çok haklısın canım hafta ilerledikçe diğer haftanın stresi daha ağır en kolayı iğneymiş tuttu mu kese oluştu mu kalp atmı ikili testler Allahım yardımcımız olsun hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallahhh
amin canım sen nasılsın bugün bebişin nasıl?konuş onunla mutlaka :)Allah kabul etsin inşallah.
ay o zaman biz onu yaptırrız inşallah 12 .haftaya gelelim doktorum çok hızlı gidiyorsun yavaş yavaş diyor önce kalb atışını görelim dedi ayyy iyi şimdiden testlere bakıyordum netten iki gecedir onun stresi vardı saol cnm ya :)bütçe durumun nasıl bilmiyorum ama artık Hormony testi diye birşey var. Butun o testler ayrı ayrı girip sonra yaştan dolayı amiyonsenteze girip o stresi hem riski yaşamak yerine ,12hafta da bu hormony testine bir kere kan ile ölçüm yaparak öğrenebiliyorsun.Şuan fiyatı ne oldu bilmiyorum ama sanırım 2.500TL civarı.
amin canım sen nasılsın bugün bebişin nasıl?konuş onunla mutlaka :)
ay o zaman biz onu yaptırrız inşallah 12 .haftaya gelelim doktorum çok hızlı gidiyorsun yavaş yavaş diyor önce kalb atışını görelim dedi ayyy iyi şimdiden testlere bakıyordum netten iki gecedir onun stresi vardı saol cnm ya :)
çok güzel aslında mantıklı olanı yapıyorsun benim eşimde çok kaptırma diyor olumsuz bir şey olursa çok üzülürsün diyorda elimde değil ben de birkaç gündür evden dışarı çıkmak istemiyorum aslında mağaza gezmeyi severim çıkıp baharlık elbiseler bakmak istiyorum eşimde evden çıkarmaya çalışıyor akşam gelince de ben de şuan istek yok.amin canım senin de hergünün güzel ve sağlıklı olsun..:)İyim allaha şükür,bebekle 12 haftaya kadar iletişim kurmayı düşünmüyorum ,bilimsel bakıp güçlü ve mantıklı olmalıyım o güne kadar :) Allaha dua ediyorum,hayırlısını nasip etsin inşallah.
Belirtler olarak sabahlar hafif adet sancısı gibi baskı ağrı oluyor.Ama onuda çözdüm sanırım afedersin wc ye çıkınca gidiyor,mesane ve bağırsak rahime baskı yapıyor sanırım.
Mide bulantım henuz başlamadı.
Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum.Kadnlar gunu indirimleri başlamış bugun gidip bir kafa dağıtır bakarım.
Sen nasılsın arkadaşım?Güzel olsun hergunun.
evet canım testler şart mevlam sağlıklı hayırlısını versin inşallah dediğin gibi o güne gelelim araştırırız :)Benim doktorum direkt onu önermişti geçen sene.Bir çok labortuar yapıyor o gune gelelim inşallah fiyat araştırması yaparız. 10 haftada itibaren bakılıyormuş aslında.
http://www.gelab.com.tr/testler/harmony/harmony-test
bu sene ismi tam olarak harmony nifty diye geçiyor.
http://www.niftytest.com/tr/?gclid=CMjptfD6pssCFUKZGwodRmALmQ
çok güzel aslında mantıklı olanı yapıyorsun benim eşimde çok kaptırma diyor olumsuz bir şey olursa çok üzülürsün diyorda elimde değil ben de birkaç gündür evden dışarı çıkmak istemiyorum aslında mağaza gezmeyi severim çıkıp baharlık elbiseler bakmak istiyorum eşimde evden çıkarmaya çalışıyor akşam gelince de ben de şuan istek yok.amin canım senin de hergünün güzel ve sağlıklı olsun..:)
inceledim çok güzel canım ya koldan alınan kanla başarısı daha yüksek inşallah sağlıkla 10.aya gelelimde Allahım o güne gelmeyi nasip eder inşallah saol cnm ya araştırma ve bilgilendirmen için..:)Benim doktorum direkt onu önermişti geçen sene.Bir çok labortuar yapıyor o gune gelelim inşallah fiyat araştırması yaparız. 10 haftada itibaren bakılıyormuş aslında.
http://www.gelab.com.tr/testler/harmony/harmony-test
bu sene ismi tam olarak harmony nifty diye geçiyor.
http://www.niftytest.com/tr/?gclid=CMjptfD6pssCFUKZGwodRmALmQ
çok saol canım inşallah birgün buluşuruz :) hiç belli olmaz ::)bu haftaların pskolojisini atmamız gerekiyor.
yakın olsak hadi gel gezelim az derdim :)
inceledim çok güzel canım ya koldan alınan kanla başarısı daha yüksek inşallah sağlıkla 10.aya gelelimde Allahım o güne gelmeyi nasip eder inşallah saol cnm ya araştırma ve bilgilendirmen için..:)
Devlet karsilamiyormu bu testi?test çok basitmiş normal kan alıyorlar,geçen sene aramıştım fiyat öğrenmiştim. Haftanıza geldiyseninz hemen gelin şimdi alabiliriz kanınızı ,randevuya gerek yok demişlerdi.
belli bir haftadan sonra bebeğin dna sı anne kanına geçiyormuş. O yüzden o haftaları beklememiz gerekiyormuş.
Kizlar selam bugun transferim 9.gunu zannedersem regli oluyorum. Pembe akintim geldi bi de isyerimdeyim valla cok korkuyorum..
siz kan testi yaptınız mı ki? idrar testi 8. günde çıkmayabilir çünkü?Ben de yapmayacaktım ama evde test olunca dayanamadım. 2 güne kadar karnım kımıl kımıldı, 2 gün önce o rahatsızlıklarım bitti ama göğüslerim hala çok şiş ve ağrılı. Tabii bunda östrojen bantlarının etkiside vardır. İnsan ne kadar tecrübeli olsa da her seferinde acemileşiyor.
Devlet karsilamiyormu bu testi?
Olmayan yaptiramiyor yani :)özel bir test bildiğim kadarı ile devlet karşılamıyor, ikili ,üçlü test ,aminiyosentez testi yaptır diyor.
Olmayan yaptiramiyor yani :)
siz kan testi yaptınız mı ki? idrar testi 8. günde çıkmayabilir çünkü?[/QUOTE
Yok yaptırmadım , kan testi için pazartesini bekliyorum , doktorum o gün istemişti. Evde gebelik testim vardı , dayanamadım yaptım , yapmamak daha iyi olurdu moral bozulmasın diye amasiz kan testi yaptınız mı ki? idrar testi 8. günde çıkmayabilir çünkü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?