2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ay canım yaaa ağlattin beni varya şimdi ama güzel gözyaşı bunlar :)))) kucağına bir al insallah bir kokla biter dünyanın tüm yükü :)

inşallaaaaaaaaaah!
malesef insanlarımız biraz patavatsız, kötü niyetli olmasına gerek yok düşünmeden söylenebiliyor.Birde senin çocuğun yok anlamazsın.... dediklerinde nutkun tuttulup kalıyorsun.Öyle olmayalım

Insanlarimiz bencil cok dusuncesiz destek olup dua etmek yerine napsamda laf soksak napsamda canindan can alsam die ozellikle yapiyolar gibi ben hep herkeze dua ediyorum yalvariyorum allaha kimsenin kucagini bos birakmasin herkeze anne baba olmayi nasip etsin insallah.oyle olcagmi hic sanmiyorum ben yapamamki cunku cok iyi biliyorum o aci yi

Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.

Insallah canim insallah allahim ogunleri gostersin herkeze
Canim benim ins.gosterecek Allahin izniyle..ins.yazin parklardan cikamayacaksin,ins.oyuncakcida bol bol pazarliklar yapip kavga edeceksin cocugunla,elinde tabak arakasindan kosturacaksin bir lokmacik daha yesin diye,sabahlara kadar opup koklayacaksin ins canim benim

Gece aglicak neden agliyo die bende aglicam onla annem dicek ya onu pamuklara sarcam sarmalicam dusununce bile cok mutlu oluyo insan.

Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma hep yeğenlerimi sevdim görmediğimde çok üzülürdüm anlatamam sevgiyi çok şükür yanımıza geldilerde mutlu oldum bir gün görmiyeyim nasıl özlerim kuzenlerimin çocuklarını görünce hep çok severdim bide çocuk severken çocuksuz olmak çok zor çok zor gidikçe agır oluyordu ağlardım. benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu hatta ikinciler ben de daha tık yoktu Güzel Rabbim nasip etti şükürler olsun bu arada hepimizin doğumu çok yakın olcak Allahın izniyle o beni belki uykusuz bırakacak yemek yemiycek olsun o sağlıklı olsun da hepsi hal olur tabi Rabbimden uyuyan yemek yiyen sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim Allahtan burada negatif sonuç alanların en kısa zaman da pozitifi görürler

Canim gayet iyi önemli olan 2 ye yakın bir değerde Katlama si gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallah
Çok tsk ederim allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inss cuma günü tekrar kan vericem inş değerler artmaya devam eder. Lütfen dua edermisiniz

Kızlar beni ağlattınız gece gece ..ben de 2,5 yıl hep ağladım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçiyor herşey ..hamile kalamamamın acısı ,söylenen sözler ,sorulan sorular ...Boğaz'ımda hep bir düğüm vardı yutamadığım ..takılır kalır,yine adet olup ağladığım bir günün akşamı bir arkadaş gelmişti bize bebeğiyle ,bana vermişti seveyim diye de gizlice koklamıştım içimle koklamıştım..siz anlarsınız ne hissettiğimi ..anne olunca anlarsın lafları ..haykıra haykıra ağladığım geceler..sizler çok yürekli insanlarsınız..doğurmakla hamile kalmakla ana olunmuyor ..öyle olsaydı bunca terk edilmiş bebekler olmazdı ..sizler gerçek annelersiniz ..ne olur pes etmeyin elbet hepimizin hayalleri gerçek olacak bir gün ..güzel insanlar..

Gece aglicak neden agliyo die bende aglicam onla annem dicek ya onu pamuklara sarcam sarmalicam dusununce bile cok mutlu oluyo insan.
Aynen canim bak inan bana benim oglum 4 yasinda ve ben bazen hala inanamiyorum benim oglusum olduguna..o kadar ozlemini cekip yillaraca bekleyince oyle oliyor canim.ama onemli olan sonu canim ona kqvustuktan sonra hepsi geciyor inan

benim doktor tekrar tekrar ultrason olmasın diye hastalarına 15 gün sonra gelin diyor kalbinide duyabiliyoruz o zaman.
Benide 15 gun sonrasında çağırdı. Sali günü gidicem. Ama muayenem alttan mi olacak karindan mi cok merak ediyorum. 15 gün sonra olunca karindan mi bakılıyor?

Yatarak geçiyor canim :))
Pek is yaptığım söylenemez . Yemek yapıyorum ortaligi toparliyorum.. son bir haftadır hep halsizim uykum geliyo surekli uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…