2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Her an adet olcakmışım gibi gidiyorum tuvalete, acayip bir ağrı içindeyim, ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Tatlim jelin uc kismindan salla 1dakla jel assaya iniyor ve oyle bi promblem yasamazsin

Her an adet olcakmışım gibi gidiyorum tuvalete, acayip bir ağrı içindeyim, ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Canım doktorunu aradın mı.?
Benimde iki gün önce kahverengi kırmızı lekenme tarzı kanamam olmuştu.çokta ağrım vardı.hastaneyi aradım.progestan ampule geçtim.daha iyiyim şimdi.

şuan tam hatırlayamadım ama hemen başladık hergün devam ediyorum folik fazla çıktı onu arada kullanıyorum.b12 de eksik onu da kullanıyorum

D3 vitamini normalde enaz 50 olmalı. Ama malesef günümüzde herkesin düşük ama doktorlar ölçüm yapmadığı için insanlar farkında değiller ve kemik erimesi icin doktorlar tonlarca hiçbir işe yaramayacak kalsiyum veriyorlar o da fazla kullanıldığı için kireçlenmeye sebep oluyor.Bende eksikiklik var .Damla mı kullanıyorsun yoksa ampul mü?

Canım doktorunu aradın mı.?
Benimde iki gün önce kahverengi kırmızı lekenme tarzı kanamam olmuştu.çokta ağrım vardı.hastaneyi aradım.progestan ampule geçtim.daha iyiyim şimdi.
Canım ampulden önce ne kullanıyordun? Ben jel kullanıyorum şimdi. Hemşireyle konuştum koyu kahve akuntı mühim değil dedi. Koyu kırmızı olursa önemli dedi. Şu an yoğun bir kan yok, sadece hafif kahve kirlenme var, ben adet önceside böyle olurum ama.

12 düşük bir değer
devit damla bende de çok etki etmedi
ben kış aylarında ampul kullanıyorum daha yuksek ve etkili .
Önce ölçtür değerini bebek için çok önemli ihmal etme.
Ampul şekline olanı çok aşırı düşük olanlar iğne olarak kullanıyor daha etkili.
Ama ayda bir ampulu kıırıp ekmeğin üstüne döküp ye damladan çok daha yuksek değerde ve hergun kullanmıyorsun.Ama doktoruna danışmadan kullanma sonuçta gebesin

Devit Damla içeriğinde 50.000 IU var
Devit3 ampul de ise 300.000 IU var ve bir kullanımlık depo

Canım damlayı içebileceğimi sanmıuorum, daha önce bile çok zorlanmıştım altı hafta, şu an hamileyken hiç içemem allahın izniyle bu akşamı bi atlatayım şu ağrılar bir geçsin , lekelenmem de bir dursun başk bişey istemem.

Nasıl kullanıyorsun canım jeli ben de kullanıyorum da bu arada herkesin doktorunun
Tam gaz çalışıyorum arkadaşım maalesef ( dersler ,halk oyunu kursu ve özel ders bebeğim Allah'a emanet
Allah yardımcın olsun canım yoğun tempo çalişiyorsun

CNım bu agrı değil de ben de ki sancı oluyor bende sordum hemşireye normal dedi bana sancının kahve rengi leke gelebilir dedi bu korkular bizden ne zman bitecek anladığım kadarıyla herkes yaşıuor bunları Rabbim 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin

Ah canım benim ömrümüzden ömür gidiyor bu korkulardan, devamlı gelen bir lekelenmem yok ama öyle bir sancım var ki sankide patlıycam da kanamam başlıycak o derece, Tuvalete gitmeye korkuyorum.

Ah canım benim ömrümüzden ömür gidiyor bu korkulardan, devamlı gelen bir lekelenmem yok ama öyle bir sancım var ki sankide patlıycam da kanamam başlıycak o derece, Tuvalete gitmeye korkuyorum.
Peki sancın saniyelik girip çıkıyor yoksa uzun mu sürüyor bişey olmaz Allahın izniyle bu sancılar embriyonun tutunmasıyla alakalıymış öyle dediler bana

Peki sancın saniyelik girip çıkıyor yoksa uzun mu sürüyor bişey olmaz Allahın izniyle bu sancılar embriyonun tutunmasıyla alakalıymış öyle dediler bana
Karnım davul gibi şiş, sankide patlıycakmış gibi hissediyorum, rahmimde daimi bir sızı var, ara ara girip çıkıyo, aynı adet gelceği zamanki ağrılar, girdim yattım zaten,biraz önce tuvalete gittim allahtan devam eden bişey yok, gece nasıl geçecek merak ediyorum , umarım lekelenme yada kanama olmaz, sanırım yarın işe gitmiycem hafta sonuyla birlikte yatcam hep

Canım bişey olmaz inşallah dua et Allah yardımcımız olsun zor oldu hamile kalmak bende wc gitmeye çok korkuyorum böyle korkularımız mı olcak hep bilmiyorum ama bu korkularımız inşallah tez vakitte biter Allahım ol dedi oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…