2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Arkadaşlar bugün bende Dr. A gittim rahimde ki sıvı geçmiş salı günü içinde transfer dediler gecmis olmasina sevindim bazen adet sonrası olabiliyormuş bu sivi

Hic bisey olmicak allahin izniyle sakin stres yapma tabiki allahim bebisini sana bagislicak.uzan bol bol dinlen.bi sorun olmadgina cok sevindim.o kan toplanmasida akip gidecek allahin izniyle

canım benim inşallah bişi olmıcak. yat dinlen bol bol dua et. biz de dua ediyoruz. allah ım kucaklarımıza almayı nasip et inşallah . isteyen herkese sağlıklı evlatlar ver

Arkadaşlar bugün bende Dr. A gittim rahimde ki sıvı geçmiş salı günü içinde transfer dediler gecmis olmasina sevindim bazen adet sonrası olabiliyormuş bu sivi
Hadi hayirli olsun trasferin olsun bebiscigin tutunsun sana insallah canim

Sağol canım transfer için sorun cikmadiya çok sevindim salı dan sonra gün sayıcam bende sizin gibi insallah
Aynen canim stres yapma olurmu hic bebiscigin sana tutunacak sende ona yardimci olcan.bide karismak gibi olmasin transferden sonra test gunun gelmeden test yapma.allahim kimsenin ellerini bosa cevirmesin insallah

Aynen canim stres yapma olurmu hic bebiscigin sana tutunacak sende ona yardimci olcan.bide karismak gibi olmasin transferden sonra test gunun gelmeden test yapma.allahim kimsenin ellerini bosa cevirmesin insallah
İnşallah canım insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bugün değilse yarın .İnanın buradaki tüm arkadaşlara dua ediyorum herzaman benim bir kızım var cok cok sukur ama kardeşi olmasını çok istiyorum yanlız olmasın bu hayatta diye oyüzden ilk defa anne olacak arkadaslarimi cokkk iyi anlıyorum benim hiç olmaz dediğim anda oldu normal yolla ama tüp bebeğim tutmadı nasip işi rabbim ol der ve olur oyüzden olumsuz sonuç alan arkadaşlarım umutlarını yitirmesinler

_tangled_ o kanamalar normal hamileliklerde de cok gorunuyo cok duyuyorum ama saglikli saglikli doguyo bebisler sen dinlenmene bak kafani rahatlatmaya çalış canım

Cok sukur bitane evladin var insallah ona bi kardeste gelir.allahim herkeze nasip etsin cok zor cok zor bi surec yipratici yorucu oyle bi surecki karsinda biri konusuyo dinliyosun ama anlamiyosun ki cunku beyin pert hamile oldugumu ogrendigimde sok oldum dunyalar benim oldu cok sevindim ama okadar cok zorluk cekiyosunki ben sevincimi tam yasayamadim korku basladi hadi bisey olursa bi sorun varmi acaba die allah herkezin yardimcisi olsun.

Ya transferden snr climara flaster verdilerde gecen carşba başlayin diyor bi hafta sonra cikarin diyor
Ben ole bisey kullanmadim tatlim yanlis bilgilendirmek istemem seni.eger cikarin diyorsa cikarman gerekir heralde hastaneyi arayip bilgi alsan

Ya transferden snr climara flaster verdilerde gecen carşba başlayin diyor bi hafta sonra cikarin diyor
Bende kullanıyorum bantlardan ama 4 günde bir degistiryorum canım ve göbekten kullanıyorum ikişer adet yapistiriyorum opudan sonra başlamıştım kalp sesini duyana kadar devam dedi Dr sende bi ara sor istersen devamdir büyük ihtimal

Amin canim.insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…