Canım bol bol su iç ama bol bol meyve suyu icebilirsin su kaybını önler hem hemde iyileşme ne yardimci olur .ıhlamur zararlı değil sanırım hamilelikte (yinede araştır canim) içine elma kabukları koyup kaynatıp icebilirsin (elmanın çekirdeklerini de koyabilirsin)Kizlar nane limon icsem bi zarari olurmu fena nezle oldum
Bilmiyorum canım daha önce hiç hamile olmadığım için cevaplıyamayacağımKizlarrrrrrr çene kemiklerim burun kemiğin başım agriyor.bu damı hamilelikten acabaaaa.
bende bende bilmiyorum :))))Bilmiyorum canım daha önce hiç hamile olmadığım için cevaplıyamayacağım
Öğreneriz Allahın izniyle :):)bende bende bilmiyorum :))))
Arkadaslar Merhaba crinone jeli ben kullanmak için actigimda jelin baya bir bölümü hemen çıkıyor yani ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım sizlerde de aynı sıkıntı oluyor mu acaba çözüm bulan var mı sonuçta hepsinin kullanılması gerekiyo
Nasıl kullanıyorsun canım jeli ben de kullanıyorum da bu arada herkesin doktorunun
Allah yardımcın olsun canım yoğun tempo çalişiyorsun
Çene kemiklerim benimde cok agrimisti :)) simdi geçtiKizlarrrrrrr çene kemiklerim burun kemiğin başım agriyor.bu damı hamilelikten acabaaaa.
Kizlar nane limon icsem bi zarari olurmu fena nezle oldum
izledim ancak ben sürdükten sonra geziyorum bana öyle dedilerjel kullanım videosu
Çene kemiklerim benimde cok agrimisti :)) simdi geçti
izledim ancak ben sürdükten sonra geziyorum bana öyle dediler
Cok sukur iyiyim canım halsizlik var ve sürekli uyuma isteğiNasılsın canım
Gercekten mi yaaa.ne zaman sonra geçti..Çene kemiklerim benimde cok agrimisti :)) simdi geçti
Bende önceden de hep halsizlik ve uyku hali olduğu için :):) canım sen keseyi görmüşmüudümCok sukur iyiyim canım halsizlik var ve sürekli uyuma isteği
Uc dört gün sürdü sonra geçti canımGercekten mi yaaa.ne zaman sonra geçti..
Daha gormedim kalp atisi ile ayni anda gorucem inşaallah sali günü.Bende önceden de hep halsizlik ve uyku hali olduğu için :):) canım sen keseyi görmüşmüudüm
Evet tatlim cogumuz yasadik cok normal.Sağ kasıkta batma ve belimde tutulma var var mi bunlari yasayan belim sanci yapiyor resmen
tablet canım benim ki günde bir tane alıyorum kocaman yutması da çok zor oluyor..D3 vitamini normalde enaz 50 olmalı. Ama malesef günümüzde herkesin düşük ama doktorlar ölçüm yapmadığı için insanlar farkında değiller ve kemik erimesi icin doktorlar tonlarca hiçbir işe yaramayacak kalsiyum veriyorlar o da fazla kullanıldığı için kireçlenmeye sebep oluyor.Bende eksikiklik var .Damla mı kullanıyorsun yoksa ampul mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?