Evde olıncada salak saçma şeyler düşünüyorum ben resimden falan sıkılıyorum dizide izleyemyoeum herşeyde. Sıkılıyorum sanırsam değişik bir insanım belki ikizler burcu olmam sebebiyle ruh halim çok değişken dengesiz sanırsam. hata ettim söylemekle inşallah bişey olmazda sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız ben güzel şeyler düşünmek istiyorum yoksa 9 ay geçmez yani Allahım devam ettirsin inşallah hepimizin kiniInsallah canim ya . Brn de en yakin 3 arkadasim disinda kimseye bisi demedim annem ve anlam biliyor bi de . Esimlenoyle bir karar aldik hatta tedaviyi kendi ailesi de bilmiyor densizlik edip bi laf soylerler diye ben istemedim. Ilk hamileligimde kalp atisini gordugumuzde hemen herkese soylemistik iki hafta sonra kalbi durmustu ve herkesin geri donusu bize acimalari falan allahim cok kotuydu onun icin ben herkes bana hamile misin diyene kadsr soylemek istemiyorum olabildigince kiyafetlerime dikkat etmeye calisacagim. Her gun ise geliyorum ve topuklu giyiyordum simdi korkuyorun ve duz ayakkabilar giyiyorum artik. Dar kiyafetlerim dolap bekliyor cunku kilo aldim bile . Surekli yemek yiyorum hem aklim yemekte. Sistim pantalonlarim hem dapdar oldugu icin dugmelerini acik birakiyorum simdi karnimi sikistirmasin diye. Ne giyecegimi bilemiyorun oof. Sen ne guzel evdesin canim evde rahat rahat dinlen islerini yap ne guzel. Guzel yabanci dizi izle vakit gecer hemeglenirsin . Evde durup durup surekli kafan gobeginde olmasin oyalanacak seyler yap . Resim yap bu boyama kitaplari mandalalar cok moda oldu ya onlardan alsana cok guzel vakit gecirtio ve hic anlamiosun hic bisi dusunmuyorsun
Insallah canim ya . Brn de en yakin 3 arkadasim disinda kimseye bisi demedim annem ve anlam biliyor bi de . Esimlenoyle bir karar aldik hatta tedaviyi kendi ailesi de bilmiyor densizlik edip bi laf soylerler diye ben istemedim. Ilk hamileligimde kalp atisini gordugumuzde hemen herkese soylemistik iki hafta sonra kalbi durmustu ve herkesin geri donusu bize acimalari falan allahim cok kotuydu onun icin ben herkes bana hamile misin diyene kadsr soylemek istemiyorum olabildigince kiyafetlerime dikkat etmeye calisacagim. Her gun ise geliyorum ve topuklu giyiyordum simdi korkuyorun ve duz ayakkabilar giyiyorum artik. Dar kiyafetlerim dolap bekliyor cunku kilo aldim bile . Surekli yemek yiyorum hem aklim yemekte. Sistim pantalonlarim hem dapdar oldugu icin dugmelerini acik birakiyorum simdi karnimi sikistirmasin diye. Ne giyecegimi bilemiyorun oof. Sen ne guzel evdesin canim evde rahat rahat dinlen islerini yap ne guzel. Guzel yabanci dizi izle vakit gecer hemeglenirsin . Evde durup durup surekli kafan gobeginde olmasin oyalanacak seyler yap . Resim yap bu boyama kitaplari mandalalar cok moda oldu ya onlardan alsana cok guzel vakit gecirtio ve hic anlamiosun hic bisi dusunmuyorsun
Aynı soruya cevap yazmışsın canım şimdi gördümmerhaba diğer başlıkta da konuşmuştuk.siz kaçıncı gün test yaptınız ve değerini nasıl çıktı? beklemek çok zor
Evet canım 8 yıl sonra Rabbim nasip etti hamileyim çok şükür baş dönmem bulantım falan. Yokta kasıklarımda sancı bazense belim ağrıyor bide çok halsiz vede çok uykum geliyor bazense akıntı oluyor ama bazen yani o kadar
canım bana iğneden bi hafta sonrasına tahlil günü verdiler. hatta ben sana o zaman korkma bak hastane bana böyle gün verdi senin de çıkmıştır demştim :) ben gününde yapmak istiorum zaten ama bi an gelir dayanamazsak diye de merak ettim en erken iğne sonrası kaçıncı günde öğrenmişler diyeCanım bana verdi hatta belki yazımı da okumuşsundur ben transfer olduğum gün yaptım iğneyi 7 .test yaptım pozitif çıktı ilaçın etkisi olabilir diye sevinemedim sonra 10.gün yaptım yine pozitifdi şükür hemşire hanım ilaçın etkisi 9 günde vucüttan çıkıyor demişti bana neyseki ilaçın etkisi değişmiş 12.gün artık tamam yani şükürler olsun çok bekledim Rabbim nasip etti sizlerede nasip etsin inşallah çok zor manevi yönden gerçekten çöküyorsunuz
Hadi hayirlisi canim guzel haberler alirsin insallahGünaydın bnm bugün test ve muayene günüm hakkımda hayırlısı
Ayyy aman allah korusun ben devlet hastanesine gidiyorum okmeydani arastirmaya gidiyorum cok yakin cunku orays gidip acilde vurdurtuyorum. Ozellere gidince cok pahali enjeksiyon. Gobekten olani kendim vuruyorum kan pihtilssmasi var bende onun icin clexan kullaniyorum gunde bir defa . Gobektenkalcadan olan progestan o da ilk gunler cok agri yapti sanirim simdi mosmor oldugum icin pek bisi hissetmiyorum aciya alistim :)
aminn inşallah <3Hayırlı haberlerin olsun arkadasım inşallah
transfer öncesi bu iğneleri duyup çok telaşlanmıştım iğneye devam edicem bir sürü ilaç diye çok şükür herkese vermiolarmış. neler çekioruz mükafatsız kalmaz inşallahBende de kan pıhtılaşması var hibor kullanıyor 11 ay kullancakmışım. Onu kendim vuruyorum karından kol bacaktan vurulan iğneleri rahat yapıyorum ama yağlıyı bilen kişi yapmalı onu zaten haftada bir vermiş zaten sürekli kullanmayacağım tıp merkezinde 5TL ye vuruyorlar. Hastaneler bana uzak en yakın tıp merkezi hastaneye gitsem yol parası vs zaten daha pahalıya gelir.
