlar. Ama adet olucakmış gibi ağrı ve hafif kanlı akıntı devam ediyor
Canım şükür bi daha olmasın kimsede olmasın zor gebelik elde ettik hem de çok zor Rabbim 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsincanım çok şükür kanamam durdu ama yine de iki de kontrol olacağım ne yapayım bebeğim için çok korktum galiba dün kü muayenede dr kan toplanmış demişti onu attık :) ama yine de ben artık kalp sesini duyana kadar uyuyamam çalışmayacağım da boş boş oturacağım tek ona bişey olmasın :)
aminnnnnn inşallahhhhhh canımmmmCanım şükür bi daha olmasın kimsede olmasın zor gebelik elde ettik hem de çok zor Rabbim 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?