2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

geçmiş olsun canım ben de bir kram girdi o gün zaten keseye baklıcaktı kese vardı ama doktorum kan içerisin de dedi o gün akşam kan geldi dr bildirdik galiba o bekliyordu iğneye geçtik kapsülü bırakıp ertesi gün öğlen kanam durdu ama tekrar bakıldı kese duruyordu ama ken tamamen bitmemişti ara ara olacak denildi şimdi kalp atım gününü bekliyoruz hayırlısı artık yapacak bir şey yok nasip diyorum..

hiç üzülme biseycik olmamıştır inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyarsn. Ben kanama başladığında carsidaydm kendimi eve zor attım pantolonum her yerim kan içindeydi eşimi bebegim düştü diyerek aradm o kadar kanamam olmasına rağmen bişey olmadı seninde olmamıştır inşallah

Kizlar crinone jel parca parca dokulmeye basladi benden napicam ki ben. Biraz da yakmaya basladi . Bu arada tum yazdiklarinizi gozlerim dolu dolu okudum..

Rahim ağzı ilk 15-20 dk da emesi gerektiği kadarını emiyor gerisi artık zaten.Dökülenlerde o günki değil bir iki gün önce vajina boşluğunda kalanlar. Gebelik oluşunca zaten kremlikten çıkmış daha kurumsu bir şekilde çamaşıra tuvalete pütür pütür dökülüyor.

Peki bunu ne kadsr daha kullanicaz ki biz. Pahali da bisey . Ben keseyi gormeye gidene kadsr tum ilaclara devam dedi ama bir gunluk eksigin kaliyor . Koca paketi alsam mi bilemedim o gun icin . Eger doktor kullanma bugunden itibaten derse koca kutu bosa gidecek

-Bant kullanımı kese gözükene kadar veya kalp atışına kadar kullanılabiliyor.
-jel ise 10-12 haftalarda bırakılıyor. Ama şuan günde 2 kullanıyorsan keseyi görmeye gittiğinde büyük ihtimalle 1 düşer ama tabi doktor kişilere göre tedavisinde günde 2 defaya devam ette diyebilir.Ama 10-12 haftalarda bitiyor gördüğüm kadarıyla.

Himm tamam o zaman ben bant kullanmiyorum hic kullanmadim yani. Jeli de gunde bir kere sabahlari kullaniyorum . O zaman aliim ben bir kutu daha bosa gitmeyecek. :) ayyy hersey kullanabilirim yeter ki sagliklica kucagima alayim. Igne yerlerim gobek ve kalcalarim simsiyah oldu canim aciyordu artik. Pozitif sonucu alinca gule oynaya yapiyorum ignelerimi . Nasil bir manyaklik bu allahim diyorum.

Canım maşallah hamilesin Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin bişey sorcaktım sen de hamileyken adet sancıları yaşıyormuydun ben de var ve çok korkuyorum

cipsoni baş dönmeside var mı ?
sen HAMİLESİN :))

o adet olacakmış gibi sancılar normal herkes yaşamayabiliyormuş ama bende oldu bu
hatta gebelik belirtilerinden birisiymiş.
Bazı kişilerde hiç belirti olmazmış,
bazılarında hat safhada bulantı kasık adet sancısı,öksürürken kasıkta kramp,
kabızlıktan makat kısımda ağır bir baskılı ağrı.
karında ilaçlardan kaynaklı şişlik.

transfer sonrası çatlatma iğnesi vermiş miydi peki doktorun? ben 10. gün tahlile gitcem ama 3. günde gonapeptyl verdi bana. test yanlış çıkabiliormuş o yüzden

Kızlarrrr sizlerin bir günü nasıl geçiyor merak ediyorum ben çalişmıyorum evdeyim dün sancım vardı biraz hiç evi toplamadım buğün de evi topladım çamaşır attım yıkamaya geri kalan zamanda istirahat ediyorum bazen gündüz sancım oluyor bazense akşam ya bunlar normal diyorlar ama ben korkuyorum tabi Allah ne demişse o yapacak bişey yok ama ben eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla görüşüyordum hamile olduğumu söyledim eşleri de eşime hayırlı olsun falan demişler eşimde bana kızdı ne diye hemen söyledin diye. Ben de sevinci mi paylaşmak istedim yani zaten akrbalarım falan bilmiyor neyse buna canım sıkıldı heralde o da ne olucagı belli değil diye mi kızdı ben inanıyorum ama bebeğim benle olucak affff Allahım

İğne acıtmıyorda ilacın içeriği ağrı yapıyor. kan sulandırıcı iğne acıtıyor (pıhtılaşma sıkıntın varsa 11 ay hergun kullanıyorsun mecbur)
ve özellikle pruloton depot gibi yağlı enjeksiyonlar inanılmaz ağrı yapıyor.
enjeksyonu yapan kişinin doğru vurmasına bağlı bir hafta tüm kalca bacakta ağrı yapabiliyor.10dk da ağrı geçebiliyorda.Farklı yerlerde yaptırdım ve bunu tecrübe ettim birini buldum eli hafif :) ihtiyac durumunda ona gidicem. Allah korusun bu tip yağlı iğneleri işinin ehli kişiler yapmalıymış allah korusun kasa denk gelirse kötüymüş.
Ben başka bir rahatsızlık için farklı bir iğne vurulmuştum ve kasıma denk gelmişti bir yıl butun bacak bel ağrısından oturamamıştım.Aman dışarda vurulacaksanız iyi seçin.

