2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tamam canim bende yenisini actim yine yapiştirdim :) bitmiycek bu ilaclar galba beni ateş basiyor ya birde halsiz hissediyorum kendimi cok

Rabbim kalp atışını duymanıda kucağına almanıda nasip eder inşallah.Ben bunun tutunma aşaması ile ilgili bir kanama ve kramp olduğunu düşünüyorum.Dinlen sakin ol.
Rahim içerde ki birikmiş kanı dışarı atacak, o da içinde ki artık kalan crinone jel tarafından emilip arada kahve parça parça düşecektir o korkutmasın seni o içerdeki kanın dışarı atılmasından gelen birşey.Düşük bebek değil,Şuan Embriyon gözükecek kadar bir boyuta bile değil.

en olumsuz olabilecek olan evet düşük.
Ama şunu bilmen lazım eğer düşük olacaksa bunun bir sebebi var,düşük olma sebebi senin hareketin yediğin içtiğin değil anca %10 etkiler bunlar.Allah korusun kaza vs yoksa ilk aylarda düşüğün sebebi bebekte kromozon bozukluğu olması.Ben bunu yaşadım.
Allaha şükrediyorum 12 hafta da yapılacak testlerde kalbi atmaya devam ederken bu sonuç çıkıp beni o kalbi durdurma mecburiyeti ve vicdana azabını yaşatmadı.Rahim kendinden bıraktı,rabbime şükürler olsun.
Bak görüyorsun bazı durumlar üzücü olsada aslında şükredilmesi gereken bir durumda oluyor.

Hayırlı olsun inşallah.
Gayet düzgün değerlerde artmış problem yok şükür.

Allah şükür çoooook sevindim.İnşallah bundan sonra sorunsuz geçer. :)

Canım benim içini rahat tut günü geldiğindi bebeğinin kalp atımını duyacaksın, Allah büyük allahım hepimize güç versin bu zorlu süreci kolayca geçirip bebişlerimizi kucağımıza alalım.

Arkadaşlar bugün bende Dr. A gittim rahimde ki sıvı geçmiş salı günü içinde transfer dediler gecmis olmasina sevindim bazen adet sonrası olabiliyormuş bu sivi
Hayırlısı olsun canım, İçini rahat tut stres yapma, herşey güzel olacak

Aricam canim ostrojen iceriyormuş bantlar
ben kullandım tedavi şekline göre değişiyor. ben 2 gunde bir önce 4 tane çıkartıp 4 yeni yapıştırdım daha sonra 3 indi daha sonrasında da 2 ye düştü. 2 gunde bir değiştirdim bantları. kalp atışına kadar kullanılıyor genelde.Doktor bir liste vermedi mi sana.

Tamam canim bende yenisini actim yine yapiştirdim :) bitmiycek bu ilaclar galba beni ateş basiyor ya birde halsiz hissediyorum kendimi cok
Evet ya ilaç ilaç öldük bittik acayip kilo aldım zaten tombiktim de daha da fena oldum bide yat yat gecirioz hamileliği nası gitcek bu kilolar bende hep halsizim canım ya uykum var sürekli

Evet ya ilaç ilaç öldük bittik acayip kilo aldım zaten tombiktim de daha da fena oldum bide yat yat gecirioz hamileliği nası gitcek bu kilolar bende hep halsizim canım ya uykum var sürekli
Benimde ayni bel agrim var ateşim var vucudum yaniyor uykum var bi yorgunluk var yani

Verdi gectigimiz carşaba yapiştir yaziyor bi hafta sonra cikar yaziyor başka bişey yazmiyor

Verdi gectigimiz carşaba yapiştir yaziyor bi hafta sonra cikar yaziyor başka bişey yazmiyor

bende ki listede çıkar tekrar şu kadar yapıştır yazıyor.Demek ki senin tedavinde o şekilde yinede ihmal etme doktoruna veya doktorun asistanı varsa ona sor.

bende ki listede çıkar tekrar şu kadar yapıştır yazıyor.Demek ki senin tedavinde o şekilde yinede ihmal etme doktoruna veya doktorun asistanı varsa ona sor.
Cumartesi gidicem doktora ozaman sorucam yinede yapiştirdim ben :) zarari yoktur bence :))

Açıklamaların.bir doktor.gibi çok.saol canım zaten bizlere yasayanlar çok.iyi anlıyor çok saol cnm hayırlısı olsun dediğin gibi mevlam bizden iyisini biliyor

Açıklamaların.bir doktor.gibi çok.saol canım zaten bizlere yasayanlar çok.iyi anlıyor çok saol cnm hayırlısı olsun dediğin gibi mevlam bizden iyisini biliyor

benim için bilgi çok önemli,körü körüne oldu bitti demem , emin olmam lazım yaşayınca dediğin gibi tecrube sahibi oluyorsun.Tecrubelirimizle birimize yol gösteriyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…