2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Evde olıncada salak saçma şeyler düşünüyorum ben resimden falan sıkılıyorum dizide izleyemyoeum herşeyde. Sıkılıyorum sanırsam değişik bir insanım belki ikizler burcu olmam sebebiyle ruh halim çok değişken dengesiz sanırsam. hata ettim söylemekle inşallah bişey olmazda sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız ben güzel şeyler düşünmek istiyorum yoksa 9 ay geçmez yani Allahım devam ettirsin inşallah hepimizin kini

Aynısını bende yaşadım kaybettim ama ben bir kişiye bile söylemediğim için kafam rahattı sonrasında.
şuanda ki şişilikler ilaçlardan dolayı biliyorum korkuyoruz hepimiz.Hamilelik birşeysi almayalım diyoruz.Ama ucuz LCW de beli likralı 20tl civarında penye tayt pantolonlar vardı bir tane alabilirsin.Normalde de giyinebiliniyor.Ben evde bana dar gelen eski kullanmadığım pantolonu bel kısmını kestim,
kalıp çıkardım evde kullanmadığım eski penye tişört kazaklarımdan bel diktim .
üzerine isteğini geçir normal duruyor :)

merhaba diğer başlıkta da konuşmuştuk. siz kaçıncı gün test yaptınız ve değerini nasıl çıktı? beklemek çok zor
Aynı soruya cevap yazmışsın canım şimdi gördümben de o zaman pazar idrar testi yapayım diyordum o zaman yaparım kesin 9.gün oluyor. transfer günüyle 10

normal akıntı su gibi akıntıya dönüşüyormuş ,normalmiş o.Doktorum öyle demişti. Bel ağrısı zaten normal yani bütün belirtiler normal şükür.

canım bana iğneden bi hafta sonrasına tahlil günü verdiler. hatta ben sana o zaman korkma bak hastane bana böyle gün verdi senin de çıkmıştır demştim :) ben gününde yapmak istiorum zaten ama bi an gelir dayanamazsak diye de merak ettim en erken iğne sonrası kaçıncı günde öğrenmişler diye

Bende de kan pıhtılaşması var hibor kullanıyor 11 ay kullancakmışım. Onu kendim vuruyorum karından kol bacaktan vurulan iğneleri rahat yapıyorum ama yağlıyı bilen kişi yapmalı onu zaten haftada bir vermiş zaten sürekli kullanmayacağım tıp merkezinde 5TL ye vuruyorlar. Hastaneler bana uzak en yakın tıp merkezi hastaneye gitsem yol parası vs zaten daha pahalıya gelir.

Arkadaslar crinone jeli devlet karsilamaya baslamis eczacim soyledi bana ben yazdirdim bilginiz olsun canlar

transfer öncesi bu iğneleri duyup çok telaşlanmıştım iğneye devam edicem bir sürü ilaç diye çok şükür herkese vermiolarmış. neler çekioruz mükafatsız kalmaz inşallah

Tatlim sakin camasir asma evi supurme kendine cok dikkat et olurmu.bende yeni soyledim herkeze hamile oldugumu once soylememistim nazar degmesin diye esinde oyle dusunmus olabilir tatlim.benimde agrilarim cok tatlim bisey olmaz allahin izniyle

Tatlim sakin camasir asma evi supurme kendine cok dikkat et olurmu.bende yeni soyledim herkeze hamile oldugumu once soylememistim nazar degmesin diye esinde oyle dusunmus olabilir tatlim.benimde agrilarim cok tatlim bisey olmaz allahin izniyle
Yok cNım evi eşim pazar günü süpürüyor çamaşırda kurıtmaya atıyorum bilmiyorum ki herkesin çocuğu var Nazar değmez Allahın izniyle herkes sevinmiştir yzun süre çocuğumuz olmayınca bizim kadar sevinmişlerdir diye düşünüyorum bişey olmasın bebişlerimize Allahım bu 9 ay kaygılı geçicek galiba yaşlancam sanırsam :)

Eczaneden ilac aldm tatlim jeli devlet karsilamaya baslamis sevindim valla ya :)agrili sancili geciyo tatlim duygu karmasasi yasiyorum cok.senin nasil geciyor canim iyisin demi
Benim de sancılı geçiyor canım bi yandan tırsıyorum benimde kan sulandırıcı iğnem bitti bide progestan almam lazım

ben önceden bu durumu düşünüp internetten indirimden Fakir darky süpürgesini aldım.Fişe takılı el altında hazır duruyor,bir yere takıldı çekiştereyim derdi yok güzelde çekiyor,nerdeyse hergun kullanıyorum pratik.Transferin 3. gününden beri kullanıyorum. Diğer çekiştirmeli süpürgeler hem çekmek hem dalıp kaldırmak sakıncalı olabilir.Çamaşırıda artık yukseğe değil bel sevyesin deki askılara takmak gerekiyor.Allah nasip ettiyse 9 ay gibi bir süreç az değil sonrasında lohusalık ve bebekle az vakit olacak, ortamımızı mumkun oldugunca ona göre hazırlamalıyız.

9 ayi kafayi yemeden atlatirsak ne mutlu bize:)))allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah allahim herkeze nasip etsin herkezin yuzu gulsun

Benim de sancılı geçiyor canım bi yandan tırsıyorum benimde kan sulandırıcı iğnem bitti bide progestan almam lazım
Oyle biseyki yillarca bekledgimiz gebelik anne olmak hamileyim ama mutlulugumu tam yasayamadim biliyomusun korku var hep icimde allaha emanet bebislerimiz.al tatlim ihmal etme sakin ilaclarini

Herseye cok dikkat etmeliyiz ben hic bisey yapmiyorum yatiyorum annem gelio sabah esimde herseyi yapiyo sagolsun kayin validemde gelio benim vucut direncsiz cok.zayifimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…