2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım senin ilk tüp denemen kaçıncı gün embriyosu idi?kaçtane transfer edilmişti?sakıncası yoksa?

düşüğüm oldu söylemiştim düşüklerin geneli embriyoda kromozon bozukluğu olmasından oluyormuş.Bizim bebeğimizde de kurtaj sonrası teste çıktı. 3 kez opu oldum 3kez Kapsamlı Kromozon testine gönderdim en sonuncuda geçen sadece 1 tane 6.gün embriyosu oldu.
2 yıl önce başka bir yerde 2 denemem olmuştu ama pskolojimi çok bozuldu iyi bir yer değildi,doktorlar soruları yanıtlamıyor azarlıyor kurbanlık koyun gibi kadınların dizildiği bir hastane.Böbrekte taş problemimde vardı sıkıntılı geçti sonra adam akıllı araştırdım hem merkez hem doktor hem labaratuarı hem tedavi uygulamalarını ve Fulya Bahçecide karar kıldım görüştüm ikna oldum.Doktorum çok güven verdi açık acık herşeyi sorabildim cevabını net aldım.Doktorum eğer imkansız olsa suratına yaptırmanın anlamı yok diyecek kadar net biri.Tedavi aşamalarında tedavi olduğumu bile unuttum o kadar rahattım şükür.

çok geçmiş olsun canım inşallah mevlam bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder isteyen uğraşan herkese rabbim nasip etsin inşallah..

Hepsi geçmişte kalsin artık güzel günlerin olsun canim. Inşaallah bu gunlerde su gibi akip gecsin kucagina aldigin günler gelsin

çok geçmiş olsun canım inşallah mevlam bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder isteyen uğraşan herkese rabbim nasip etsin inşallah..

Amin hepimize inşallah nasip eder.
Hayırlısı rabbimden o ne nasip ettiyse olur.

Hepsi geçmişte kalsin artık güzel günlerin olsun canim. Inşaallah bu gunlerde su gibi akip gecsin kucagina aldigin günler gelsin

Amin hepimize inşallah :) bebekte sorun oldugunu öğrendikten sonra tekrar hamile kalmaktan bile korkmuştum.

Canım ben günde bir sabahları kullanıyorum sadece bu jelden ptesiden önceye kadar bi sabah bi akşam iki kereydi günde o zaman WC de cikiodu dışarı bi sure sonra bi kısmı şimdi çıkmıyor kafama takıldı içerde birikiomu acaba topak olup kalmasın orda turlu turlu komplo teorileri gelio aklıma

bende bir sabah bir akşam iki adet jel kullanıyordum tek jele düştü benimki de.
anatomik olarak rahim vajinayı görsel olarak incelersen fikrin net olacaktır.
sonuçta jeli bebeğin olduğu rahim içine değil vajina boşluğuna sıkıyoruz.Orada rahim ağzında jelin sıvısını emiyor tutunduktan sonra vajina boşluğunda artıklar kalabiliyor ama onlarda kendi kendine parça parça düşüyorlar zamanla.Onlar düştüğünde korkun olmasın ceviz kadar katı parçalar eline temizlenirken pat diye düşebilir.Bu normal bir durum
Dr kontrolune gideceğin zaman sanırım 10 -15 gun sonra jeli kesecek doktor.Ondan sonra içerde kalan varsa yavaşa yavaş dışarı atacaktır.

• Merhaba, ben de şubatın 26'sında 2 tane 5.gün embriyosu transferi yaptırdım , heyecanla sonucu bekliyorum. Umarım hepimize Allah hayırlısını verir.
Hayırlısı olur inşallah :) pazartesi başlarsın testlere :)

ILK CUMA MESAJINIZ BENDEN OLSUN HADI BAKALIM BISMILLAH
HAYIRLI VE BOL DUALI CUMALAR KIZLAR

Hayırlı cumalar ,bugun yapacağımız dualar çok önemli.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.Yasin okuyalım ve hepimiz için dua edelim inşallah.

Bide gebelik testin de ben 4 hafta 5 gün diye gözükğyor burda 3 hafta diyor hangisi doğru bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…