2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım kan testi gününü bekle ben hiç idrar yapmadım kesin doğrusu varken yanıltıcı şeylerle stres yapmak istemedim.
Ben de yapmayacaktım ama evde test olunca dayanamadım. 2 güne kadar karnım kımıl kımıldı, 2 gün önce o rahatsızlıklarım bitti ama göğüslerim hala çok şiş ve ağrılı. Tabii bunda östrojen bantlarının etkiside vardır. İnsan ne kadar tecrübeli olsa da her seferinde acemileşiyor.

sen de haklısın canım insan dayanamıyor streste biryandan..:)

Benim yaşım 37, 6,5 yaşında bir oğlum var. 2 senedir ikinci çocuk için uğraşıyorum ,1 sene önce gene hamile kaldım ama keseden sonra kalp atışını göremedik daha da yaş geçmeden tüp bebek önerdi doktorumuz . Hamilelik süreci çok stresli bir dönem tüp bebekte ise bu stres çok Öncesinden başlıyor. Yumurta kalitesi, sayısı, döllenmesi, rahimde tutunması, kesesi, kalp atımı ,2'li testi, 3'lü testi , tüm organları derken 9 ayı hep bir stres ve heyecanla geçiyor. Allah sağlıkla kucağınıza (kucağımıza) almayı nasip etsin .

Kızlar ya ben 9. Gün kanda negatif sonuç aldıktan sonra halen kendime gelmedm hazmedemiyorum isyan edym bazn allah m niye ben diye aglmaktan helak oldm benm ilk tutup düşünce bu kesin olcak gözü ile baktm ondn bu kadar yikldm galiba dün gece tovbe ettim çok çok bugnde cuma bana dua edin nolur rabBim bna kendiliğinden nasip etsin hastanelerde uğraşmim bida Duanızı çok çok ihtiyaçm var

Ne güzel bi evladin var bence üzülmene gerek yok sonucta bi evladin var burda evladi olmayan ve hasretiyle yanan insanlar dolu onlari unutmayin lütfen

çok şükür iyiyim canım sen nasıl oldun.bugün yasin okudum şükür namazı kıldım çok şükür hepiz için dua ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Iyiyim bende sukur.Allah kabul etsin canim benim amin canim amin

Zeynepcim dualarimiz seninle neolursun üzülme rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

neden ben dememelyiz, şöyle düşün bazı anneler var 5 çocuğu var ama beşide hayırsız yetmiyor birde sürekli anneye babaya zorluklar sıkıntılar çıkartıyor,uyuşturucu kullanan, evden kaçan,eve haciz getiren hep sıkıntı dert.

Bebekler sorunlu doğuyor ve ondan çok sen dert ediniyorsun onun sorununu.
Herşeyde br hayır vardır.
Rabbin takdiri neyse o olur.
Sen elinden geleni yap ,bırakma ama isyan etmek yerine şükretmeliyiz,rabbim sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.

çok şükür iyiyim canım sen nasıl oldun.bugün yasin okudum şükür namazı kıldım çok şükür hepiz için dua ettim Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

Allah kabul etsin inşallah.

canım cipsoni mutluluktan geç yatıyor geç uyanıyor henüz aramıza katılamadı .canım senin nasıl gidiyor?
İyiyim çok sukur teşekkürler. Yarın keseyi gormeye gidicez insallahhhhh.halaaa inanamiyorummm belki yarın keseyi gorunce biraz daha inanirimmm.Rabbim hepimizin kucagimiza almayı nasip etsinnnn.inşallah bu mübarek cuma gününde.

Ne güzel bi evladin var bence üzülmene gerek yok sonucta bi evladin var burda evladi olmayan ve hasretiyle yanan insanlar dolu onlari unutmayin lütfen
Ben kendi adıma hergün şükrediyorum , Allahım herkese nasip etsin , her isteyenin yüzünü güldürsün inşallah.

Canim benim kiyamam ben sana uzulme demicem agla agla ama icine atma ama sunu unutma allahim zamani geldigi zaman sana cok guzel saglikli bi evlat nasip edecek insallah dualarim seninle canim ama pes etmek yok bidahakine tutcak allahimin izniyle

çok haklısın canım hafta ilerledikçe diğer haftanın stresi daha ağır en kolayı iğneymiş tuttu mu kese oluştu mu kalp atmı ikili testler Allahım yardımcımız olsun hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallahhh

üzülme demek imkansız canım acın çok zor rabbim dayanma gücü versin ama herşey de bir hayır vardır vakti zamanı değildir bide mevlam öyle yaratmışki eğer embriyoda bir rahatsızlık varsa vücut direk atıyormuş bide böyle düşünmeye çalış o kadar çok duyuyoruz ki tüple olmayıp normal yoldan olan benim arkadaşın halası 46 da evlendi hemen peşpeşe üç dört tüp denedi olmadı sonra 48 yaşında kendiliğinden bir oğlu oldu yani mevlam büyük emekleri boşa göndermez sadece onun zamanını bilemeyiz dualarımız hepimiz için ümidini kesme senin inşallah doğal olur da çok mutlu haberlerini alırız inşallah..

Sebebi yok bugun biraz moralim bozuk gibi yataktan cikmiyorum hic keyfim yok şimdi kalkip dişarida yürüyüş yapicam ah bu hormonlar yokmu mahfetınız be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…