2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yas genc oluncada oduyormussun devlete benim gttgim tup bebek merkezine bi bayan gelmis ilk denemesini devlette yaptirmis 4 milyar odemis ignelerini parayla almis bilseydim ilk denememi ozelde yaptirirdim demisti oduyomussun yani devlettede.haksizlik cok halbuki olmayanida var devlet karsiliyor diyolar yalan 1 tane igne 700 tl olmayan napicak ki sinir oluyorum gercekten cok sinir oluyorum

Evet ben de pazartesi aksami kan vericem. yani kendimce öyle planladim. belki pazar test yaparım evde. ama bence boşuna moralini bozma şu an için. en temizi kan testi.senin de 26miydi 25 mi?

o bayan buyuk ihtimalle yanlış yapmış.ilacların cüzü miktarını ödüyorsun.
Şahit olmuştum bir bayana heyet raporu çıkmadan doktor tedavi öncesi erken ilaçları yazıyor.
Eczaneye gidiyorsun raporsuz olduğu için bu kadar tuttuyor diyor parasını istiyor.Cünkü henuz sisteme işlenmemiş oluyor. 39 yaşından gün almamışsan yaklaşık 800-1000tl tutuyor olması gerek.Yeni düzenleme gelmediyse.

Canım sağol ne yapalım demekki bizim için hayırlısı buymuş diyorum . Sen de üzme okadar kendini vardır bunda da bi hayır . Benim bir oğlum var canım çok şükür onu da üçüncü denemede tutturduk . Şimdi ikinci çocuk için bu daha ilk denemeydi . Rabbim öncelikle sizlere versin sağlıklı bebişler ben inanki kendime çok üzülmedim sizlerin kucağı da dolsun olacak inşallah öncelikle size dua ediyorum

Tatlim valla durumum yoktu ama d.r hemen yaptirmaniz iyi olur dedi devleti deli gibi arastirdim sordum 2.500 biseye bin tl biseye bole bole cebinden para cikiyor yorumlari da cok okudum herkez ayni seyi diyor bide ilgilenilmiyo die yorumlar bissuru

Aslında düşününce söyleyecek hiçbir şey yok ne durumdasın bilmiorum ama üzüntü bitecek yeniden deneyeceksin benim de tahlil günüm salı bakalım beni nasıl bir sonuç beklior
Canım sağol Rabbim hayırlısını bilir bizim için deniycem tekrar bakalım inşallah hepimize versin Allahım

Tatlim valla durumum yoktu ama d.r hemen yaptirmaniz iyi olur dedi devleti deli gibi arastirdim sordum 2.500 biseye bin tl biseye bole bole cebinden para cikiyor yorumlari da cok okudum herkez ayni seyi diyor bide ilgilenilmiyo die yorumlar bissuru

ben ilkinde doktorun başarısı çok övüldüğü ve özellerde ki doktorların hocası olduğu için gitmişdim.Düşün şuanda ki özel doktorumun bile hocası.
Pskolojini mahvetti,doktora soru soramıyorsun.azarlıyorlar,koyun gibi dizip odaya gir koltuğa düzgün oturmadın diye bağırıyor sonra odadan çık diye bağırıyorlar.Daha tedaviye başlamadan senin zaten şansın yok diyip ilk anda moralini altüst ediyorlar.Surekli ağlayarak çıkanlar oluyordu.
Evet devlette kesinlikle işinin ehli çok iyi doktorlar var ama para ödemediğin için tavırda o kadar .Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Evet ben de pazartesi aksami kan vericem. yani kendimce öyle planladim. belki pazar test yaparım evde. ama bence boşuna moralini bozma şu an için. en temizi kan testi.senin de 26miydi 25 mi?
Benim de transferim 26 şubattı. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer ettiler

Inşallah tutar yaa ben de bugun idrar testi yapsam mi acaba? ama pozitif olsa da çıkmaz diye düşünüyorum .

Canım benim ne kadar ince fikirlisin,sana da versin bize de versin hayırlısıyla inşallah

Ben yillar once devlete gitmistim 1 tane d.r 5 tane stajer d.r muayne etcekti digerleri kafamda dikildi bende muayne ettirmedim kendimi bu ne ya dedim agridan duramiyodum ertesi gun gittim d.r alttan bakti ama ben feryat figan agliyorum deli gibi cek elini dedim d.r saygisizmisin sen dedi sen hayvana mi bakiyosun dedim nasil bagriyorum ama oda bana bagiriyo dedim kapa ceneni kalkti dedi ozel polikinligime gel dedi dedim allah seni kahretsin insanlara devlette hayvan gibi davraniyosunuz dedim ciktim disardaki kadinlarin cogu korkmus gitmis.para bulmustum zar zor ozele gittim muayneyi hissetmemistim bile inanki rahimimde yara vardi onu yakmislardi.ogun bugun alttan agrim olsada devlete adim atmiyorum mahvetmislerdi beni ya

evet birde o var muayenesi resmen işkenceydi benimde.

Canım ya çok cok üzüldüm inşallah diğer denemen de alırsın pozitif i

Vallahi iyi dayanmissin ben asla katlanmazdim öyle davranışlara odadan çık diyecek birdeeee. .. sadece tedavi gormuyiruz psikolojide onemli, istediği kadar hoca olsun işinin ehli olsun insan olamamissa...orasi nasıl bir yermiş ki bence adını verin burada belki gitmek isteyen olursa ileride okur da vazgecerler.

Zaten benim olduğum zamanda sanırım çok şikayet olmuş,orda görevli başka bir doktor hastalarını arayıp sormuşlardı benide aramışlardı sonra duydum ki o doktoru göndermişler.Hastanenin başka bir doktoru başka bir devlet hastanesine geçmiş beni arayıp gel burda dene tekrar diye ama gitmedim.

birde bende yaş ileri olduğu için oraya özel ücreti kadar ödemişdim düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…