2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Test günün nedir canım. Benimde sekizinci gün bugün. Ilk denemenmi birde

Aynen canım herkes kendi çektiğini biliyor başkasına onun yaşadığı kolay geliyor küçük yer olunca insanlar beni her gördüğünde konuşacak bunun geri dönüşü yok canım annem de bütün kabahat yapmamaliydi hele de ben bin kere tembihlememe rağmen söylemesi çok büyük kabahat cok kirginim çok ama bana ders oldu ne yasarsam kendim yasayacam anneme bile soylemiycem
Bu arada ben 9.gün yaptırdım kan testi 264 cikti degerim 7.gün idrar testi negatif çıkmıştı idrar da 15. Gün çift çizgi gordum

evet haklısın canım hayırlı sağlıklısı olsun öncelikle internette okudum çoğu kişi bunu yaşıyor ve çoğunda dinlenme ile rahim bişekilde kanı kendisi emip yok ediyormuş çok aşırı kanamsı olupta bebkleri şuan büyümüz insanlar var işte hepsi nasip nasipte varsa inşallah sağlığı ile olur senin ilk yaşadığın acıya üzüldüm inşallah ALLAHIM bir daha yaşatmaz sen de hepimiz sağlığı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhh..

Slm güzel anne adayları bende çalışıyordum ama sonucu öğrenince hemen rapor aldım.ve evde mutfak islerimi yapıyorum evi topluyorum..istediğim herşeyi rahat rahat yiyip iciyorum.ve allah izin verirse en azından 3aylik olana kadar da çalışmayı düşünmüyorum. 13 yıl aradım insallahhhhh Rabbim yüce Rabbim izin verirse inşallah buldum sonunda.ve pozitif sonucu aldigimda ailem cevrem herkese söyledim ..13 yıldır bugünün özlemini cekiyordum.bağıra bağıra ağladım ve bağıra bağıra tüm sevdiklerime haber verdim.ve her haber verdiğim benimle birlikte ağladı sevinçten.allahima sonsuz inanıyorum.burdan herkes bebeğini kucağına alacak.Rabbim bizi tekrar tekrar mutlu edecek.buna canı gönülden inanıyorum.bırakın elalem ne derse desin.ne düşünürse düşünsünler. Bu zamana kadar hep mahcup olan hep dışlanmış hisseden hep mutsuz olan bendim..bundan sonra Rabbim izin verdiği surece çok mutluyum. Ve bunun tadını da doya doya cikaricam...bence sizde öyle yapın.bosverin milleti.hayat sizin ve bebisinizin hayatı.şimdi mutlu olma zamanı..

sen hamilesin galiba cnm.hayirlisi olsun.sen hamisligin tadini cikar.
insanlara bakarsak hep bi laf bulurlar hep bi kusur bulurlar.
bende senin gibiyim 5 yildir bi isim rast gitmedi.simdi tup icin ugrasiyorum.
kaynanama soylemedim transfer olunca soyliycektim ki belki gelip el atar diye o gunu bekliyordum.
annem simdiden tembihlemis kadini .kizim gurbette yanlizdir el atin bari bebegi tutsun demis.
tmm iyiligimizi istiyorlar ama insan bunaliyor surekli birilerine ayni seyi soylemekten.
esimde kimse duymasa iyi olur falan diyo.iyice bunaldim.ben tedaviye baslamasamda uzgunum baslasamda uzgunum.
el atan destek olan yokki.en iyisi yapayimda tup bebek tutarsa ben sevinicem millet ne derse desin.
benim uzgun gunumde yanimda olmayan iyi gunumde yalandan gulse ne yapayim ki onu.

Kizlar benim kanama devam ediyor hala 4 gun oldu.yarin gidip kan verecektik ama dayanamdim idrar testi yaptim ve sonuc negatif tabiki zaten biliyordumda emin olmak istedim.bu arada 10. Gun bugun
hayırlısı olsun canım ya herşeyde bir hayır vardır ama test günü bakalım ne çıkacak hayırlısı sağlıklısı olsun cnm

tebrikler saglikla kucaginiza alin.
aynen katiliyorum bugune kadar uzulen biziz olumlu yada olumsuz paylasmak lazim.
kim ne derse desin.bizleri anlayamazlar .ne cektigimizi bilemezler.isteyen istedigini soylesin.
RABBIM sevindirsinde varsin millet tup bebek desin hic onemli degil saglikli olduktan sonra.

seni anlıyoruz canım hepimiz de farklı sorunlar var biz de hiçkimseye söylemedik keşke siz de söylemese imişiniz herşey sağlıklı yolunda giderse üç ayı atlatalım öyle söyleyeceğiz inşallah..

