2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Son düzenleme:
arkadaşlar crinone jeli progestan iğneyi, oxsapar yada clexane iğneyi aile hekiminize yazdırabilirsiniz. ben başta bilmediğim için ne merkezim nede eczane bana bunu söylemediği için 2 defa 250 tl ödedim. meğerse devlet karşılıyormuş. sakın para ödemeyin. sağlıklı mutlu huzurlu hamilelikler dilerim :)

Agzina sağlık çok güzel yorumlanmışsin.canım.sana aynen ve gönülden katılıyorum...allahima sukurler olsun .

BEnim 5 Mart test tarihim.cumartesi yani.hic bir belirti yok. Ikinci denemem ilki kimyasal gebelik oldu.deger önce arttı sonra düştü kanama başladı. Bu dondurulmus transferi.
ya test günüm 11 Mart daha çok var. Bugün 7. gün. belki pazar test yaparım diyorum.sen ne zaman yapacaksin? evet ilk denemem ve cok heyecanlıyım. senin ilk mi?

BEnim 5 Mart test tarihim.cumartesi yani.hic bir belirti yok. Ikinci denemem ilki kimyasal gebelik oldu.deger önce arttı sonra düştü kanama başladı. Bu dondurulmus transferi.
Benimde 5 mart test gunum bugun kanda 188 cikti inş 5 marta yükselir

Evet canim ben ezcaneden alirken ilk baş 170 tl verdim verirkende dedimki bunlari yazidircam siz bu 170 alin ama yazdirmaya geldigimde geri alicam tamam deidler öyle yazdikar kutularinin üstüne bant yapiştirdi ezcane aile hekimi yazinca 35 tl tututu hepsi

Nasil bi nezle oldum hapşirmaktan icim cikiyor valla inş bi zarari olmaz şimdi kendime sicak suya balla limon yaptim belki iyi gelir

ben de hamileliğe bakılırken vitaminlere de bakılmıştı b12 ve d vitamini eksik çıktı şuan onları kullanıyoruz.yine bakılacak nasip olursa..

tatlım rapora falan gerek var mı karsılıgıyorsa bosuna dısardan odeme yapmıyım.

ben de hamileliğe bakılırken vitaminlere de bakılmıştı b12 ve d vitamini eksik çıktı şuan onları kullanıyoruz.yine bakılacak nasip olursa..

D vitamini hamilelikte en önemli vitaminlerden biri ihmal etme.Değerin kaç çıkmıştı?

Inşallah. Kaçıncı gün embriyosu ydu. Belirtileriniz varmi
5 gun embriyosuydu 2 tana transfer etti belirti olarak diger hamilelgimdede oyle anlamistim goz bebeklerim buyuyordu bide cevresinde siyahlar belgirindi birde sirtim agridi baska bi belirti yasamadim hala hic belirtim yok

5 gun embriyosuydu 2 tana transfer etti belirti olarak diger hamilelgimdede oyle anlamistim goz bebeklerim buyuyordu bide cevresinde siyahlar belgirindi birde sirtim agridi baska bi belirti yasamadim hala hic belirtim yok
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıniza almayi nasip etsin

D vitamini hamilelikte en önemli vitaminlerden biri ihmal etme.Değerin kaç çıkmıştı?
şuan tam hatırlayamadım ama hemen başladık hergün devam ediyorum folik fazla çıktı onu arada kullanıyorum.b12 de eksik onu da kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…