Canım arada cubuk kraker yiyebilirsin çok iyi gelirGünaydin kizlar agzimin ici demir gibi hafif bi mide bulantisi var
Benim daha tedaviye başlamadan önce doktor rahim kalinligi istenilen boyuta demişti oyuzden sormadım hicHamis arkadaşlar rahim kalınlığı niz kaçtı tarnsferinizde benim en son 7.5 du oyuzden 1 hafta sonraya erteledi transferim.estrofemin yanında bantta verdiler ben kendim evde nar suyu da içmeye başladım insallah istenilen kalınlığa ulasir
Ne güzel canim masallahBenim daha tedaviye başlamadan önce doktor rahim kalinligi istenilen boyuta demişti oyuzden sormadım hic
cnm o zaman @cipsoni rahat olsun sen dogum edince haber ver 2 gune kadar dogum edersin de
hesaba gerek kalmadi .olayi cozdum gitti
Herhangi bi saate kilsak olurmu ?okumak isteyenler için
ilk başta şükür namazı kılmak ve duasını okumak isterseniz.
Bugün makbul olan sela vakti yani sela ezanı ile cuma ezanı arasında dua edelim.
Şükür Namazının Kılınışı
Bir sıkıntıdan kurtulan veya nimete kavuşan kişi abdest aldıktan sonra " Niyet ettim Allah (c.c.) rızası için iki rekat şükür namazı kılmaya " diye niyet ettikten sonra iki veya dört rekat namaz kılar ve secdede Allah'a (c.c.) şükreder ve edebildiği kadar dua eder
duası
Şükür namazında secdedeyken okunabilecek duadır.
" Rabbi evzi'ni en eşküra ni'meteke'lleti en'amte aleyye ve ala valideyye ve a'mel salihan terdadü ve edhılni birahmetike fi iba dike's-salihiyn " (Neml 27/19)
Anlamı: " Ya Rabb'i! Bana, valideme ve babama verdiğin nimetlere şükretmemi ve razı olacağın ameller yapmamı nasip et. Rahmetinle beni salih kullarının arasına kat."
Şükür duası, her sabaha ulaşıldığında bir ve akşam bir defa okunursa o gün ve gece için Allah'a şükretmiş olunur.
Şükür duası için abdesli olmak şartı yoktur. Ancak abdesli okunursa elbette ki daha makbul olur.
Şükür Duası (sabah için)
''Allahümme maeshaba bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN.
Şükür Duası (gece için)
''Allahümme ma emsa bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, la şerike leke, fe lekel hamdü ve lekaşşükür'' AMİN.
*Gece okunacak şükür duasının sabah okunandan tek farkı ''ma eshaba'' yerine ''ma emsa''demektir.
Şükür Duasının Anlamı
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabah ve akşama dek bizim yanımızda kalması yalnızca sendendir. Senin ortağın yoktur, sana hamd ve şükrediyoruz.
Hamis arkadaşlar rahim kalınlığı niz kaçtı tarnsferinizde benim en son 7.5 du oyuzden 1 hafta sonraya erteledi transferim.estrofemin yanında bantta verdiler ben kendim evde nar suyu da içmeye başladım insallah istenilen kalınlığa ulasir
Herhangi bi saate kilsak olurmu ?
Bende öyle biliyorum 8.13 diye duymuştum ama hamile olanların transferi yapıldığı zamanda ki degerini merak etmiştim sen hamile sin kaçtı hatirliyormusun.endometriım enaz 8-10 mm civarı olması gerekiyor diye biliyorum.
öncelikle bütün güzel annelerimize ve bebişciklerine günaydınlar hayırlı cumlar ben de birazdan şükür namazı kılıp yasin okuyacağım inşallah allahım hepimizin bu cumanın hayrına mutluluğumuzu tamamına erdirmesi için dua edeceğim.:)
Alemsin
öyle yapalım :)
Allah kabul etsin canimöncelikle bütün güzel annelerimize ve bebişciklerine günaydınlar hayırlı cumlar ben de birazdan şükür namazı kılıp yasin okuyacağım inşallah allahım hepimizin bu cumanın hayrına mutluluğumuzu tamamına erdirmesi için dua edeceğim.
Bende öyle biliyorum 8.13 diye duymuştum ama hamile olanların transferi yapıldığı zamanda ki degerini merak etmiştim sen hamile sin kaçtı hatirliyormusun.
öncelikle bütün güzel annelerimize ve bebişciklerine günaydınlar hayırlı cumlar ben de birazdan şükür namazı kılıp yasin okuyacağım inşallah allahım hepimizin bu cumanın hayrına mutluluğumuzu tamamına erdirmesi için dua edeceğim.
Can'ım benim yumurta toplanmadan 4 gün önceki son kontrolümde 11 mm civarındaydıBende öyle biliyorum 8.13 diye duymuştum ama hamile olanların transferi yapıldığı zamanda ki degerini merak etmiştim sen hamile sin kaçtı hatirliyormusun.
Canım ya ilk denememde gayet iyiydi yumurta toplanmadan önce 12 ydi şimdi ilaç ta kullanıyorum yavaş gelişiyor günde 8 tane ilaç içiyorum daha transferim olmadı midede kalmadiCan'ım benim yumurta toplanmadan 4 gün önceki son kontrolümde 11 mm civarındaydı
Doktor bir şey dedi mi sebebi neymiş acaba ?Canım ya ilk denememde gayet iyiydi yumurta toplanmadan önce 12 ydi şimdi ilaç ta kullanıyorum yavaş gelişiyor günde 8 tane ilaç içiyorum daha transferim olmadı midede kalmadi
Demedi canım estrofem e ek olarak bant verdi eğer istediği değer olsaydı kontrolden sonra hemen transfer olacaktı 1 hafta ertelediDoktor bir şey dedi mi sebebi neymiş acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?