Her an adet olcakmışım gibi gidiyorum tuvalete, acayip bir ağrı içindeyim, ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahamin hepimizin kini canım evet stres gün geçtikçe katlanarak artıyor en kolayı iğne vurulmakmış şuan en zor süreç bu üç ayı sağ salim atlatmakta nasibimiz de varsa sağlığı ile olur yoksa da Allahım ne zaman nasip ederse o zaman..
Tatlim jelin uc kismindan salla 1dakla jel assaya iniyor ve oyle bi promblem yasamazsinArkadaslar Merhaba crinone jeli ben kullanmak için actigimda jelin baya bir bölümü hemen çıkıyor yani ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım sizlerde de aynı sıkıntı oluyor mu acaba çözüm bulan var mı sonuçta hepsinin kullanılması gerekiyo
Canım doktorunu aradın mı.?Her an adet olcakmışım gibi gidiyorum tuvalete, acayip bir ağrı içindeyim, ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
şuan tam hatırlayamadım ama hemen başladık hergün devam ediyorum folik fazla çıktı onu arada kullanıyorum.b12 de eksik onu da kullanıyorum
Canım ampulden önce ne kullanıyordun? Ben jel kullanıyorum şimdi. Hemşireyle konuştum koyu kahve akuntı mühim değil dedi. Koyu kırmızı olursa önemli dedi. Şu an yoğun bir kan yok, sadece hafif kahve kirlenme var, ben adet önceside böyle olurum ama.Canım doktorunu aradın mı.?
Benimde iki gün önce kahverengi kırmızı lekenme tarzı kanamam olmuştu.çokta ağrım vardı.hastaneyi aradım.progestan ampule geçtim.daha iyiyim şimdi.
B
benimde düşük 12 çıktı, dah bişeye başlamadım 4 ay önce 1.5 ay devit içtim haftada bir, demekki işe yaramamış. Ben bu hafta gitcem kese görmeye, değerlerim lazım uükseldin görülebilmesi için , o zaman yazcak bana heralde vitamin
Canım damlayı içebileceğimi sanmıuorum, daha önce bile çok zorlanmıştım altı hafta, şu an hamileyken hiç içemem allahın izniyle bu akşamı bi atlatayım şu ağrılar bir geçsin , lekelenmem de bir dursun başk bişey istemem.12 düşük bir değer
devit damla bende de çok etki etmedi
ben kış aylarında ampul kullanıyorum daha yuksek ve etkili .
Önce ölçtür değerini bebek için çok önemli ihmal etme.
Ampul şekline olanı çok aşırı düşük olanlar iğne olarak kullanıyor daha etkili.
Ama ayda bir ampulu kıırıp ekmeğin üstüne döküp ye damladan çok daha yuksek değerde ve hergun kullanmıyorsun.Ama doktoruna danışmadan kullanma sonuçta gebesin
Devit Damla içeriğinde 50.000 IU var
Devit3 ampul de ise 300.000 IU var ve bir kullanımlık depo
Nasıl kullanıyorsun canım jeli ben de kullanıyorum da bu arada herkesin doktorununama kan dolaşımı çok önemli çok fazla yatma,transfer sonrası hep yat bir hurafe doktorlar bunun aksine zararlı oldugunu söylüyor.Benim doktorum kızıyor hatta.transferden sonra yurtdışında bir gun sonra normal hayata dönüyorlar burda 3 gün diyoruz sakın yatma dedi.Devlet hastanelerinde yapılan tüp bebekte yat diyorlar ama doğru değilmiş kesinlikle.Birtek gebelik oluştuysa ve kanaman düşük tehliken varsa dikkat edip dinleneceksin.
Allah yardımcın olsun canım yoğun tempo çalişiyorsunTam gaz çalışıyorum arkadaşım maalesef( dersler ,halk oyunu kursu ve özel ders bebeğim Allah'a emanet
CNım bu agrı değil de ben de ki sancı oluyor bende sordum hemşireye normal dedi bana sancının kahve rengi leke gelebilir dedi bu korkular bizden ne zman bitecek anladığım kadarıyla herkes yaşıuor bunları Rabbim 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsinHer an adet olcakmışım gibi gidiyorum tuvalete, acayip bir ağrı içindeyim, ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Ah canım benim ömrümüzden ömür gidiyor bu korkulardan, devamlı gelen bir lekelenmem yok ama öyle bir sancım var ki sankide patlıycam da kanamam başlıycak o derece, Tuvalete gitmeye korkuyorum.CNım bu agrı değil de ben de ki sancı oluyor bende sordum hemşireye normal dedi bana sancının kahve rengi leke gelebilir dedi bu korkular bizden ne zman bitecek anladığım kadarıyla herkes yaşıuor bunları Rabbim 9 ayı sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip etsin
Peki sancın saniyelik girip çıkıyor yoksa uzun mu sürüyor bişey olmaz Allahın izniyle bu sancılar embriyonun tutunmasıyla alakalıymış öyle dediler banaAh canım benim ömrümüzden ömür gidiyor bu korkulardan, devamlı gelen bir lekelenmem yok ama öyle bir sancım var ki sankide patlıycam da kanamam başlıycak o derece, Tuvalete gitmeye korkuyorum.
Canım ben bu hamilelik takvimini yapamadım nerde hata yaptım acep nane limon konusunu bilmiyorumKizlar nane limon icsem bi zarari olurmu fena nezle oldum
Profine bebegin tahmini dogum tarihini yaz sonra kaydet cnmCanım ben bu hamilelik takvimini yapamadım nerde hata yaptım acep nane limon konusunu bilmiyorum
Karnım davul gibi şiş, sankide patlıycakmış gibi hissediyorum, rahmimde daimi bir sızı var, ara ara girip çıkıyo, aynı adet gelceği zamanki ağrılar, girdim yattım zaten,biraz önce tuvalete gittim allahtan devam eden bişey yok, gece nasıl geçecek merak ediyorum , umarım lekelenme yada kanama olmaz, sanırım yarın işe gitmiycem hafta sonuyla birlikte yatcam hepPeki sancın saniyelik girip çıkıyor yoksa uzun mu sürüyor bişey olmaz Allahın izniyle bu sancılar embriyonun tutunmasıyla alakalıymış öyle dediler bana
Canım bişey olmaz inşallah dua et Allah yardımcımız olsun zor oldu hamile kalmak bende wc gitmeye çok korkuyorum böyle korkularımız mı olcak hep bilmiyorum ama bu korkularımız inşallah tez vakitte biter Allahım ol dedi oldu çok şükürKarnım davul gibi şiş, sankide patlıycakmış gibi hissediyorum, rahmimde daimi bir sızı var, ara ara girip çıkıyo, aynı adet gelceği zamanki ağrılar, girdim yattım zaten,biraz önce tuvalete gittim allahtan devam eden bişey yok, gece nasıl geçecek merak ediyorum , umarım lekelenme yada kanama olmaz, sanırım yarın işe gitmiycem hafta sonuyla birlikte yatcam hep
Nane tuketmeyin derler hamileligin ilk basinda. Düşük tehlikesine yol acan yiyeceklerdenmis . Bence baska biaey yap canim limonlu çorbalar ic yat terleKizlar nane limon icsem bi zarari olurmu fena nezle oldum
Nasılsın canımNane tuketmeyin derler hamileligin ilk basinda. Düşük tehlikesine yol acan yiyeceklerdenmis . Bence baska biaey yap canim limonlu çorbalar ic yat terle
Normal canım, hamilesin hormonlardsnKızlar bazen gögsüm sızlıyor sol gögsüm özellikle neden ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?