Sevinemedim bile daha canım kayinvalidem bi taraftan nazar değecek diyor eşim al annen herkese söyledi bi aksilik çıkacak diyor korkudan sevinemedim içim hep bi sallantıda evde otur otur kafayı yiyor insan keşke çalışıyor olsam ne bileyim evde oturmak sanki daha da psikolojimi bozdu bilmiyorum ben mi çok dinliyorum kendimi bi laf vardır ya insanın kendi kendine ettiğini cümle alem toplansa edemezmis oyleyim herhalde ne ediosam kendi kendime ediyorum

Bu senin hayatım gerisi kapının dış mandalı. Bugün üzüldüğünü yıllar sonra hatırlamaycaksın bile sadece kendine zarar veriyorsun.Boşver sen mutluluğuna odaklan.Mevzuda kesinlikle haklısın ama yapacak birşey yoksa o zaman boşuna kendini strese sokma,ben anne olucağım ve çocugumu kucağıma aldığımda gözüm kimseyi hiçbirşeyi görmeyecek diye düşün,öyle oluyormuş . mide bulantısı olur 9 ay gerginde olursun hassasda olursun bu normal hormanel bir durum ,çevremiz katlamak zorunda bize,tadını çıkar :) )

seni anlıyoruz canım hepimiz de farklı sorunlar var biz de hiçkimseye söylemedik keşke siz de söylemese imişiniz herşey sağlıklı yolunda giderse üç ayı atlatalım öyle söyleyeceğiz inşallah..
En iyisini yapmissiniz canım bence söylemeyin sürpriz gibi oldu valla durumu olsun boyle insan kafayi yiyor kendimi dusunuyorum bide millet ne diyecek diye dusunuyorum Rabbim hayirlisini versin iyiki acmissin bu topigi yazıyorum okuyorum rahatliyorum sanki

Çık dışarı gez temiz hava al ,kafanı dağıt ,senin pskolojin onların demesinden-düşüncelerinden daha önemli.
Allah nasip ettiyse hiçbirşey engel değil.Allaha inan ,sığın ,gerisini düşünme.

Evin icinde ufak yuruyusler yap dedi d.r ayakta cok kalma dedi tansiyonumda cok dusuyor 7 ye dusuyo.

ben de burada yazarak okuyarak rahatlıyorum paylaşarak:)hiç kimseye söylemeyince eşim de benim çok kapılmamı istemiyor açıkçası olumsuz bir şey olur üzülürüm diye korkuyor onunla da konuşamıyorum eşim dışın da bitek doktorum biliyor o da benden stresli olduğu için onada söyleyemiyorum geriye birtek sizler kalıyorsunuz ama böyle olması daha iyi olmuş sizlerin yaşadıklarını okuyunca iyi ki söylememişiz diyorum :))

adet görür gibi 9 ay kanama yaşayan ve sağlıklı bebeği olan var.Doktorlar zaten kanama olabilir korkma diyorlar baştan. Her kontrol bir aşama bizim için.Hepsini geçeriz inşallah.
Duaın için hepimiz adına amin diyorum,inşallah.

Bugun 10 günüm ayrica
Maşallah ne güzel katlanmış hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Çok tesekkur ederim canım benim çok haklisin ben cikayim kafa dagitayim İst da hava da kapalı insanın içi daraliyor evde allah razı olsun yorumlariniza Rabbim 9 ayı da sağlıkla geçirmek nasip etsin her birimize hepiniz dualarimdasiniz

insallah hic bisey olmiycak RABBIMIN IZNIYLE dualari dilinden dusurme.
herkes kendince haklidir .nazarada o kadar inanma cnm.nasipten ote koy yoktur.
olacagi varsa oluyor dusecegi varsada istersen ayaklari 9 ay tavana dik yinede dusuyor.
sen en zor zamanlari atlatmissin.icini ferah tut.bol bol dinlen.evi cekip ceviren var ne guzel sanslisin valla.
evde oturma konusundada cok haklisin zaman gecmiyordur anliyorum.meskale bul.bebegine orguler or zamanin gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…