2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim normal diye bisey yokki bu da kisiden kisiye farklilik gosteren bi durum. Normal olan bir bucuk katı yükselmesi . Seninkide ilk testinden beri hep yukseldi artık bunu kafana takma lütfen kalp atışını duyacagin güne odanlan :)
Ağrıların gitmesi cok normal benimde öyle oldu hic agrim falan kalmamisti sonra tekrar basladi. Hergün farkli bisey hissediyorum. Zaten kendimizi bu kadar dinlemesek belki onlarida hissetmeyecegiz :)

Selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım maşallah hamilesin Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin bişey sorcaktım sen de hamileyken adet sancıları yaşıyormuydun ben de var ve çok korkuyorum

mazeret87 öncelikle hayırlı olsun. inşaallah sağlıklı bir sekilde kucagina alip buyuttugun gunleri nasip etsin rabbim.
Bende kalp atisini ne zaman duydugunu soracaktim. Hepimizden ondesin burda sana soracak cok şeyimiz var :)))) hosgeldin :)

Canımın içi üzme kendini Her şey yolunda Allahın izniyle sen dert etme benim de sabaha kadar adet sancım oldu çok kortum ama netten arsştırdığıma göre normalmış Allahım yardım etsin bize

Canım maşallah hamilesin Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin bişey sorcaktım sen de hamileyken adet sancıları yaşıyormuydun ben de var ve çok korkuyorum
evet adet günümë 5 gün varken adet ağrılarım başladı hatta daha bile fazlaydi adetime 4 gün kala idrar testi yaptm silik çıktı ertesi gün kan testinde 109 du hamile olduğumu transferden 8 gün sonra öğrendim

canım teşekkür ederim ben 6.haftamda çok şiddetli bi kanama yaşadım adet agrisiyla birlikte geldi acil doktora gittik ve o gün kalp atışlarını duyduk çok şükür bebegmde bi sorun yoktu

Merak ettiğiniz herseyi sorabilirsiniz tabiki öncelikle şunu söyleyim hamilelik aynı adet belirtileri gibi adet ağrısı göğüsler de hassasiyet transferden 1 hafta sonradan itibaren goguslerimin üzerine yatamıyordm

ben tahlil günü bekliyorum işte :) salı günü

Kizlar crinone jel parca parca dokulmeye basladi benden napicam ki ben. Biraz da yakmaya basladi . Bu arada tum yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum..
öncelikle günaydın cnm endişelenme içeride birikenlerin dökülmesi normalmiş kuru kırmızı kahve rengi olması da normalmiş endilenme stres yapmadan kalp atım gününü bekleyeceğiz.

_tangled_ günaydın canım bugün nasılsın? Toparladınmı biraz, moralini bozma , herşey çok güzel olcak
günaydın tatlım geç uynadım malum dün uykusuzdum evet toparladım cnm saol çok zor bir süreç sağ salim kavuşalım da şimdi kalp atımı sonra ikili testler gittikçe zorlaşıyor kolay olan göbekten iğne olmakmış zorluk ilerledikçe artıyor Rabbim yardımcımız olsun..

öncelikle günaydın cnm endişelenme içeride birikenlerin dökülmesi normalmiş kuru kırmızı kahve rengi olması da normalmiş endilenme stres yapmadan kalp atım gününü bekleyeceğiz.
teşekkür ederim canım günaydın bu arada. verilen tarihlere kadar bekleye bekleye bu süreçi en güzel şekile geçirmemiz lazım evet. düşünme stres yapma diyoruz birbirimize biliyoruz olmuyor ama doktorlar buna da bir çare bulsalar keşke bu dönemi rahat geçirebilmemiz için bir ilaç verseler keşke.

canım sıkma canını enson kaç çıktı değerin önemli olan artması çok yüksek olması değil senin ki yavaş gelişiyordur.endişelenme benim değer katlamıştı ama embriyonun arkasına kan birikmiş biz çok kritik durumdayız hiç endişelenme ''seminfo ''arkadaşın dediği gibi eğer embriyoda bir rahatsızlık varsa Rabbim nasıl yaratmış vücut onu kabul etmeyim atmaya çalışıyormuş..

canım teşekkür ederim ben 6.haftamda çok şiddetli bi kanama yaşadım adet agrisiyla birlikte geldi acil doktora gittik ve o gün kalp atışlarını duyduk çok şükür bebegmde bi sorun yoktu
canım ya ben de kanama yaşadım ama kese duruyor kalp atımı haftaya inş sen de embriyo arkasına kan mı birikmiş ama ben hepsini henüz atmadım ara ara atacağım galiba anlatırsan yaşadıklarını çok sevinirim..

Canım ben kanama başladığında hemen acilen gittim doktorum geldi kanama alanı var ama kese duruyo bebekte gayet iyi dedi kalp atışlarıni duyduk o gün ve ertesi günde kanamam devam etti lekelemme şeklinde değil bildiğin 2 gün boyunca adet olmus gibi kanamam vardı bikaç gün sonra doktora gittiğimde kanama alanı kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…