2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar bendede kahverengi bir akıntı oldu bıgün öğleye doğru ama bir kere oldu, önemsemedim. Öğleden sonra ağrılarım çoğaldı beim kasıklarım ölüyom sandım, kurumuş kahverengi kan geldi bu defada. Eve geldim yattım korkumdan. Şiddetli sancım var şimdi.

korkma tatlım ben de aynı şekilde başlamıştı bol dinlen yorulmamaya çalış yazmıştım benim embriyo arkasına kan toplanmış vücut onu atmaya çalışıyor hayırlısı olsun hakkımız da ve sağlıklısı progestan iğneye başlanıldı ben de herakşam birtane.bir akşam kanamam oldu ertesi gün durdu ama kan toplanması daha bitmemiş bitene kadar ara ara olacakmış ben de.

canım nasılsın?benim ki gibi ise sen de korkmuşsundur ve o gece ben de ağrı sürekli oldu sakin olmaya çalış bu dönem çoğu kadın bunu yaşıyormuş bide eğer embriyo rahatsızsa vücut onuda atmaya çalışırmış beklemekten başka seçeneğimiz yok hakkımızda sağlıklı hayırlısı olsun cnm ya

B
cal D vita verdi canım sende demi düşük çıktı?
benimde düşük 12 çıktı, dah bişeye başlamadım 4 ay önce 1.5 ay devit içtim haftada bir, demekki işe yaramamış. Ben bu hafta gitcem kese görmeye, değerlerim lazım uükseldin görülebilmesi için , o zaman yazcak bana heralde vitamin

Bugünden önce daha kötüydüm cnm, ağrım yok değer çok yüksek değil kafayı yiycektim acaba tutmadı gerilememi var diye , bugün ağrılı uyandım, anladım ki bebişim benimle. Ama bu tatsız olay oldu. Devamı gelmedi aslında ama sancım var çok.

bunların hiçbiri değil tatlım nasibimiz de var sa olur sağlıklısı olsun sorun etme sen de kesyi görürsün inş ben de kesyi görmeden önce oldu kese günü kese var ama kesenin arkasına da kan birikmiş dedi dr bakalım haftaya da kalp atım randevumuz var bu arada kanı da tamamen atamadık ara ara o gelecek stres bitmiyor hayırlısı olsun hakkımız da

Amin canım herşeyin hayırlısı, Allah ol derse olur olma derse olmaz, hayırlısı neyse o olsun.sende de şiddetli karın ağrısı şeklindemi oldu ? Adetin gelcek gibimi?

5 gun embriyosuydu 2 tana transfer etti belirti olarak diger hamilelgimdede oyle anlamistim goz bebeklerim buyuyordu bide cevresinde siyahlar belgirindi birde sirtim agridi baska bi belirti yasamadim hala hic belirtim yok
Canım öncelikle tebrik ederim allahım kucağına almayida nasip etsin insallah
5.gun tane koymuşlar kaçıncı deneme sizin bende 2 tane istiyorum suan 4ab Dr. Um çözülunce 5aa olmazsa 2 tane koyarım dedi seni merak ettim:))

benım bır gelemedı adetım kı muayene olayım :) rahatlıyım

Amin canım herşeyin hayırlısı, Allah ol derse olur olma derse olmaz, hayırlısı neyse o olsun.sende de şiddetli karın ağrısı şeklindemi oldu ? Adetin gelcek gibimi?
evet canım aynen öyle oldu birden sag kasığıma kuvvetli bir ağrı girdi adet oldum dedim ve kahve rengi geldi önce siyah gibi peşinden kıpkırmızı akşam başladı ertesi sabah kadar öğlen tekrar kontrole gittim kese duruyor mu diye kese duruyordu ama kandan daha temizlenmemişti ara ara böyle olur veya vücut birşekilde emer dediler sakince bekleyeceğiz yapacak başka bir şey yok dediler.

bu ab ne oluyor yaa ben hıc sormadım embrıyo kalıtelerını bende 2 tane ıstıyorum 3.gun donduruldu benımkısı 1tanesı cok ıyı dedıler 2tanesı normalmıs kotu degılmıs ama cokda ıyı degılmıs nasıl donduruldu onuda bılmıyorum ayrı ayrı mı donduruyorlar bır mı bılemedım acıkcası

Allah bağışlasın bebeciğini size canım, ne büyük sınavlardan streslerden geçiyoruz böyle.

Allah bağışlasın bebeciğini size canım, ne büyük sınavlardan streslerden geçiyoruz böyle.
amin hepimizin kini canım evet stres gün geçtikçe katlanarak artıyor en kolayı iğne vurulmakmış şuan en zor süreç bu üç ayı sağ salim atlatmakta nasibimiz de varsa sağlığı ile olur yoksa da Allahım ne zaman nasip ederse o zaman..

Sen dondurulmusmu koyucaksib

Benimde 11 tane embriyom vardi hepside 5 gune kdr geldi ama doktor sadece iki tanesi cok iyi kalite dedi digerlerini dondurmaya bile gerek yok dedi atalim dedi

Arkadaslar Merhaba crinone jeli ben kullanmak için actigimda jelin baya bir bölümü hemen çıkıyor yani ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım sizlerde de aynı sıkıntı oluyor mu acaba çözüm bulan var mı sonuçta hepsinin kullanılması gerekiyo

Malesef cnm acarken hafif cikiyor

Canım tüpcükler aşağıya gelecek şekilde koy ilaç kutusunu ki açtığın zaman çok fazla çıkmasın ilaç dışarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…