Tamam canim bende yenisini actim yine yapiştirdim :) bitmiycek bu ilaclar galba beni ateş basiyor ya birde halsiz hissediyorum kendimi cokBende kullanıyorum bantlardan ama 4 günde bir degistiryorum canım ve göbekten kullanıyorum ikişer adet yapistiriyorum opudan sonra başlamıştım kalp sesini duyana kadar devam dedi Dr sende bi ara sor istersen devamdir büyük ihtimal
Bütün arkadaşlara günaydın. Öncelikle destekleriniz ic in saolun du. Muayenede dr kana car dedi o yüzden iğneye geçti ama ben kırmızı renk beklemiyordum açıkçası kanama durana kadar devam dedi o biliyordu ben dun çok panik yapınca yeniden bakılsın dedi yapılacak tek şey dinlenip stres yapmadan kanamanın tamamen durması iğneye devam ose gitmeyecgim kalp atımını duyana kadar kımıldamadı düşünmüyorum..İnşallah mevlam kalp atımını duymayı nasıl eder.
Hayırlı olsun inşallah.Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 15 şubatta 2 adet dondurulmus embriyo transferi oldum. 25 şubatta beta hgc değerim 52 , 27 Şubatta 112 ve bugün yani 2 martta değerim 286 çıktı değerler de herhangi bi sıkıntı yok deil mi ? Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
Allah şükür çoooook sevindim.İnşallah bundan sonra sorunsuz geçer. :)canım çok şükür kanamam durdu ama yine de iki de kontrol olacağım ne yapayım bebeğim için çok korktum galiba dün kü muayenede dr kan toplanmış demişti onu attık :) ama yine de ben artık kalp sesini duyana kadar uyuyamam çalışmayacağım da boş boş oturacağım tek ona bişey olmasın :)
Canım benim içini rahat tut günü geldiğindi bebeğinin kalp atımını duyacaksın, Allah büyük allahım hepimize güç versin bu zorlu süreci kolayca geçirip bebişlerimizi kucağımıza alalım.Canım.ultrasonda bakıldı dünki.gibi kesenin arkasinda kan toplanması.var inş kalp atımını duyana kadar bisey olmaz Mevlam büyük ya minigimi bize bağışlar inş eşime diyorum sağlıklı.olsun o ne isterse yapacağım..
Yok canım ne dondurulmuş kaldı ne de umudum[/QUOTE
unutma menopoza girene kadar ister tüp bebek ister normal umudun var ,Allah bu zamanı vermiş sana.Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel olamaz. Burda görüyorsun insanlar kaç defa yaptırıyor uzun yıllarca yaş demeden umudunu yitirmiyor.Sende umudunu yitirme evet insan yoruluyor ,pskolojisi bozuluyor ,duygularımıza esiri olmadan birazcık mantığımızla düşünüp yaşamaya çalışırsak daha rahat atlatırız bu dönemleri. Senin bebişin olacak ve bugunu unutacaksın emin ol.
