Ay canım yaaa ağlattin beni varya şimdi ama güzel gözyaşı bunlar :)))) kucağına bir al insallah bir kokla biter dünyanın tüm yükü :)Hamileyim demi nekadar icimde ukte kalmisti diyememek annem bebegim diyememek nisbet yaparcasina ozellik le yanimda sapur supur operlerdi annem die anne olmak baska bisey anlamazsin diyenlermi ararsin bencilce kustahca.hamileyim bende benimde bebegim olcak bende anne olcam allahimin izniyle kucagmiza almayi nasip etsin
Hamileyim demi nekadar icimde ukte kalmisti diyememek annem bebegim diyememek nisbet yaparcasina ozellik le yanimda sapur supur operlerdi annem die anne olmak baska bisey anlamazsin diyenlermi ararsin bencilce kustahca.hamileyim bende benimde bebegim olcak bende anne olcam allahimin izniyle kucagmiza almayi nasip etsin
Insanlarimiz bencil cok dusuncesiz destek olup dua etmek yerine napsamda laf soksak napsamda canindan can alsam die ozellikle yapiyolar gibi ben hep herkeze dua ediyorum yalvariyorum allaha kimsenin kucagini bos birakmasin herkeze anne baba olmayi nasip etsin insallah.oyle olcagmi hic sanmiyorum ben yapamamki cunku cok iyi biliyorum o aci yiinşallaaaaaaaaaah!
malesef insanlarımız biraz patavatsız, kötü niyetli olmasına gerek yok düşünmeden söylenebiliyor.Birde senin çocuğun yok anlamazsın....dediklerinde nutkun tuttulup kalıyorsun.Öyle olmayalım
Insallah canim insallah allahim ogunleri gostersin herkezeAy canım yaaa ağlattin beni varya şimdi ama güzel gözyaşı bunlar :)))) kucağına bir al insallah bir kokla biter dünyanın tüm yükü :)
Insanlarimiz bencil cok dusuncesiz destek olup dua etmek yerine napsamda laf soksak napsamda canindan can alsam die ozellikle yapiyolar gibi ben hep herkeze dua ediyorum yalvariyorum allaha kimsenin kucagini bos birakmasin herkeze anne baba olmayi nasip etsin insallah.oyle olcagmi hic sanmiyorum ben yapamamki cunku cok iyi biliyorum o aci yi
Canim benim ins.gosterecek Allahin izniyle..ins.yazin parklardan cikamayacaksin,ins.oyuncakcida bol bol pazarliklar yapip kavga edeceksin cocugunla,elinde tabak arakasindan kosturacaksin bir lokmacik daha yesin diye,sabahlara kadar opup koklayacaksin ins canim benimInsallah canim insallah allahim ogunleri gostersin herkeze
Gece aglicak neden agliyo die bende aglicam onla annem dicek ya onu pamuklara sarcam sarmalicam dusununce bile cok mutlu oluyo insan.Canim benim ins.gosterecek Allahin izniyle..ins.yazin parklardan cikamayacaksin,ins.oyuncakcida bol bol pazarliklar yapip kavga edeceksin cocugunla,elinde tabak arakasindan kosturacaksin bir lokmacik daha yesin diye,sabahlara kadar opup koklayacaksin ins canim benim
Amin canim aminnnAllah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.
İnşallah ahhh canım arkadaşım insallahhhGece aglicak neden agliyo die bende aglicam onla annem dicek ya onu pamuklara sarcam sarmalicam dusununce bile cok mutlu oluyo insan.
Çok şükür inss değerler artmaya devam eder lütfen dua edermisiniz cuma günü de kan vericemHayırlı olsun inşallah.
Gayet düzgün değerlerde artmış problem yok şükür.
Çok tsk ederim allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inss cuma günü tekrar kan vericem inş değerler artmaya devam eder. Lütfen dua edermisinizCanim gayet iyi önemli olan 2 ye yakın bir değerde Katlama si gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallah
inşallah canım değerlerin katlanarak artar dualarımız tüm bekleyen aradaşlarla inşallah hepimiz mutlu haberler veririz..Çok şükür inss değerler artmaya devam eder lütfen dua edermisiniz cuma günü de kan vericem
İnşallah canım güzel sonuçlar alirsin yuzunuz gulerÇok tsk ederim allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inss cuma günü tekrar kan vericem inş değerler artmaya devam eder. Lütfen dua edermisiniz
Aynen canim bak inan bana benim oglum 4 yasinda ve ben bazen hala inanamiyorum benim oglusum olduguna..o kadar ozlemini cekip yillaraca bekleyince oyle oliyor canim.ama onemli olan sonu canim ona kqvustuktan sonra hepsi geciyor inanGece aglicak neden agliyo die bende aglicam onla annem dicek ya onu pamuklara sarcam sarmalicam dusununce bile cok mutlu oluyo insan.
Benide 15 gun sonrasında çağırdı. Sali günü gidicem. Ama muayenem alttan mi olacak karindan mi cok merak ediyorum. 15 gün sonra olunca karindan mi bakılıyor?benim doktor tekrar tekrar ultrason olmasın diye hastalarına 15 gün sonra gelin diyor kalbinide duyabiliyoruz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?