canım senin ilk tüp denemen kaçıncı gün embriyosu idi?kaçtane transfer edilmişti?sakıncası yoksa?
çok geçmiş olsun canım inşallah mevlam bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder isteyen uğraşan herkese rabbim nasip etsin inşallah..düşüğüm oldu söylemiştim düşüklerin geneli embriyoda kromozon bozukluğu olmasından oluyormuş.Bizim bebeğimizde de kurtaj sonrası teste çıktı. 3 kez opu oldum 3kez Kapsamlı Kromozon testine gönderdim en sonuncuda geçen sadece 1 tane 6.gün embriyosu oldu.
2 yıl önce başka bir yerde 2 denemem olmuştu ama pskolojimi çok bozuldu iyi bir yer değildi,doktorlar soruları yanıtlamıyor azarlıyor kurbanlık koyun gibi kadınların dizildiği bir hastane.Böbrekte taş problemimde vardı sıkıntılı geçti sonra adam akıllı araştırdım hem merkez hem doktor hem labaratuarı hem tedavi uygulamalarını ve Fulya Bahçecide karar kıldım görüştüm ikna oldum.Doktorum çok güven verdi açık acık herşeyi sorabildim cevabını net aldım.Doktorum eğer imkansız olsa suratına yaptırmanın anlamı yok diyecek kadar net biri.Tedavi aşamalarında tedavi olduğumu bile unuttum o kadar rahattım şükür.
Ya bu hamilelik takvimi yaptım ama olmadı sanırsam çıkmıyor senle aynı gün doğurcakmişiz :)
Hepsi geçmişte kalsin artık güzel günlerin olsun canim. Inşaallah bu gunlerde su gibi akip gecsin kucagina aldigin günler gelsindüşüğüm oldu söylemiştim düşüklerin geneli embriyoda kromozon bozukluğu olmasından oluyormuş.Bizim bebeğimizde de kurtaj sonrası teste çıktı. 3 kez opu oldum 3kez Kapsamlı Kromozon testine gönderdim en sonuncuda geçen sadece 1 tane 6.gün embriyosu oldu.
2 yıl önce başka bir yerde 2 denemem olmuştu ama pskolojimi çok bozuldu iyi bir yer değildi,doktorlar soruları yanıtlamıyor azarlıyor kurbanlık koyun gibi kadınların dizildiği bir hastane.Böbrekte taş problemimde vardı sıkıntılı geçti sonra adam akıllı araştırdım hem merkez hem doktor hem labaratuarı hem tedavi uygulamalarını ve Fulya Bahçecide karar kıldım görüştüm ikna oldum.Doktorum çok güven verdi açık acık herşeyi sorabildim cevabını net aldım.Doktorum eğer imkansız olsa suratına yaptırmanın anlamı yok diyecek kadar net biri.Tedavi aşamalarında tedavi olduğumu bile unuttum o kadar rahattım şükür.
çok geçmiş olsun canım inşallah mevlam bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder isteyen uğraşan herkese rabbim nasip etsin inşallah..
Hepsi geçmişte kalsin artık güzel günlerin olsun canim. Inşaallah bu gunlerde su gibi akip gecsin kucagina aldigin günler gelsin
Canım ben günde bir sabahları kullanıyorum sadece bu jelden ptesiden önceye kadar bi sabah bi akşam iki kereydi günde o zaman WC de cikiodu dışarı bi sure sonra bi kısmı şimdi çıkmıyor kafama takıldı içerde birikiomu acaba topak olup kalmasın orda turlu turlu komplo teorileri gelio aklımagramına kadar diye bir durum yok.
Hızlı hareket edeceksin.
Önce hazır vaziyete otur.
Bir iki salla aşağıya yakınken kır ucundan çıkacaktır biraz hemen içeri koy sık.
Sıkmayı bırakmadan çıkar.
kullanım videosu
hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerini alırız..
- Merhaba, ben de şubatın 26'sında 2 tane 5.gün embriyosu transferi yaptırdım , heyecanla sonucu bekliyorum. Umarım hepimize Allah hayırlısını verir.
Teşekkür ederim. Zor ve uzun bir süreç bekliyor hepimizi. İnsanın içine değdiği andan itibaren hep endişeli ama çok güzel . Umarım hep güzelliklerle ilerler tüm aşamalarhayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerini alırız..
Canım ben günde bir sabahları kullanıyorum sadece bu jelden ptesiden önceye kadar bi sabah bi akşam iki kereydi günde o zaman WC de cikiodu dışarı bi sure sonra bi kısmı şimdi çıkmıyor kafama takıldı içerde birikiomu acaba topak olup kalmasın orda turlu turlu komplo teorileri gelio aklıma
inşallah canım hepimizin duası bu hayırlı sağlıklı bir şekilde olması..Teşekkür ederim. Zor ve uzun bir süreç bekliyor hepimizi. İnsanın içine değdiği andan itibaren hep endişeli ama çok güzel . Umarım hep güzelliklerle ilerler tüm aşamalar
Hayırlısı olur inşallah :) pazartesi başlarsın testlere :)
- Merhaba, ben de şubatın 26'sında 2 tane 5.gün embriyosu transferi yaptırdım , heyecanla sonucu bekliyorum. Umarım hepimize Allah hayırlısını verir.
amin canım hayırlı cumlar olsun inşallah güzel haberlerin katlanarak arttığı :)ILK CUMA MESAJINIZ BENDEN OLSUN HADI BAKALIM BISMILLAH
HAYIRLI VE BOL DUALI CUMALAR KIZLAR
ILK CUMA MESAJINIZ BENDEN OLSUN HADI BAKALIM BISMILLAH
HAYIRLI VE BOL DUALI CUMALAR KIZLAR
Bide gebelik testin de ben 4 hafta 5 gün diye gözükğyor burda 3 hafta diyor hangisi doğru bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?