2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sagol canim benim evet doktorumda öyle söyledi inş böyle devam eder rabbim saglikli evlatlar nasip etsin

slm kızlar test maşallah çok iyi çok şükür kese çok minnak ve birden fazla dedi dr haftaya cuma netleşicek Allaha şükürler olsun Rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin inşallah çok karmaşık duygular içerisindeyim

Maşallah ne güzel haber devamı da gelir inşallah mutluluğun daim olur canım bende ctesi gidicem kese gormeye nasıl baktı Dr un canım

Selam kizlar transferimin 8 gunu benim mide bulantim ve bas agrilarim basladi bide sanki tansiyonum dusuyormus gibi hissediyorum ayy insallah hamilelik belirtileridir ama progeteronun etkiside olabilir mi ya?Hamile arkadaslarim lutfen yardim.Dusunmekten kafyai yiyecegim

Hadi gozun aydin tatlim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

seninde hayırlı olsun canım, 32 yaşındayım, ilk denemem ve tek embriyo transferi yapıldı.
Seninde baya olmuş canım, senin durumun nedir?

Test günün nedir canım. Benimde sekizinci gün bugün. Ilk denemenmi birde
ya test günüm 11 Mart daha çok var. Bugün 7. gün. belki pazar test yaparım diyorum.sen ne zaman yapacaksin? evet ilk denemem ve cok heyecanlıyım. senin ilk mi?

seninde hayırlı olsun canım, 32 yaşındayım, ilk denemem ve tek embriyo transferi yapıldı.
Seninde baya olmuş canım, senin durumun nedir?
benim de ilk. 28 yaşındayım. iki embriyo transfer edildi ama ikisinin de gelişimi geriden geliyor diye endişeliyim.
umarım tutar.

Valla bende iyiki söylemişim çok mutluyum ..allah razı olsun herkes çok mutlu.allahimmmmm herkesin kalbine gore versin..allahım hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsinnnnnn.çok sukur rabbime ..çok sukur kurban oldugum rabbime ..

Demir ilaci kullaniyorum canim tuzlu yemeye calisiyorum sutumu felanda iciyorum.dusuk tansiyon bebegime zarar verirmi??icimde hep bi huzursuzluk var

bebeğe zarar vermez hiçbirşey yemesen bebeğe yine zararı olmaz senin bünyeden olanı alırmış,sen şuan yediklerinle kendi deponu dolduruyorsun.
bunyen zayıfsa gece yatmadan önce 2 muz ve yarım bardak sütü blenderdan geçir iç.Günde bir balık hapı Efa Daily güvenilir bir markaymış.Birde B12 vitamini bunlar bu dönemde bünyemiz için ihtiyacımız varmış.
Çok faydasını görürsün.
ben folk asit,b12 vitamini ve efa daily kullanıyorum.
Ben Demir, B12, D-vitamini tahlili yaptırıp ona göre takviye alıcam.

benim de ilk. 28 yaşındayım. iki embriyo transfer edildi ama ikisinin de gelişimi geriden geliyor diye endişeliyim.
umarım tutar.
Olsun canım, Rabbim isterse herşey olur.
Biliyorum beklemesi çok zor, bende aynı hisleri yaşıyorum ama bekleyip dua etmekten başka yapacağımız birşey yok sanırım. Rabbim yardımcımız olsun.
bir de özel olmazsa 2 embriyoyu nasıl transfer ettiler, yasa gereği 1 tane olması gerekli olduğu söyleniyor ya.

D.r gittigimde soylicem tansiyonumuda canim.b12 kullandim sutu oyle yapip icecem d.r verdigi ilaclari eksiksiz iciyorum allah yardimcimiz olsun

Canım ne canını sikiyorsun bırak milletine derlerse desinler s4n yıllar sonra hamile kalmassin allah sana evlat nasip etmiş onca emek boşa gitmemiş bırak insanoglunun laflarıni sen karnını oksa onunla konuş bebeğim annemmmmm de ona bir doğsun hepsi geçer hayal kur bebeğin için onu düşün başkada birsey dusunme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…