Hayırlısı olsun canım, İçini rahat tut stres yapma, herşey güzel olacakArkadaşlar bugün bende Dr. A gittim rahimde ki sıvı geçmiş salı günü içinde transfer dediler gecmis olmasina sevindim bazen adet sonrası olabiliyormuş bu sivi
ben kullandım tedavi şekline göre değişiyor. ben 2 gunde bir önce 4 tane çıkartıp 4 yeni yapıştırdım daha sonra 3 indi daha sonrasında da 2 ye düştü. 2 gunde bir değiştirdim bantları. kalp atışına kadar kullanılıyor genelde.Doktor bir liste vermedi mi sana.Aricam canim ostrojen iceriyormuş bantlar
Evet ya ilaç ilaç öldük bittik acayip kilo aldım zaten tombiktim de daha da fena oldum bide yat yat gecirioz hamileliği nası gitcek bu kilolar bende hep halsizim canım ya uykum var sürekliTamam canim bende yenisini actim yine yapiştirdim :) bitmiycek bu ilaclar galba beni ateş basiyor ya birde halsiz hissediyorum kendimi cok
Benimde ayni bel agrim var ateşim var vucudum yaniyor uykum var bi yorgunluk var yaniEvet ya ilaç ilaç öldük bittik acayip kilo aldım zaten tombiktim de daha da fena oldum bide yat yat gecirioz hamileliği nası gitcek bu kilolar bende hep halsizim canım ya uykum var sürekli
Verdi gectigimiz carşaba yapiştir yaziyor bi hafta sonra cikar yaziyor başka bişey yazmiyorben kullandım tedavi şekline göre değişiyor. ben 2 gunde bir önce 4 tane çıkartıp 4 yeni yapıştırdım daha sonra 3 indi daha sonrasında da 2 ye düştü. 2 gunde bir değiştirdim bantları. kalp atışına kadar kullanılıyor genelde.Doktor bir liste vermedi mi sana.
Şimdi ben kaç haftalık hamileyim anlamadım yani
Verdi gectigimiz carşaba yapiştir yaziyor bi hafta sonra cikar yaziyor başka bişey yazmiyor
Cumartesi gidicem doktora ozaman sorucam yinede yapiştirdim ben :) zarari yoktur bence :))bende ki listede çıkar tekrar şu kadar yapıştır yazıyor.Demek ki senin tedavinde o şekilde yinede ihmal etme doktoruna veya doktorun asistanı varsa ona sor.
Çok saol cnm inşallah canim_tangled_ o kanamalar normal hamileliklerde de cok gorunuyo cok duyuyorum ama saglikli saglikli doguyo bebisler sen dinlenmene bak kafani rahatlatmaya çalış canım
Açıklamaların.bir doktor.gibi çok.saol canım zaten bizlere yasayanlar çok.iyi anlıyor çok saol cnm hayırlısı olsun dediğin gibi mevlam bizden iyisini biliyorRabbim kalp atışını duymanıda kucağına almanıda nasip eder inşallah.Ben bunun tutunma aşaması ile ilgili bir kanama ve kramp olduğunu düşünüyorum.Dinlen sakin ol.
Rahim içerde ki birikmiş kanı dışarı atacak, o da içinde ki artık kalan crinone jel tarafından emilip arada kahve parça parça düşecektir o korkutmasın seni o içerdeki kanın dışarı atılmasından gelen birşey.Düşük bebek değil,Şuan Embriyon gözükecek kadar bir boyuta bile değil.
en olumsuz olabilecek olan evet düşük.
Ama şunu bilmen lazım eğer düşük olacaksa bunun bir sebebi var,düşük olma sebebi senin hareketin yediğin içtiğin değil anca %10 etkiler bunlar.Allah korusun kaza vs yoksa ilk aylarda düşüğün sebebi bebekte kromozon bozukluğu olması.Ben bunu yaşadım.
Allaha şükrediyorum 12 hafta da yapılacak testlerde kalbi atmaya devam ederken bu sonuç çıkıp beni o kalbi durdurma mecburiyeti ve vicdana azabını yaşatmadı.Rahim kendinden bıraktı,rabbime şükürler olsun.
Bak görüyorsun bazı durumlar üzücü olsada aslında şükredilmesi gereken bir durumda oluyor.
zararı olmaz yararı olur zaten hafta da bir çok değilCumartesi gidicem doktora ozaman sorucam yinede yapiştirdim ben :) zarari yoktur bence :))
Açıklamaların.bir doktor.gibi çok.saol canım zaten bizlere yasayanlar çok.iyi anlıyor çok saol cnm hayırlısı olsun dediğin gibi mevlam bizden iyisini biliyor
Banada 4 hafta 6 gün çıktı 3 kasımda doğum
Banada 4 hafta 6 gün çıktı 3 kasımda doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?