Evet canım 8 yıl sonra Rabbim nasip etti hamileyim çok şükür baş dönmem bulantım falan. Yokta kasıklarımda sancı bazense belim ağrıyor bide çok halsiz vede çok uykum geliyor bazense akıntı oluyor ama bazen yani o kadar

Merhaba Arkadaşlar, 29 Şubat da yani pazartesi günü transferim oldu, hafif bel ağrım dışında bir belirti yok gibi, yada daha erken midir acaba belirti aramam için çok heyecanlıyım, dualarınıza ihtiyacım var,tecrübelerinizi paylaşırsanız da çok sevinirim.

transfer sonrası çatlatma iğnesi vermiş miydi peki doktorun? ben 10. gün tahlile gitcem ama 3. günde gonapeptyl verdi bana. test yanlış çıkabiliormuş o yüzden
Canım bana verdi hatta belki yazımı da okumuşsundur ben transfer olduğum gün yaptım iğneyi 7 .test yaptım pozitif çıktı ilaçın etkisi olabilir diye sevinemedim sonra 10.gün yaptım yine pozitifdi şükür hemşire hanım ilaçın etkisi 9 günde vucüttan çıkıyor demişti bana neyseki ilaçın etkisi değişmiş 12.gün artık tamam yani şükürler olsun çok bekledim Rabbim nasip etti sizlerede nasip etsin inşallah çok zor manevi yönden gerçekten çöküyorsunuz

Insallah canim ya . Brn de en yakin 3 arkadasim disinda kimseye bisi demedim annem ve anlam biliyor bi de . Esimlenoyle bir karar aldik hatta tedaviyi kendi ailesi de bilmiyor densizlik edip bi laf soylerler diye ben istemedim. Ilk hamileligimde kalp atisini gordugumuzde hemen herkese soylemistik iki hafta sonra kalbi durmustu ve herkesin geri donusu bize acimalari falan allahim cok kotuydu onun icin ben herkes bana hamile misin diyene kadsr soylemek istemiyorum olabildigince kiyafetlerime dikkat etmeye calisacagim. Her gun ise geliyorum ve topuklu giyiyordum simdi korkuyorun ve duz ayakkabilar giyiyorum artik. Dar kiyafetlerim dolap bekliyor cunku kilo aldim bile . Surekli yemek yiyorum hem aklim yemekte. Sistim pantalonlarim hem dapdar oldugu icin dugmelerini acik birakiyorum simdi karnimi sikistirmasin diye. Ne giyecegimi bilemiyorun oof. Sen ne guzel evdesin canim evde rahat rahat dinlen islerini yap ne guzel. Guzel yabanci dizi izle vakit gecer hem eglenirsin . Evde durup durup surekli kafan gobeginde olmasin oyalanacak seyler yap . Resim yap bu boyama kitaplari mandalalar cok moda oldu ya onlardan alsana cok guzel vakit gecirtio ve hic anlamiosun hic bisi dusunmuyorsun

Canım şuan resim koudugun çizgi filmini izliyorum :) tv 8 de beklemek zor hepsini yaşdım belim agrıdı yüzüm sivilcelendi olmadı diye çok üzüldüm kendimi .canım herşeyin vakti zamanı var demeliyiz Allah ol derse olur gerisi boş

erkekler böyle malesef bişi olacak erkekliklerine laf gelecek diye mi korkuyorlar anlamıyorum.Eskiden erkek duyduğu gibi nara atarmış :)
Evde sıkılırsın bir uğraş bulmalısın.
Birde kan dolaşımı bebeğe çok iyi gelir arada çık dolaş tur at 15dk dinlen tekrar dolaş.
Günde 1 saat te olsa hergun çık bence
vucudun kendine gelsin artık tek can olmadığını ve ona göre çalışması gerektiğini öğrensin.
Kafan dağılsın , git AVM ye güvenlikte dedektörden geçme etrafından dolaş elinle karnına tut gururla
HAMİLEYİM de bunun özgürlüğün tadını çıkar ...

Ayyy aman allah korusun ben devlet hastanesine gidiyorum okmeydani arastirmaya gidiyorum cok yakin cunku orays gidip acilde vurdurtuyorum. Ozellere gidince cok pahali enjeksiyon. Gobekten olani kendim vuruyorum kan pihtilssmasi var bende onun icin clexan kullaniyorum gunde bir defa . Gobekten kalcadan olan progestan o da ilk gunler cok agri yapti sanirim simdi mosmor oldugum icin pek bisi hissetmiyorum aciya alistim :)

sağlık ocağında yazdırabiliosun crinone canım. transfee günü vajinal yıkama yapılıor o yüzden akşamda bi tane kullan dedikleri için benim de tahlil günümde eeksik yazdırcam yarın

Evet cnm bende izliyorum :), çok güzel...
Hayırlısı bakalım, tecrübesiz olunca ne yapacağını şaşırıyor insan.

merhaba diğer başlıkta da konuşmuştuk. siz kaçıncı gün test yaptınız ve değerini nasıl çıktı? beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…