Tatlim sakin camasir asma evi supurme kendine cok dikkat et olurmu.bende yeni soyledim herkeze hamile oldugumu once soylememistim nazar degmesin diye esinde oyle dusunmus olabilir tatlim.benimde agrilarim cok tatlim bisey olmaz allahin izniyleKızlarrrr sizlerin bir günü nasıl geçiyor merak ediyorum ben çalişmıyorum evdeyim dün sancım vardı biraz hiç evi toplamadım buğün de evi topladım çamaşır attım yıkamaya geri kalan zamanda istirahat ediyorum bazen gündüz sancım oluyor bazense akşam ya bunlar normal diyorlar ama ben korkuyorum tabi Allah ne demişse o yapacak bişey yok ama ben eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla görüşüyordum hamile olduğumu söyledim eşleri de eşime hayırlı olsun falan demişler eşimde bana kızdı ne diye hemen söyledin diye. Ben de sevinci mi paylaşmak istedim yani zaten akrbalarım falan bilmiyor neyse buna canım sıkıldı heralde o da ne olucagı belli değil diye mi kızdı ben inanıyorum ama bebeğim benle olucak affff Allahım
Nerdesin cNım napıyorsun nasıl gidiyor gebelik :)Arkadaslar crinone jeli devlet karsilamaya baslamis eczacim soyledi bana ben yazdirdim bilginiz olsun canlar
Eczaneden ilac aldm tatlim jeli devlet karsilamaya baslamis sevindim valla ya :)agrili sancili geciyo tatlim duygu karmasasi yasiyorum cok.senin nasil geciyor canim iyisin demiNerdesin cNım napıyorsun nasıl gidiyor gebelik :)
Yok cNım evi eşim pazar günü süpürüyor çamaşırda kurıtmaya atıyorum bilmiyorum ki herkesin çocuğu var Nazar değmez Allahın izniyle herkes sevinmiştir yzun süre çocuğumuz olmayınca bizim kadar sevinmişlerdir diye düşünüyorum bişey olmasın bebişlerimize Allahım bu 9 ay kaygılı geçicek galiba yaşlancam sanırsam :)Tatlim sakin camasir asma evi supurme kendine cok dikkat et olurmu.bende yeni soyledim herkeze hamile oldugumu once soylememistim nazar degmesin diye esinde oyle dusunmus olabilir tatlim.benimde agrilarim cok tatlim bisey olmaz allahin izniyle
Benim de sancılı geçiyor canım bi yandan tırsıyorum benimde kan sulandırıcı iğnem bitti bide progestan almam lazımEczaneden ilac aldm tatlim jeli devlet karsilamaya baslamis sevindim valla ya :)agrili sancili geciyo tatlim duygu karmasasi yasiyorum cok.senin nasil geciyor canim iyisin demi
Tatlim sakin camasir asma evi supurme kendine cok dikkat et olurmu.bende yeni soyledim herkeze hamile oldugumu once soylememistim nazar degmesin diye esinde oyle dusunmus olabilir tatlim.benimde agrilarim cok tatlim bisey olmaz allahin izniyle
9 ayi kafayi yemeden atlatirsak ne mutlu bize:)))allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah allahim herkeze nasip etsin herkezin yuzu gulsunYok cNım evi eşim pazar günü süpürüyor çamaşırda kurıtmaya atıyorum bilmiyorum ki herkesin çocuğu var Nazar değmez Allahın izniyle herkes sevinmiştir yzun süre çocuğumuz olmayınca bizim kadar sevinmişlerdir diye düşünüyorum bişey olmasın bebişlerimize Allahım bu 9 ay kaygılı geçicek galiba yaşlancam sanırsam :)
Oyle biseyki yillarca bekledgimiz gebelik anne olmak hamileyim ama mutlulugumu tam yasayamadim biliyomusun korku var hep icimde allaha emanet bebislerimiz.al tatlim ihmal etme sakin ilaclariniBenim de sancılı geçiyor canım bi yandan tırsıyorum benimde kan sulandırıcı iğnem bitti bide progestan almam lazım
Herseye cok dikkat etmeliyiz ben hic bisey yapmiyorum yatiyorum annem gelio sabah esimde herseyi yapiyo sagolsun kayin validemde gelio benim vucut direncsiz cok.zayifimdaben önceden bu durumu düşünüp internetten indirimden Fakir darky süpürgesini aldım.Fişe takılı el altında hazır duruyor,bir yere takıldı çekiştereyim derdi yok güzelde çekiyor,nerdeyse hergun kullanıyorum pratik.Transferin 3. gününden beri kullanıyorum. Diğer çekiştirmeli süpürgeler hem çekmek hem dalıp kaldırmak sakıncalı olabilir.Çamaşırıda artık yukseğe değil bel sevyesin deki askılara takmak gerekiyor.Allah nasip ettiyse 9 ay gibi bir süreç az değil sonrasında lohusalık ve bebekle az vakit olacak, ortamımızı mumkun oldugunca ona göre hazırlamalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?