2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Benide 15 gun sonrasında çağırdı. Sali günü gidicem. Ama muayenem alttan mi olacak karindan mi cok merak ediyorum. 15 gün sonra olunca karindan mi bakılıyor?

gördüğüm kadarı ile devlet hastaneleri karından bakıyor ve kese bir iki hafta geç gözüküyor.
Ama özel hastanede tedavi görüyorsan 12 haftaya kadar altan bakıyorlar.Yani altan bakılan ultrasonda bebek daha erken ve net gözüküyor.

bir doktorun internetten alıntısı

"gebelik kesesi vajinal ultrason ile 4,5-5 haftalık iken karından ultrason ile 6 haftalık iken izlenebilir"

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım ya kızlar mide bulantısına çözüm bulabildiniz mi benim ki galiba erken başladı. 4.haftaya girmeden.ve de bir sürü ilaç kullanıyorum.psikolojik olarakda fenalardayım.naapcam bilmiyorum.tüp bebek

taze zencefil kesip iceceğin suyun içine at veya minik kesip çiğneyebilirsin.İyi geldiğini duymuştum.

mide bulantısı kişişden kişiye göre değişir.16 hafta da bitiyormuş genelde ama bazılarında 9 ay sürebiliyor.

15 haftalık oldum hiç mide bulantısı yaşamadım çok şükür folik asit in mide bulantisini fazlalaştırdıgını duymuştum kullanıyosan eğer

15 haftalık oldum hiç mide bulantısı yaşamadım çok şükür folik asit in mide bulantisini fazlalaştırdıgını duymuştum kullanıyosan eğer
Evet estrofem günde 3 defa, folio ,coraspin birer defa.clexane iğne hergün.crinone jel günde iki defa ektradan pruluton depot iğne 3 günde 1.bence ilaçların da çok etkisi var.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarman.sağlıklı hayrlı bi şekilde kucağımza almayı nasip etsn

Kizlar crinone jel parca parca dokulmeye basladi benden napicam ki ben. Biraz da yakmaya basladi . Bu arada tum yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum..

Günaydın kızlar, bugün umarım hayırlı ve güzel haberler alırız , neyazık ki ben çok mutsuzum , elimde değşl kendimi toparlayamıyorum. Şu değerim niye normal seviyede değil çok sıkıntıdayım, zaten ağrılarımda gitti , hissediyorjm vücudumda garip bir terslik var, neyse sabah sabah güne pozitif başlamak dururken negatif bir şekilde başlamak ve bunu size yansıtmak hoş değil, kusura bakmayın.

Kizlar crinone jel parca parca dokulmeye basladi benden napicam ki ben. Biraz da yakmaya basladi . Bu arada tum yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum..
O bende de okuyor canım, arada parça parça dökülüyo, ağrıda oluyodu ama geçenlerde bir arkadaş yazmıştı ben şimdi onun dediği gibi uyguluyorum ağrım olmuyor, tüpün ucundan çıkar az kremi tüpün ucuna yayıyorum, daha kolay oluyor kullanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…