- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Olsun Can'ım demek ki bu sefer daha geç kalınlaşacak biraz daha beklersin kalınlaşır o. hayırlısı olsun inşallahhhDemedi canım estrofem e ek olarak bant verdi eğer istediği değer olsaydı kontrolden sonra hemen transfer olacaktı 1 hafta erteledi
hemşire bana taşan kısmı kırdığın kapakla çucuğa yayıp it dedi böylece hem can acıtmadan itiliyor sonuna kadar hem de o akan kısım da boşa gitmior prospektüsü okursan tüpün içinde de bir miktar jel kalması normaldir sıktığınız kadarı yeterli olacaktır diorArkadaslar Merhaba crinone jeli ben kullanmak için actigimda jelin baya bir bölümü hemen çıkıyor yani ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım sizlerde de aynı sıkıntı oluyor mu acaba çözüm bulan var mı sonuçta hepsinin kullanılması gerekiyo
canım damla veya ampul farketmez portakal suyuna samlatıp iç sıfır koku ve tat hem de daha fazla emilmesini sağlıor c vitaminiCanım damlayı içebileceğimi sanmıuorum, daha önce bile çok zorlanmıştım altı hafta, şu an hamileyken hiç içemem allahın izniyle bu akşamı bi atlatayım şu ağrılar bir geçsin , lekelenmem de bir dursun başk bişey istemem.
Sağol canım benim , doktorum daha yazmadı bana ne içmem gerektiğimi ama damla olanı yazarsa dediğin gibi yapacam, normal hiç içemiyorum çünkü.canım damla veya ampul farketmez portakal suyuna samlatıp iç sıfır koku ve tat hem de daha fazla emilmesini sağlıor c vitamini
Transferin 8. Günü bugün, idrarda negatif çıktıbu Zamanlarda test yapan varmışdı aranızda?
Teşekkürler bilgiler için :) güya doktorun istediği zamana kadar test yapmayacaktım bu moral bozukluğunu yaşamamak için ama dayanamadım. Bi de ben tecrübeliyim hem 6,5 yaşında bi oğlum hem de düşükle sonuçlanan bir hamileliğim var. Ama insan her seferinde acemileşiyor heyecanla*kaç günlük embriyo olduğu,
*ne zaman tuttunduğu vucudun
*çalışmasına bağlı olarak hcg değerinin düşük değerde mi yoksa yüksek değerde mi başladığı ,
*kandan idrara ne zaman geçtiği gibi bir çok etmen var ve herkesde değişir.
15.gun hcg değeri 11 olan birisi hamiledir ama idrarda hemen çıkmayabilir.
Ama hcg si 10.gün 400 lerde olanın önceden idrarda 7.gün çıkabilir.
hch değerininde çok yuksek olması veya 11 lerde olmasıda önemli değil.
Önemli olan 10 dan yukarı olsun ve iki gün sonra enaz iki katına çıksın.
Tatlım seni merak edip buraya baktım ve sonucunu öğrendim,inan ki çok üzüldüm,kaçıncı denemen bilmiyorum ama umudunu yitirme,ben çok ağlıyorum çarşambadan beri,annem ve eşim ne yapacağını şaşırdı,çare yok,ağlamak beni ferahlatıyor,Allah sabır versin canımBenim de sonucum negatif kızlar Allah tüm hamile olanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasibetsin . Sonuç bekleyenlere inşallah hayılı pozitif sonuçlar göstersin. Olmayanlara da en kısa zamanda güzel sonuçlar diliyorum.
Tatlım ben de senin gibi yaptım testi,şu anda sonucum negatif,inşallah benim kaderimi paylaşmazsın,embriyonun günü de önemli hemen keyfini kaçırmaTransferin 8. Günü bugün, idrarda negatif çıktıbu Zamanlarda test yapan varmışdı aranızda?
canım ya vardır bunda da bir hayır vardır mevlamın bir zamanı biraz dinlen yeniden dene olur inşallahhBenim de sonucum negatif kızlar Allah tüm hamile olanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasibetsin . Sonuç bekleyenlere inşallah hayılı pozitif sonuçlar göstersin. Olmayanlara da en kısa zamanda güzel sonuçlar diliyorum.
canım kan testi gününü bekle ben hiç idrar yapmadım kesin doğrusu varken yanıltıcı şeylerle stres yapmak istemedim.Transferin 8. Günü bugün, idrarda negatif çıktıbu Zamanlarda test yapan varmışdı aranızda?
canım ya ben de çok üzüldüm inan sana ama umudunu yitirme mevlam zamanını bizden daha iyi biliyor ama pes etme toparla biran önce kendini yaz tatilinde sakin kafa ile inşallah bu sefer olur diye hissediyorum mübarek cuma ama aramızdan ayrılma arada hislerini paylaş sürece yeniden paylaşarak hazırlan..yazın daha güzel hazırlanırsın inan öğrencilerin de olmaz kafan rahat bir şekil de Allaha emanet ol..eşinide çok üzülüp üzme..Tatlım seni merak edip buraya baktım ve sonucunu öğrendim,inan ki çok üzüldüm,kaçıncı denemen bilmiyorum ama umudunu yitirme,ben çok ağlıyorum çarşambadan beri,annem ve eşim ne yapacağını şaşırdı,çare yok,ağlamak beni ferahlatıyor,Allah sabır versin canım
Benim de sonucum negatif kızlar Allah tüm hamile olanların bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasibetsin . Sonuç bekleyenlere inşallah hayılı pozitif sonuçlar göstersin. Olmayanlara da en kısa zamanda güzel sonuçlar diliyorum.
Sağol canım, herşey Allah'tan , herşeyde vardır bir hayır. Umarım sende ileride güzel sonuçlar alırsın , vardır herşeyin bi hayırlı zamanı.Tatlım ben de senin gibi yaptım testi,şu anda sonucum negatif,inşallah benim kaderimi paylaşmazsın,embriyonun günü de önemli hemen keyfini kaçırma
canım cipsoni mutluluktan geç yatıyor geç uyanıyor henüz aramıza katılamadı .canım senin nasıl gidiyor?
canım inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın hiç kimse üzülmesin inşallah..Aslında düşününce söyleyecek hiçbir şey yok ne durumdasın bilmiorum ama üzüntü bitecek yeniden deneyeceksin benim de tahlil günüm salı bakalım beni nasıl bir sonuç beklior
Nasilsin tatlim nasil gidiyorcanım cipsoni mutluluktan geç yatıyor geç uyanıyor henüz aramıza katılamadı .canım senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?