2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hergunku seyler yedim degisik biseyde yemedimki ne gecirirki.bide atiyo devamli kalp atisi gibi:))guluyom ama rahatsiz ediyo sinirim bozuldu atmasina
o atış psikolojiktir de miden için rahatlatıcı şurup gaviscon içebilirsin zararı olmaması gerek yine de bir prospektüsünü oku canım geçer korkma..ilaç ta kullanıyoruz ya :)

Hergunku seyler yedim degisik biseyde yemedimki ne gecirirki.bide atiyo devamli kalp atisi gibi:))guluyom ama rahatsiz ediyo sinirim bozuldu atmasina

birçok insan hamileliğini bile 9 ayda doğumla öğrenebiliyor.Tüp bebekte o kadar hormon ilaç alıyoruz vucudun dengesi bozuluyor.O yuzden her bir değişikliğe hep neden acaba diye bakıyoruz :) Bende @_tangled_ gibi düşünüyorum bu tip atmalar geçici sinirseldir.Bol elma ye :)

o atış psikolojiktir de miden için rahatlatıcı şurup gaviscon içebilirsin zararı olmaması gerek yine de bir prospektüsünü oku canım geçer korkma..ilaç ta kullanıyoruz ya :)
D.r verdklerinden haric ilac kullanmiyom korkudan:))valla psikolojik degil gercekten atiyoo :)))sinirim bozuldu galiba bi kahkaha atiyom bi agliyom karisik ikisi birbirine karisti

4 hafta 4 günlük hamileyim bu ne muhteşem mücizevi bişey Rabbime şükürler olsun bu duyguyu yaşıyoruz Rabbim 9 ayımızı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin amin çok bekledik çok bekledim şükürler olsun bize nasip etti

D.r verdklerinden haric ilac kullanmiyom korkudan:))valla psikolojik degil gercekten atiyoo :)))sinirim bozuldu galiba bi kahkaha atiyom bi agliyom karisik ikisi birbirine karisti
Evet canım seminfo arkadaşın dediği gibi hamilelik psikolojisi ne güzel tadını çıkaralım 9 aylık misafirimiz inşallah :))

Tamam yicem canim.haklisiniz sinirsel olabilir :)bi gecse

İnşallah canım hayırlısı ile sağlığı ile kucağımiza bir alaydık.

Hamilesin aynı ben :)
Hamileyim demi nekadar icimde ukte kalmisti diyememek annem bebegim diyememek nisbet yaparcasina ozellik le yanimda sapur supur operlerdi annem die anne olmak baska bisey anlamazsin diyenlermi ararsin bencilce kustahca.hamileyim bende benimde bebegim olcak bende anne olcam allahimin izniyle kucagmiza almayi nasip etsin

Var canım yağlı kızartmalar tatlı iki kahve izni var dört çok.açık cay bitki çayı da fazlası yasak ben arada bir ıhlamur alıyorum ama.bol taze portakal suyu iciyorum

ben çayı çok seviyorum, çok içmemem gerektiği için ve bitkiler sakıncalı olabilir diye Büyülü Bohça nın elma tarçın çayı ile idare ediyorum.

en çok duyduğum adaçayı,K vitamini içeren gıdaları ,fazla sirke ,salam, sucuk, sosis,pastırma ,az pişmiş et, fazla tüketmekten uzak durmak gerekiyormuş birde çiğ et'te eldivensiz dokunmayın.

Var canım yağlı kızartmalar tatlı iki kahve izni var dört çok.açık cay bitki çayı da fazlası yasak ben arada bir ıhlamur alıyorum ama.bol taze portakal suyu iciyorum
Bana asitli,maydanoz,nane,sakatat,bitki caylari yasak canim.kahve 1 tane gunde oda turk kahvesi icebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…