Hangisi yanlış canım tüp bebekte hamilelik hesaplama da 4 hafta gözüküyoruz burda 3 haftateknik hata bence yanlış olmuş güncelle istersen tekrar.
Doktor pazartesi istedi zaten ama ben yarın itibariyle başlarım herhalde, zor tutuyorum kendimi , korkum engel oluyor yapmamaHayırlısı olur inşallah :) pazartesi başlarsın testlere :)
Ben bebeğim için hatim indiriyim diyorım günde 10 sayfa okusam 2 ayda bitiririm inşallah güzel okuyamıyorum Rabbim kabul etsin inşallah herkesin
Hangisi yanlış canım tüp bebekte hamilelik hesaplama da 4 hafta gözüküyoruz burda 3 hafta
cnm nette tup bebek dogumunu hesaplayabilirsin.Bide gebelik testin de ben 4 hafta 5 gün diye gözükğyor burda 3 hafta diyor hangisi doğru bilemedim :)
Yaptım peki ben 18 şubatta transfer oldum 18 mı baz alıuoruz 19 mu onu bilemedmcnm nette tup bebek dogumunu hesaplayabilirsin.
trabsfer gunun esas alicaksin galiba.
Düzeltim yanlış tarih girmişiz burda da 5 hafta gözüküyor neyse önemli değil :)
Yaptım peki ben 18 şubatta transfer oldum 18 mı baz alıuoruz 19 mu onu bilemedm
Maşallah peş peşe doğum yapacagız inşallahbenim transferim 16 şubat blast embriyo üzerinden hesapladığımda 3 kasım gözüküyor.Seninde transfrin 18 şubat ise 5 kasım oluyor.
cnm o zamanbenim transferim 16 şubat blast embriyo üzerinden hesapladığımda 3 kasım gözüküyor.Seninde transfrin 18 şubat ise 5 kasım oluyor.
insallahh o guzel duyguyu bizlerde tadariz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?