Evin icinde ufak yuruyusler yap dedi d.r ayakta cok kalma dedi tansiyonumda cok dusuyor 7 ye dusuyo.
Sagol canim benim evet doktorumda öyle söyledi inş böyle devam eder rabbim saglikli evlatlar nasip etsinMaşallah ne güzel katlanmış hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çok tesekkur ederim canım benim çok haklisin ben cikayim kafa dagitayim İst da hava da kapalı insanın içi daraliyor evde allah razı olsun yorumlariniza Rabbim 9 ayı da sağlıkla geçirmek nasip etsin her birimize hepiniz dualarimdasiniz
Evet 47 kiloya dusmusum stresten dun de tartildid 48 olmusum 1 kilo almisim cok zayif bunyem cok korkuyorum allahima emanetsöylenene uy canım senin bünye demek ki çok zayıf güçsüz..
Demir ilaci kullaniyorum canim tuzlu yemeye calisiyorum sutumu felanda iciyorum.dusuk tansiyon bebegime zarar verirmi??icimde hep bi huzursuzluk varvitamin ölçümü yaptırdı mı?
Maşallah ne güzel haber devamı da gelir inşallah mutluluğun daim olur canım bende ctesi gidicem kese gormeye nasıl baktı Dr un canımslm kızlar test maşallah çok iyi çok şükür kese çok minnak ve birden fazla dedi dr haftaya cuma netleşicek Allaha şükürler olsun Rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin inşallah çok karmaşık duygular içerisindeyim
Sağolasın canım, inşallah.Hayırlı olsun canım daha yeni yeni batmalar adet olacak gibi agrilar başlar korkma hepsi normal inş senin de güzel haberlerini alırız..
Hadi gozun aydin tatlim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahslm kızlar test maşallah çok iyi çok şükür kese çok minnak ve birden fazla dedi dr haftaya cuma netleşicek Allaha şükürler olsun Rabbim hepimizin kucagına almayı nasip etsin inşallah çok karmaşık duygular içerisindeyim
seninde hayırlı olsun canım, 32 yaşındayım, ilk denemem ve tek embriyo transferi yapıldı.hayırlı ugurlu olsun . benim de 3.günden beri hafif bel ağrım var egilince kilitleniyor gibi oluyor. kaç yasindasin kaçıncı denemen. kaç embriyo transfer edildi? inşallah sağlıkla bebeğine kavusursun.bu arada benim de 7. gün bugun
ya test günüm 11 Mart daha çok var. Bugün 7. gün. belki pazar test yaparım diyorum.sen ne zaman yapacaksin? evet ilk denemem ve cok heyecanlıyım.Test günün nedir canım. Benimde sekizinci gün bugün. Ilk denemenmi birde
Amin canımHadi gozun aydin tatlim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
benim de ilk. 28 yaşındayım. iki embriyo transfer edildi ama ikisinin de gelişimi geriden geliyor diye endişeliyim.seninde hayırlı olsun canım, 32 yaşındayım, ilk denemem ve tek embriyo transferi yapıldı.
Seninde baya olmuş canım, senin durumun nedir?
Valla bende iyiki söylemişim çok mutluyum ..allah razı olsun herkes çok mutlu.allahimmmmm herkesin kalbine gore versin..allahım hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsinnnnnn.çok sukur rabbime ..çok sukur kurban oldugum rabbime ..ben de burada yazarak okuyarak rahatlıyorum paylaşarak:)hiç kimseye söylemeyince eşim de benim çok kapılmamı istemiyor açıkçası olumsuz bir şey olur üzülürüm diye korkuyor onunla da konuşamıyorum eşim dışın da bitek doktorum biliyor o da benden stresli olduğu için onada söyleyemiyorum geriye birtek sizler kalıyorsunuz ama böyle olması daha iyi olmuş sizlerin yaşadıklarını okuyunca iyi ki söylememişiz diyorum :))
Demir ilaci kullaniyorum canim tuzlu yemeye calisiyorum sutumu felanda iciyorum.dusuk tansiyon bebegime zarar verirmi??icimde hep bi huzursuzluk var
Olsun canım, Rabbim isterse herşey olur.benim de ilk. 28 yaşındayım. iki embriyo transfer edildi ama ikisinin de gelişimi geriden geliyor diye endişeliyim.
umarım tutar.
D.r gittigimde soylicem tansiyonumuda canim.b12 kullandim sutu oyle yapip icecem d.r verdigi ilaclari eksiksiz iciyorum allah yardimcimiz olsunbebeğe zarar vermez hiçbirşey yemesen bebeğe yine zararı olmaz senin bünyeden olanı alırmış,sen şuan yediklerinle kendi deponu dolduruyorsun.
bunyen zayıfsa gece yatmadan önce 2 muz ve yarım bardak sütü blenderdan geçir iç.Günde bir balık hapı Efa Daily güvenilir bir markaymış.Birde B12 vitamini bunlar bu dönemde bünyemiz için ihtiyacımız varmış.
Çok faydasını görürsün.
ben folk asit,b12 vitamini ve efa daily kullanıyorum.
Ben Demir, B12, D-vitamini tahlili yaptırıp ona göre takviye alıcam.
Canım ne canını sikiyorsun bırak milletine derlerse desinler s4n yıllar sonra hamile kalmassin allah sana evlat nasip etmiş onca emek boşa gitmemiş bırak insanoglunun laflarıni sen karnını oksa onunla konuş bebeğim annemmmmm de ona bir doğsun hepsi geçer hayal kur bebeğin için onu düşün başkada birsey dusunme canımSevinemedim bile daha canım kayinvalidem bi taraftan nazar değecek diyor eşim al annen herkese söyledi bi aksilik çıkacak diyor korkudan sevinemedim içim hep bi sallantıda evde otur otur kafayı yiyor insan keşke çalışıyor olsam ne bileyim evde oturmak sanki daha da psikolojimi bozdu bilmiyorum ben mi çok dinliyorum kendimi bi laf vardır ya insanın kendi kendine ettiğini cümle alem toplansa edemezmis oyleyim herhalde ne ediosam kendi kendime ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?