kızlar merhaba, bugün tekrar kan testi yaptırmamı istemişleri bugün 13. günüm 801.1 çıktı. iki gün önce 445,4 çıkmıştı. hemşira aradı , ayın 14 ünde kese kontrolü için bekliyoruz dedi :) çok şükür allahıma. inşallah sorunsuz devam eder herşey. tüm iğne ve ilaçlara devam edicekmişim:)
Canim gayet iyi önemli olan 2 ye yakın bir değerde Katlama si gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallahAllahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 şubatta 2 adet dondurulmus embriyo transferi oldum. 25 şubatta beta hgc değerim 52 , 27 Şubatta 112 ve bugün yani 2 martta değerim 286 çıktı değerler de herhangi bi sıkıntı yok deil mi ? Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
Seninde kanaman oldu sanırım.sen neler yapıyorsun? Yatacaksın dedi mi doktorun?hayırlı olsun korkma canım o akıntı artık bizle sürekli olacak stres yapma..
canım bende ohhs olmuştum. hemşireler değildir demişlerdi. kendi kendime geçirdim 9. gün kendime gelebilmiştim. ama senin daha 8. gnde ortaya çıkmışsa eğer ohhs değilsindir. ben nefes darlığı falan çektim çok kötüydüm. senin daha bugün mü başladıKizlar benim opu dan sonra 8. Gunum transfer ertelendi ilaclari da kestim ama karnim kocaman tas gbi eskiden elimle bastirinca yumusackkti smdi cok asiri sert ve agrili doktor ohss olmazsn demsti ama bu ne sizce
geç ohss diye bir şey de var transfer sonrasında çıkıor ortaya belirtiler... şimdi transferin olmuş olacaktı o sanırım sendeki. benim durumumu da ciddiye almadılar çok fazla ileri derece değil diye ama ne çektiğimi ben biliyorum... benim de opunun 6. gününde hafifledi 8. günde tamamen kayboldu. bol su iç protein ağırlıklı yr ben 7 kilo aldım bi ayda iğnelerle başlamıştım şişmeye opu sonrası katmerlendi hala şişliğim var ama bugün aldığım kiloların 4 ü gitmişti ödem azalmış ama tam inmedi hala karnım. korkma geçer bir hafta içinde ama doktor bi karnından baksın ultrasonla ağrıların artarsa ihmal etmeKizlar benim opu dan sonra 8. Gunum transfer ertelendi ilaclari da kestim ama karnim kocaman tas gbi eskiden elimle bastirinca yumusackkti smdi cok asiri sert ve agrili doktor ohss olmazsn demsti ama bu ne sizce
canım
Yok canım ne dondurulmuş kaldı ne de umudumcanımkendi sonucummuş gibi üzüldüm inan . bir tane daha var mıydı dondurulmuş? öyle hatırlıorum sanki
canım çok çok üzüldümYok canım ne dondurulmuş kaldı ne de umudum
Doktorum en az üç dört ay dinlenmem gerektiğini söyledicanım çok çok üzüldümallahtan hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elden. allah sabır versin canım benim çok zor ama biraz dinlendikten sonra hemen tedaviye başla derim ben
doktorun kim canım? hangi merkeze gidiyorsunDoktorum en az üç dört ay dinlenmem gerektiğini söyledi
Gen-art Aysun hanımdoktorun kim canım? hangi merkeze gidiyorsun
yok canim bugun baslamadi 4. Gnden filan beri boyle icerde tas var sanki cok ilgnc gaz saniyorm degl anlayamadm yani ostrojenim 2200 ckmsti opu oncesi olmazsn demslerdicanım bende ohhs olmuştum. hemşireler değildir demişlerdi. kendi kendime geçirdim 9. gün kendime gelebilmiştim. ama senin daha 8. gnde ortaya çıkmışsa eğer ohhs değilsindir. ben nefes darlığı falan çektim çok kötüydüm. senin daha bugün mü başladı
Oo senin kadar degil ama benim de 3-4 kilo var suan fazladan aynen yapilmis olacakti 4 gundur filan var esime de hissettrmemistm kiziyo o da doktora bilgilendirmiyo diye bilmiyorum gaz gibi surekli bisey var sanki orda sen nasilsin canim transfer sonrasi ben adeti bekliyorum bakalim kac gune gelecekgeç ohss diye bir şey de var transfer sonrasında çıkıor ortaya belirtiler... şimdi transferin olmuş olacaktı o sanırım sendeki. benim durumumu da ciddiye almadılar çok fazla ileri derece değil diye ama ne çektiğimi ben biliyorum... benim de opunun 6. gününde hafifledi 8. günde tamamen kayboldu. bol su iç protein ağırlıklı yr ben 7 kilo aldım bi ayda iğnelerle başlamıştım şişmeye opu sonrası katmerlendi hala şişliğim var ama bugün aldığım kiloların 4 ü gitmişti ödem azalmış ama tam inmedi hala karnım. korkma geçer bir hafta içinde ama doktor bi karnından baksın ultrasonla ağrıların artarsa ihmal etme
Hicbisey soylenmiyokiYok canım ne dondurulmuş kaldı ne de umudum
Canim sana üzülme diycem ama üzülmemek elde olmuyor malesef söyle düşün nasip değilmiş yüce allahim herseyin bi zamanini vermiş inş seninde olucak rabbim sana hayirli evlatlar nasip etsinGen-art Aysun hanım
Doktorum dikkatli ol dedi stres yapma dedi ağırlık kaldırma dedi cnmSeninde kanaman oldu sanırım.sen neler yapıyorsun? Yatacaksın dedi mi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?