dokunacak bir şey mi yedin acaba canım ya?Kizlar ya migdem agriyo ve atiyo cok rahatsiz oldum nedenki
Ben bütün değişkenleri denedim 2 farklı tarih çıkıyor neden acaba canım son adet tarihine gore 4+6 blastoist tarihine ve opu tarihine gore 5+2 çıkıyor sağlık ocağı da dün 4+3 dedi sana bisey soracagim canım tecrübelisin ve de güzel araştırıp ogrenmissin verdiğin bilgiler iyi oldu benim 5. Gün embriyosuydu 9. Gün bhcg 264 çıktı Dr bi daha tahlil istemedi gel transvaginal bakalım dedi o hafta korktum gitmedim 15. Gün bi daha bhcg yaptırdım 6161 yükselmiş ctesi gidicem yine de transvaginal mi bakilir birde değerler çok mu yüksek bi aksilik mi var ki korkuyorum acayip[/QUO
şöyle bir mantık kuruyorum normal gebelikte tahmini adet tarihine bakılır.
Ama döllenme ve onun tutunması ne zaman olduğu belli olmaz.
Opu dersen o da hemen transfer yapılmış dondurulmamış embriyo olanlara göre tahmini hesap.
Blast embriyo ise eğer dondurulmuş kullanıldıysa opu tarihinin bir önemi kalmıyor ,
blast zaten hazır 5.gün embriyosu olduğu için +5 günlük sayılıyor. Genel olarak ultrasonda CRL ölçümü yapılana kadar adet tarihini bazı alıp söylüyorlar.Ultrasonda CRL ölçümü yapıldığında tam emin oluyorlar o da 6 hafta dan sonra altan ultrasonda belli oluyor bildiğim kadarı ile,birde 10 haftaya kadar en doğru bilgi transvaginal çekim.
İnşallah canım, değerim bir yükselirse on günde olcak inşallahsuper o zaman inşallah kalbini duymakta nasip olur :)
Hergunku seyler yedim degisik biseyde yemedimki ne gecirirki.bide atiyo devamli kalp atisi gibi:))guluyom ama rahatsiz ediyo sinirim bozuldu atmasinadokunacak bir şey mi yedin acaba canım ya?
o atış psikolojiktir de miden için rahatlatıcı şurup gaviscon içebilirsin zararı olmaması gerek yine de bir prospektüsünü oku canım geçer korkma..ilaç ta kullanıyoruz ya :)Hergunku seyler yedim degisik biseyde yemedimki ne gecirirki.bide atiyo devamli kalp atisi gibi:))guluyom ama rahatsiz ediyo sinirim bozuldu atmasina
Hergunku seyler yedim degisik biseyde yemedimki ne gecirirki.bide atiyo devamli kalp atisi gibi:))guluyom ama rahatsiz ediyo sinirim bozuldu atmasina
D.r verdklerinden haric ilac kullanmiyom korkudan:))valla psikolojik degil gercekten atiyoo :)))sinirim bozuldu galiba bi kahkaha atiyom bi agliyom karisik ikisi birbirine karistio atış psikolojiktir de miden için rahatlatıcı şurup gaviscon içebilirsin zararı olmaması gerek yine de bir prospektüsünü oku canım geçer korkma..ilaç ta kullanıyoruz ya :)
D.r verdklerinden haric ilac kullanmiyom korkudan:))valla psikolojik degil gercekten atiyoo :)))sinirim bozuldu galiba bi kahkaha atiyom bi agliyom karisik ikisi birbirine karisti
Evet canım seminfo arkadaşın dediği gibi hamilelik psikolojisi ne güzel tadını çıkaralım 9 aylık misafirimiz inşallah :))D.r verdklerinden haric ilac kullanmiyom korkudan:))valla psikolojik degil gercekten atiyoo :)))sinirim bozuldu galiba bi kahkaha atiyom bi agliyom karisik ikisi birbirine karisti
Tamam yicem canim.haklisiniz sinirsel olabilir :)bi gecsebirçok insan hamileliğini bile 9 ayda doğumla öğrenebiliyor.Tüp bebekte o kadar hormon ilaç alıyoruz vucudun dengesi bozuluyor.O yuzden her bir değişikliğe hep neden acaba diye bakıyoruz :) Bende @_tangled_ gibi düşünüyorum bu tip atmalar geçici sinirseldir.Bol elma ye :)
Maşallah inşallah hepimiz ask ayı kasımda sevgililer günün ayin da başlayıp tamamlayacağız insallahhhhhhhBu arada doğumum 5 kasım 2016 gözüküyor şükürler olsun
İnşallah canım hayırlısı ile sağlığı ile kucağımiza bir alaydık.4 hafta 4 günlük hamileyim bu ne muhteşem mücizevi bişey Rabbime şükürler olsun bu duyguyu yaşıyoruz Rabbim 9 ayımızı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin amin çok bekledik çok bekledim şükürler olsun bize nasip etti
Insallah insallah :))d.r size yasakladigi yicekler varmi????Evet canım seminfo arkadaşın dediği gibi hamilelik psikolojisi ne güzel tadını çıkaralım 9 aylık misafirimiz inşallah :))
Var canım yağlı kızartmalar tatlı iki kahve izni var dört çok.açık cay bitki çayı da fazlası yasak ben arada bir ıhlamur alıyorum ama.bol taze portakal suyu iciyorumInsallah insallah :))d.r size yasakladigi yicekler varmi????
Hamileyim demi nekadar icimde ukte kalmisti diyememek annem bebegim diyememek nisbet yaparcasina ozellik le yanimda sapur supur operlerdi annem die anne olmak baska bisey anlamazsin diyenlermi ararsin bencilce kustahca.hamileyim bende benimde bebegim olcak bende anne olcam allahimin izniyle kucagmiza almayi nasip etsinHamilesin aynı ben :)
Var canım yağlı kızartmalar tatlı iki kahve izni var dört çok.açık cay bitki çayı da fazlası yasak ben arada bir ıhlamur alıyorum ama.bol taze portakal suyu iciyorum
Bana asitli,maydanoz,nane,sakatat,bitki caylari yasak canim.kahve 1 tane gunde oda turk kahvesi icebilirimVar canım yağlı kızartmalar tatlı iki kahve izni var dört çok.açık cay bitki çayı da fazlası yasak ben arada bir ıhlamur alıyorum ama.bol taze portakal suyu iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?