2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim gayet iyi önemli olan 2 ye yakın bir değerde Katlama si gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallah

Kizlar benim opu dan sonra 8. Gunum transfer ertelendi ilaclari da kestim ama karnim kocaman tas gbi eskiden elimle bastirinca yumusackkti smdi cok asiri sert ve agrili doktor ohss olmazsn demsti ama bu ne sizce

Kizlar benim opu dan sonra 8. Gunum transfer ertelendi ilaclari da kestim ama karnim kocaman tas gbi eskiden elimle bastirinca yumusackkti smdi cok asiri sert ve agrili doktor ohss olmazsn demsti ama bu ne sizce
canım bende ohhs olmuştum. hemşireler değildir demişlerdi. kendi kendime geçirdim 9. gün kendime gelebilmiştim. ama senin daha 8. gnde ortaya çıkmışsa eğer ohhs değilsindir. ben nefes darlığı falan çektim çok kötüydüm. senin daha bugün mü başladı

geç ohss diye bir şey de var transfer sonrasında çıkıor ortaya belirtiler... şimdi transferin olmuş olacaktı o sanırım sendeki. benim durumumu da ciddiye almadılar çok fazla ileri derece değil diye ama ne çektiğimi ben biliyorum... benim de opunun 6. gününde hafifledi 8. günde tamamen kayboldu. bol su iç protein ağırlıklı yr ben 7 kilo aldım bi ayda iğnelerle başlamıştım şişmeye opu sonrası katmerlendi hala şişliğim var ama bugün aldığım kiloların 4 ü gitmişti ödem azalmış ama tam inmedi hala karnım. korkma geçer bir hafta içinde ama doktor bi karnından baksın ultrasonla ağrıların artarsa ihmal etme

canım çok çok üzüldüm allahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elden. allah sabır versin canım benim çok zor ama biraz dinlendikten sonra hemen tedaviye başla derim ben
Doktorum en az üç dört ay dinlenmem gerektiğini söyledi

Y
yok canim bugun baslamadi 4. Gnden filan beri boyle icerde tas var sanki cok ilgnc gaz saniyorm degl anlayamadm yani ostrojenim 2200 ckmsti opu oncesi olmazsn demslerdi

Oo senin kadar degil ama benim de 3-4 kilo var suan fazladan aynen yapilmis olacakti 4 gundur filan var esime de hissettrmemistm kiziyo o da doktora bilgilendirmiyo diye bilmiyorum gaz gibi surekli bisey var sanki orda sen nasilsin canim transfer sonrasi ben adeti bekliyorum bakalim kac gune gelecek

Kizlar kalcalara yapişan bantari cikardiniz mi benim gece carşaba yapiştirdim bugun haftasi cikarin yaziyodu cikardim

Yok canım ne dondurulmuş kaldı ne de umudum
Hicbisey soylenmiyoki
Cok isterdim sana şu an gözün aydin demeyi. Cok iyi biliyoruz canim ne hissettiğini diyecek hiçbir sey yok ama ne olursa olsun umudunu kesme ne olur. Ne olacagi ne yasayacagimiz hic belli değil. Inşaallah bundan sonrasi icin cok güzel mucizeler bekliyodur seni

Kızlar bende hastanedeyim şu an tahlil sonuçlarını aldım, doktoru bekliyorum bi konuşayım da içim rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…