çok saol cnm kan toplanması halen var hayırlısı dediğin gibi herşey de vardır bir hayır.Allah şükür çoooook sevindim.İnşallah bundan sonra sorunsuz geçer. :)
çok saol cnm kan toplanması halen var hayırlısı dediğin gibi herşey de vardır bir hayır.
ya kaç günde nasıl atıyor canım ya ben hep bu korkuyu yaşayacağım o zaman her kanama da ultrasona ne oldu diye doktorumuda telaşlandırıyorum :)rahimde birikmiş olanı dışarı atıyordur merak etme,bir iki gunde atmaz hepsini
değişir kişiden kişiye göre ilaçın etki etmesine bağlı usg de zaten görünüyor küçülüyor kanamalı alan. bir bilemedin iki haftada atar sanırım. Birde hergun gelmez bir gun gelir iki gun gelmez sonra yine gelir.Sonuçta içinde ki kanı atıyor temizleniyor diye düşünya kaç günde nasıl atıyor canım ya ben hep bu korkuyu yaşayacağım o zaman her kanama da ultrasona ne oldu diye doktorumuda telaşlandırıyorum :)
cok saol canım açıklamalrın için içimi rahatlattın iyi ki varsınız ya tecrübeler çok iyi yardımcı oluyor Allah razı olsun .:)değişir kişiden kişiye göre ilaçın etki etmesine bağlı usg de zaten görünüyor küçülüyor kanamalı alan. bir bilemedin iki haftada atar sanırım. Birde hergun gelmez bir gun gelir iki gun gelmez sonra yine gelir.Sonuçta içinde ki kanı atıyor temizleniyor diye düşün
Rabbimim hepimizden razı olsun bizi bizden başkası anlamazcok saol canım açıklamalrın için içimi rahatlattın iyi ki varsınız ya tecrübeler çok iyi yardımcı oluyor Allah razı olsun .:)
evet canım çok haklısın.sen de tüp yaptırdın galiba?tecrübelisin.Rabbimim hepimizden razı olsun bizi bizden başkası anlamaz
evet bir düşüğüm var kromozon problemliydi.acgh testi ile tüp yaptırdık bugun transferin 15.günü ve hamileyim şükür.İnşallah rabbim bu sefer nasip eder.Henuz 16 haftayı görmeden sahiplenemiyorum rabbimin takdiri.evet canım çok haklısın.sen de tüp yaptırdın galiba?tecrübelisin.
paylaşımın için çok saol canım :)Beta Hcg değeri biliyorsunuz kişiden kişiye göre değişiyor kiminin ilk testi 11 kiminin 10.000 çıkabiliyor.4 hafta bu olmalı diye birşey yok 11 ve üstüyse ikinci teste iki katına çıkmışsa problem yok bilmemiz önemli.
Bugun birşey duydum ne kadar doğru bilemiyorum.Paylaşmak istedim. Eğer Hcg değeriniz yüksek ise çok hızlı , fazla artıyor ise mide bulantısı yapıyormuş.Değeri düşük olanların mide bulantısı az oluyormuş.Ne kadar doğru bilemedim ama paylaşayım dedim :)
Ama şunu biliyorum 6 hafta dan 16 haftaya kadar hcg yukselmesi mide bulantısı yapıyormuş.
İşte canım aynen beni söyledin ilk testim 11 ikinci 33 üçüncü 83 oldu iki gün arayla dört gün geçti 196 oldu moral tabi bende sıfır , dayanamadım doktora gittim doktor dedi önemli olan uükselmesi biz ona bakarız , gerek yoktu testi yaptırmana ilk değerler madem yükseldi önemli olan o dedi bana tabi, şimdi keseyi görmemiz lazım onu bekliycez dedi, tabi keseyi gmrebilmek için değerin en az 1500 olması lazımmış, buda on günü bulurmuşBeta Hcg değeri biliyorsunuz kişiden kişiye göre değişiyor kiminin ilk testi 11 kiminin 10.000 çıkabiliyor.4 hafta bu olmalı diye birşey yok 11 ve üstüyse ikinci teste iki katına çıkmışsa problem yok bilmemiz önemli.
Bugun birşey duydum ne kadar doğru bilemiyorum.Paylaşmak istedim. Eğer Hcg değeriniz yüksek ise çok hızlı , fazla artıyor ise mide bulantısı yapıyormuş.Değeri düşük olanların mide bulantısı az oluyormuş.Ne kadar doğru bilemedim ama paylaşayım dedim :)
Ama şunu biliyorum 6 hafta dan 16 haftaya kadar hcg yukselmesi mide bulantısı yapıyormuş.
senin adına çok sevindim canım inşallah Rabbim hepimize sağlığı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)evet bir düşüğüm var kromozon problemliydi.acgh testi ile tüp yaptırdık bugun transferin 15.günü ve hamileyim şükür.İnşallah rabbim bu sefer nasip eder.Henuz 16 haftayı görmeden sahiplenemiyorum rabbimin takdiri.
Hayırlı olsun canımBenim bugun 14. Gunum 801 cikti kan testim ayin 14 unde kese icin gel dedi catlicamm umarim herdey yolunda gider sonuna kadar . Dogurana kadar hergun dogurcaz insallah saglikla kucaklarimiza aliveririz
İşte canım aynen beni söyledin ilk testim 11 ikinci 33 üçüncü 83 oldu iki gün arayla dört gün geçti 196 oldu moral tabi bende sıfır , dayanamadım doktora gittim doktor dedi önemli olan uükselmesi biz ona bakarız , gerek yoktu testi yaptırmana ilk değerler madem yükseldi önemli olan o dedi bana tabi, şimdi keseyi görmemiz lazım onu bekliycez dedi, tabi keseyi gmrebilmek için değerin en az 1500 olması lazımmış, buda on günü bulurmuş
amin tüm isteyenlerin inşallahsenin adına çok sevindim canım inşallah Rabbim hepimize sağlığı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallah :)
İnşallahhayırlısı ile sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah :)
Bugün benim transfer yapılalı 20. Gğnüm canım 10 gün daha eklediğinde 30 gün olcak iki hafta da ilaçtedavi dönemini koy olcak sana 7 hafta allah hepimize sabır versin , kolay değil bu süreci beklemekbenim doktor tekrar tekrar ultrason olmasın diye hastalarına 15 gün sonra gelin diyor kalbinide duyabiliyoruz o zaman.
Ben bütün değişkenleri denedim 2 farklı tarih çıkıyor neden acaba canım son adet tarihine gore 4+6 blastoist tarihine ve opu tarihine gore 5+2 çıkıyor sağlık ocağı da dün 4+3 dedi sana bisey soracagim canım tecrübelisin ve de güzel araştırıp ogrenmissin verdiğin bilgiler iyi oldu benim 5. Gün embriyosuydu 9. Gün bhcg 264 çıktı Dr bi daha tahlil istemedi gel transvaginal bakalım dedi o hafta korktum gitmedim 15. Gün bi daha bhcg yaptırdım 6161 yükselmiş ctesi gidicem yine de transvaginal mi bakilir birde değerler çok mu yüksek bi aksilik mi var ki korkuyorum acayip
super o zaman inşallah kalbini duymakta nasip olur :)Bugün benim transfer yapılalı 20. Gğnüm canım 10 gün daha eklediğinde 30 gün olcak iki hafta da ilaçtedavi dönemini koy olcak sana 7 hafta allah hepimize sabır versin , kolay değil bu süreci beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?