- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canim dökülmesi cok iyi çünkü icerdre kalip birikip dökülmeyince yenisini yapmak cok zor oluyoKizlar crinone jel parca parca dokulmeye basladi benden napicam ki ben. Biraz da yakmaya basladi . Bu arada tum yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum..
Inşaallah hersey yolunda gider bizede güzel haberler getirirsin :)Günaydın bnm bugün test ve muayene günüm hakkımda hayırlısı
Canim normal diye bisey yokki bu da kisiden kisiye farklilik gosteren bi durum. Normal olan bir bucuk katı yükselmesi . Seninkide ilk testinden beri hep yukseldi artık bunu kafana takma lütfen kalp atışını duyacagin güne odanlan :)Günaydın kızlar, bugün umarım hayırlı ve güzel haberler alırız , neyazık ki ben çok mutsuzum , elimde değşl kendimi toparlayamıyorum. Şu değerim niye normal seviyede değil çok sıkıntıdayım, zaten ağrılarımda gitti , hissediyorjm vücudumda garip bir terslik var, neyse sabah sabah güne pozitif başlamak dururken negatif bir şekilde başlamak ve bunu size yansıtmak hoş değil, kusura bakmayın.
teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun arkadaşım, allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Canım maşallah hamilesin Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin bişey sorcaktım sen de hamileyken adet sancıları yaşıyormuydun ben de var ve çok korkuyorumSelam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canımın içi üzme kendini Her şey yolunda Allahın izniyle sen dert etme benim de sabaha kadar adet sancım oldu çok kortum ama netten arsştırdığıma göre normalmış Allahım yardım etsin bizeGünaydın kızlar, bugün umarım hayırlı ve güzel haberler alırız , neyazık ki ben çok mutsuzum , elimde değşl kendimi toparlayamıyorum. Şu değerim niye normal seviyede değil çok sıkıntıdayım, zaten ağrılarımda gitti , hissediyorjm vücudumda garip bir terslik var, neyse sabah sabah güne pozitif başlamak dururken negatif bir şekilde başlamak ve bunu size yansıtmak hoş değil, kusura bakmayın.
evet adet günümë 5 gün varken adet ağrılarım başladı hatta daha bile fazlaydi adetime 4 gün kala idrar testi yaptm silik çıktı ertesi gün kan testinde 109 du hamile olduğumu transferden 8 gün sonra öğrendimCanım maşallah hamilesin Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin bişey sorcaktım sen de hamileyken adet sancıları yaşıyormuydun ben de var ve çok korkuyorum
canım teşekkür ederim ben 6.haftamda çok şiddetli bi kanama yaşadım adet agrisiyla birlikte geldi acil doktora gittik ve o gün kalp atışlarını duyduk çok şükür bebegmde bi sorun yoktumazeret87 öncelikle hayırlı olsun. inşaallah sağlıklı bir sekilde kucagina alip buyuttugun gunleri nasip etsin rabbim.
Bende kalp atisini ne zaman duydugunu soracaktim. Hepimizden ondesin burda sana soracak cok şeyimiz var :)))) hosgeldin :)
Tebrikler canimevet adet günümë 5 gün varken adet ağrılarım başladı hatta daha bile fazlaydi adetime 4 gün kala idrar testi yaptm silik çıktı ertesi gün kan testinde 109 du hamile olduğumu transferden 8 gün sonra öğrendim
ben tahlil günü bekliyorum işte :) salı günüOo senin kadar degil ama benim de 3-4 kilo var suan fazladan aynen yapilmis olacakti 4 gundur filan var esime de hissettrmemistm kiziyo o da doktora bilgilendirmiyo diye bilmiyorum gaz gibi surekli bisey var sanki orda sen nasilsin canim transfer sonrasi ben adeti bekliyorum bakalim kac gune gelecek
Hayırlı haberlerin olsun arkadasım inşallahben tahlil günü bekliyorum işte :) salı günü
öncelikle günaydın cnm endişelenme içeride birikenlerin dökülmesi normalmiş kuru kırmızı kahve rengi olması da normalmiş endilenme stres yapmadan kalp atım gününü bekleyeceğiz.Kizlar crinone jel parca parca dokulmeye basladi benden napicam ki ben. Biraz da yakmaya basladi . Bu arada tum yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum..
günaydın tatlım geç uynadım malum dün uykusuzdum evet toparladım cnm saol çok zor bir süreç sağ salim kavuşalım da şimdi kalp atımı sonra ikili testler gittikçe zorlaşıyor kolay olan göbekten iğne olmakmış zorluk ilerledikçe artıyor Rabbim yardımcımız olsun.._tangled_ günaydın canım bugün nasılsın? Toparladınmı biraz, moralini bozma , herşey çok güzel olcak
teşekkür ederim canım günaydın bu arada. verilen tarihlere kadar bekleye bekleye bu süreçi en güzel şekile geçirmemiz lazım evet. düşünme stres yapma diyoruz birbirimize biliyoruz olmuyor ama doktorlar buna da bir çare bulsalar keşke bu dönemi rahat geçirebilmemiz için bir ilaç verseler keşke.öncelikle günaydın cnm endişelenme içeride birikenlerin dökülmesi normalmiş kuru kırmızı kahve rengi olması da normalmiş endilenme stres yapmadan kalp atım gününü bekleyeceğiz.
canım sıkma canını enson kaç çıktı değerin önemli olan artması çok yüksek olması değil senin ki yavaş gelişiyordur.endişelenme benim değer katlamıştı ama embriyonun arkasına kan birikmiş biz çok kritik durumdayız hiç endişelenme ''seminfo ''arkadaşın dediği gibi eğer embriyoda bir rahatsızlık varsa Rabbim nasıl yaratmış vücut onu kabul etmeyim atmaya çalışıyormuş..Günaydın kızlar, bugün umarım hayırlı ve güzel haberler alırız , neyazık ki ben çok mutsuzum , elimde değşl kendimi toparlayamıyorum. Şu değerim niye normal seviyede değil çok sıkıntıdayım, zaten ağrılarımda gitti , hissediyorjm vücudumda garip bir terslik var, neyse sabah sabah güne pozitif başlamak dururken negatif bir şekilde başlamak ve bunu size yansıtmak hoş değil, kusura bakmayın.
canım ya ben de kanama yaşadım ama kese duruyor kalp atımı haftaya inş sen de embriyo arkasına kan mı birikmiş ama ben hepsini henüz atmadım ara ara atacağım galiba anlatırsan yaşadıklarını çok sevinirim..canım teşekkür ederim ben 6.haftamda çok şiddetli bi kanama yaşadım adet agrisiyla birlikte geldi acil doktora gittik ve o gün kalp atışlarını duyduk çok şükür bebegmde bi sorun yoktu
Canım ben kanama başladığında hemen acilen gittim doktorum geldi kanama alanı var ama kese duruyo bebekte gayet iyi dedi kalp atışlarıni duyduk o gün ve ertesi günde kanamam devam etti lekelemme şeklinde değil bildiğin 2 gün boyunca adet olmus gibi kanamam vardı bikaç gün sonra doktora gittiğimde kanama alanı kalmamıştıcanım ya ben de kanama yaşadım ama kese duruyor kalp atımı haftaya inş sen de embriyo arkasına kan mı birikmiş ama ben hepsini henüz atmadım ara ara atacağım galiba anlatırsan yaşadıklarını çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?